- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pred
tag
Ez esetben a molex csatinak mindkét ágát meg kell szakítanod.. Egy kétcsatornás kapcsoló kell hozzás (hogy mindkettő megszakítható legyen egyszerre (mondjuk szedd ki egy rackbő).. Ott azt is meg tudod nzni. hogy mit szakít meg. De valszeg (még nem néztem) a piros és a sárga spulni van szakítva.
-
Hequila
őstag
Ahhoz képest, hogy én csak azt kérdeztem, hogy a rack kapcsolója mit szakít meg, messze eljutottunk a dologtól. Szóval. Azért kellene, mert nem akarom, hogy mindig menjen az összes bvinyám, olyankor ne, amikor nincs rá szükség, mert hangos. (nem kérek javaslatokat, hogy milyen vinyára cseréljem le, ami nem hangos). Szóval a vinya mindig bent amradna, nem cserélgetném. SZÓVAL MIT SZAKÍTSAK MEG KAPCSOLÓVAL, HOGY AMIKOR NEM KELL, NE MENJEN A VINY? Nem akarom menetközben sem lekapcsolni.
-
Pred
tag
Az attól függ, mivel és hogyan szakítod meg... Ha kikapcsolt állípotban külön-külön kapcsolod ki, akkor nem történt semmi (mintha a molex nem lenne rádugva). Menet közben, meg minek akarod kilőni a vinyót?? Az IDE-n nincs támogatva a Hot-Plug (legjobb tudomásom szerint). Ha meg mindenáron ki-be akarsz kapcsolgatni egy vinyót, akkor legyen rack, mert azt már megcsinálták
-
Hequila
őstag
Ugyan nem ide tartozik, de nem akarok új témát nyitni ezügyben.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy a mobil rack kapcsolója ugye az 5 és 12 voltot szakítja meg? És ha mondjuk megszakítom a vinyónál az 5 és 12 voltot, és az ide kábelt rajta hagyom, akkor az nem okoz-e zavart? -
L3zl13
nagyúr
válasz
neongorack #7 üzenetére
Ventinél ugyi nem mindegy melyik a pozitív pólus, és melyik a 0. (Fekete a 0 a tápcsatikon.)
A hűtődön nem tudom melyik kábel melyik, ezért nem tudom mit mivel köss össze. A lényeg, hogy ne cseréld fel a kettőt.
A gépet nem vágja ugyan haza, és szerintem a venti is bírja egy darabig. (Rossz irányba nem fog elindulni.) Szóval annyira nem vészes szerintem ha kipróbálod. -
L3zl13
nagyúr
válasz
neongorack #4 üzenetére
Nem, amíg nem fordítva kötöd...
-
Horbal
őstag
válasz
neongorack #4 üzenetére
Nem...
Van egy új analóg előlap, ott ahol az üres hely volt, 12 meg 5V-ot mutogat, baró kék ledes kapcsolgatható háttérvilágítással, majd alkalmasint teszek fel picturékat is.
[Szerkesztve] -
Horbal
őstag
válasz
neongorack #1 üzenetére
Sárga-fekete, molex a tápból mondjuk
-
neongorack
senior tag
Hi all!
Szeretnék 2 rack hűtőt gépen belülre (12V-ra)
kötni!
Mire kössem hogy ne legyen baj???
Egyébként nincs rajtuk semmilyen csatlakozó.
Kérlek titeket segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest