Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
De a systemben van, nem a system32ben
-
Mosqu!to
addikt
hehe, csak nem a cs.hu-s mókát akarod megoldani? amúgy azt irták hogy ha az nincs, akkor ott van a sima opengl file is:''A windows/system32 -ből másoljuk át a videókártyánk OpenGLes .dll fileját (ez alaphelyzetben az opengl32.dll, nVIDIA driverekkel az nvoglnt.dll, ATInál pedig az atioglxx.dll)''szal szerintem az alap is megteszi..
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Kéne a radeon 8500am opengl-es dllje, de sajnos nem találom. Elvileg ez a windowssystem32atioglxx.dll, de nekem system32ben egy ati-s dll-em sincs (igen, néztem a rejtett fileokat is). Egyébként angol win98se-m van, és catalyst 3.4 (mivel ezt találtam a leggyorsabbank, de ha 8500hoz tudtok jobbat, örülnék ha megmondanátok). Szóval melyik lehet még az a dll? Ja, opengl32.dll-em sincs :)
Kösz előre is.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- NVIDIA RTX 5060 1 HÓNAPJA VÉVE!
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest