Aktív témák
-
Ürgülfütty
tag
Na, sikerült beazonosítanom a cuccot. Ez végre egy PRO...Egyébként az AIDA segítségével megtaláltam a specifikációt. A kártya BIOS-ban volt, ott is Pro-ként jelölte, majd az ajánlott tweakerrel ( thanx! ) is ellenőriztem a az órajeleket.
-
Ürgülfütty
tag
Asszem ez volt az első és uccsú Radeonom.
-
Ürgülfütty
tag
Érdekes, az annyit fikázott nVidia kártyákkal soha nem volt ilyen problémám... Nem is értem, mi a rákért nem tudom megnézni milyen órajeleken fut ez a kib****** kártya????
-
Ürgülfütty
tag
Na, becserélték a cuccot. Most egy Sapphire R9600Pro-t kaptam ( elvileg ). Az órajeleket most sem tudom megnézni ( Se Powerstrip, se Aida ). Szal' help!!!!
-
Ürgülfütty
tag
Hát így éjjel 23 óra környékén bajosan vennék vissza.:)
Öröm az ürömben, hogy a VGA-t egy haver boltján keresztül vettem ( én kértem, ők meg hozták ), így elintézik nekem a dolgot. De egyébként azt hiszem, hogy teljesen jogos a panaszom. Ha én PRO-t akarok a pénzemért, akkor adjanak PRO-t, bazze! Akár a gyártó suttyósága van a dologban, akár nem...:(( -
Ürgülfütty
tag
UP
-
Ürgülfütty
tag
Ja, az lesz. Lecserélem egy Sapphire-ra. Ettől függetlenül most ezt a kártyát próbálgatom, mint kezdő ATI-s, és kezd tele lennni vele a f***om... Banyek, valamiért nem jegyzi meg a beállításokat az XP, és hiába lövöm be 1024X768-ba, a reboot után minden alkalommal 640X480-ban indul el. Van valaki, aki tudja mitől lehet ez?
Ez előtt ez GeTi4200-as ketyegett a gépben, de a Detonatort ( elvileg )eltávolítottam az új kártya elhelyezése előtt... -
Ürgülfütty
tag
Na, vazze... akkor én is benyaltam a dolgot. Sajnos ez az első Radeonom...még nem vagyok tapasztalt. A dobozon R9600Pro áll és egy matricán az ''EZ 400/400'' felirat olvasható. Szal' rábaxtam?
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest