Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    Üdv all!

    Sajnos csak ily későn tudok szólni, de akinek lenne kedve autózni kicsit azt szeretettel várjuk ma este 6tól kis házi autózásra. A játék Hamachin keresztül megy, tudom, hogy neten is simán megy én is ott játszom alap esetben...de csomó más játékot azon keresztül tolunk így mikor kis lan móka van ezzel sincs kivétel.

    Hamachi szoba : Grid Party

    hamachi szoba jelszó : grid

    Nem kell megijedni ha nem enged be a szoba, manuális jóváhagyásos a rendszer.
    Megkérem azt aki jön, hogy gondoskodjon a megfelelő beállításokról... vírusírtót állítsa be vagy tiltsa le...épp amelyik kell a programhoz. ( pl NOD ha kikapcsolod nem jó...tiltani kell csak és happy minden).
    A megfelelő laggmentes mókához jó beállítás szükséges mindenkitől...így akire rápingelek és nagy a ping nagyon attól sajnos elköszönünk... mondanom sem kell akit alapban nem tudok pingelni, az már kizáró tényező.

    Alapban 3 fővel nyitok...én és 2 haverom...maradék 9 helyre szívesen várom azokat akik tudják, hogy nem a jobb pedál a fék... vagyis nem nyerni minden áron, átgázolva másokon... hanem egy izgalmas autózás inkább.
    Félreértések elkerülése végett, előfordul, hogy vki megcsúszik és bele a másikba...kivel nem esik meg...de akinél gyakran látni a ,,direktséget" arra nem szólok 2x...megköszönöm a részvételt és bye. Nem bunkóságból írom ezt le, szerintem aki rendesen játszik annak ez alap.

    A net amiről megy jelenleg csak 10MB tol felfelé, a 20-25MB most pihen...de remélem ez is elég lesz, ha netán 12en leszünk akkor is... ha nem az közben úgy is kiderül :)

    Szóval aki úgy érzi az 6 környékén jöjjön és autózzunk egy jót!!!
    Nem tudom meddig fog menni a party..1 óra garantálva, szerintem a 2 is.

    Szép napot!

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák