- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth989
senior tag
Ezzel egyetértek
Habár nekem a dirt 1 irányítása jobban bejött.horváthkrisz
Ezekről a patchekről már én is hallottam. Habár nekem GeForce kártyám van úgyhogy ezeket a lassulásokat én nem nagyon éreztem.
Nekünk is Audink van egy 2003-mas A4-es 1.8Turbos. Az az autó egy veszet állat, ha beül az ember akkor olyan mintha egy erődbe ülne. Az anyagminőség és az összeszerelés első osztályú. Egyszerűen tökéletes verda, vezetni is nagyon komoly
Én még az Olasz autókat is szeretem
. A családban van még egy 156-os Alfa. Ha azt vezetem mindig vigyorgó fejjel szálok ki. Az érdekes módon egy teljesen más stílus, az érzelmekre hat az a verda. Megértem azokat akik Alfa fanok
-
Ventrue
csendes tag
Azért a felsoroltaknak nem sok köze van ahhoz, hogy egy játék fórumán milyen beszélgetések zajlanak le. Ez kb. olyan mintha beírnám, hogy ne lopj csirkét, mert levágják a karodat.
Na de a témára visszatérve. Elismerem, a hozzászólásom erősen provokatív jelleggel született, amely el lett távolítva, bár kétségtelen, hogy eléggé adta. De azért azt is vegyük figyelembe, hogy 1 hét fórum olvasgatás után, ami annyit takar, hogy minden hozzászólást elolvastam, elég nyilvánvaló, hogy ebben a topic-ban anélkül is megy a [moderálva], hogy bárki, akár én, akár egy BSteam-es, akár Juli néni esetlegesen egy vitát gerjesztő kommentet írna. A [moderálva] epicentruma elég gyakran ugyanott van, amit szerintem alapszintű megfigyelési képességekkel észre lehet venni. Ahogy néztem, pár ember ezt észre is vette (nem, nem BS tagról beszélek), majd jött a reakció, hogy hát az nem is úgy volt, és a többi, és a többi. Akkor az ilyen jellegű hozzászólásokat is illene eltávolítani, hogy hééé, miért törted be a féklámpámat a 4. kanyarban te [moderálva]. Ez sem tesz jót a topicnak. Ezt is el fogod távolítani? Figyelmeztetlek, hogy akkor megszakad a szívem![ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Ingatlanos topic!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest