- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
kriszosz
csendes tag
Hááá!
Sikerült :D:D:D:D
VGA voltage 1,5ről 1,7re
oszt ment ;)) -
kriszosz
csendes tag
Hát a BIOSt maj kiprobálom, csak előbb minden munkámat lementem vmi biztos hejre, meg az eredeti BIOS konfigomat is, nehogy itt a 200 oldalas fordíttásom elszájjon, mer morci leszek! ;)
-
kriszosz
csendes tag
Sziasztok!
Óriási problémám van. Tennap vettem egy Club3D Radeon 9600 Pro-t. Beleraktam a kis gépembe (ASUS A7V8X, AMD 2100+, 512 RAM, korábban Geforce FX 5200-m volt), és a gép bár elindult, a képernyőn semmi sem jelent meg. Gondoltam rossz a kártya, de beraktam egy másik gépbe (Celeron 1700, szintén ASUS alaplap) és ott tökéletesen szuperált. Már probáltam mindent, kivettem és visszaraktam kb. 50szer, Hatmillio BIOS beállitást kiprobáltam, de semmi. Valaki aszonta nem kap elég áramot, lehuztam a tápról minden felesleges cuccot, de SEMMI!!! Most már kezdek begajdulni, pliz segiccsetek!! Ötlet, hozzászolás?
Ja, amugy Írtam a CLub3Dnek is, szonták kontakt ASUS, refresh BIOS. Ezt még nem probáltam. Szerintetek érdemes?
Aktív témák
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest