Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
spanyoll
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Tudom, hogy a gépem rossz, csak lusta voltam még újrarakni
Este majd lövök screeneket és felrakom. -
spanyoll
addikt
Mégsem. Már emlékszem miért nem játszom jó ideje. Folyamatosan lehal amikor indulna egy match, több böngésző alatt is. Vagy load library failed vagy akármilyen hozzáférés a memóriahelyhez..
-
spanyoll
addikt
Na hosszú idő után újra elkezdek játszani. A régi accom valahogy törlődött, legalábbis egyik mail címemmel sem működik a belépés. Kíváncsi leszek, hogy mennyire jöttem ki a formából. Még anno instáztam prá emberkével, remélem még mindig vannak instaszerverek.
-
celka5
tag
-
sto1911
veterán
A Quakelive.com alól SOHA ne csatlakozzatok privát szerverekhez!
Ott a kliens, tessék használni. -
celka5
tag
Üdv
régebben írtam a saját szervert
Most eljutoittam odaáig, hogy megcsináljam.
ip-je:87.229.112.223
(http://87.229.112.223 is él)
Akinek nem világos annak:
mikor egy játékba vagy (akár gyakolóba) console-ba kell beírni, hogy /connect 87.229.112.223
elsőre kidob unpure hibaüzenettel, akkor felfele gombot nyomod és ujraconnectálsz és benntvagy.)
0-24ig megy, jelenleg ritkán vagyok fennt, majd teszek fel defrag mapeket később.(később adok ftp hozzáférést ahova akár majd ti töltitek fel a cuccost).üdv,
Celee -
Findzs
addikt
én is kipróbálnám lanon szinte 0 pingel

-
had423
aktív tag
Haló,
Ezt lehet fátszani LAN-on? -
Jim-Y
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
ez awesome.. én olyan ember vagyok, aki általában még a jóra se szokta azt mondani, hogy jó, mert azzal elismeri, hogy ő egy nagy szar, de ennél be kell vallanom sajnos, mert ez még nekem is tetszet, azt leszámítva, hogy ez duel, mert az undibundi

Egy noob kérdés: vajon ő crosshair nélkül tolja, vagy az csak amiatt nincs mert spectator vette fel?
-
Findzs
addikt
mindjárt megyek lövöldözni, csak szerelek
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy kis újkori skill.
-
-
Marlie
csendes tag
Your Skill To High... Lehet tenni ellene vmit hogy felengedjen ilyen szerverekre is?
-
Jim-Y
veterán
Valami gebasz van ott a bindokkal akkor, az animálást nem lehet eltűntetni, mindenkinek pont ugyanannyi idő a fegyverváltás, és ezen nem lehet változtatni, annyit tudsz csinálni, mint ahogy az én hudomban is van, hogy a fegyvereket elrejted. Az, hogy nyomod a gombot és nem vált, vagy inkonzisztenciára, vagy szar billentyűzetre utal
üdv -
Sotho
őstag
Az miért van, hogy valamikor nyomom a fegyóváltó gombot és nem csinál semmit, csak akár 2-3 s-el később? Ezért döglök meg egy csomószor.
Meg aztat hol állítom be ,hogy ne animálja le a fegyverváltást, hanem egyszer csak legyen ott a kezében? 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Megvan a letisztított verzió. Egy rakat fölösleges cvar eltávolítva, kicsit tovább csinosítva.

A fileméret kevesebb, mint a fele lett.Egy-két napig tesztelem, de eddig úgy tűnik, nem hiányzik neki semmi változó.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Huhúú, gyerekek, olyan ZSÍR *.cfg-t írtam, hogy ihaj.
Nekem nagyon adja, de már cfgGen-ben végignézni rajta is élvezet.
Mondjuk volt is vele meló.
Van benne volume és demo script is.Ha valakit érdekel, akkor innen letöltheti. Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod, van a *.zip-ben egy OLVASS_EL!.txt is - használat előtt olvasd el.

-
válasz
sto1911
üzenetére
Azért kérdezem , mert nem 1x volt már olyan, hogy még nem nyomtam rendyt de még is elindult a game. Most azt nem tudom, hogy konkrétan valaki indította el vagy a server érzékeli, hogy pl: 8 emberből már 6 redyzett és elindítja a gamet...

MÁS:
Valaki azt mondja meg, hogy lehet beállítani, ha lelőnek és pl van valami fegyver a kezemben, akkor ne dobja ki azt a fegyvert, ugyan is csomószor látom, hogy pl: lelövök egy embert hátulról , aki közbe szintén lő és nem hagy fegyvert és olyan nicns hogy visszavált gyorsan kispuskára, mert annyi idő alatt nem tud visszaváltani, az tuti....
Tehát erre van valami okossság, csak nem tom mi....
-
sto1911
veterán
Mire is gondolsz pontosan? Sajat szervert ugye csak pro tud letrehozni, ha arra gondolsz, hogy nyomsz egy allready-t, es indul a meccs, akkor ki kell probalni, admin szint kell hozza (amirol nem tudom hogy kinek van).
Pro-nal mukodott az allready sajat szerveren, az biztos. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy régi klasszikus.
-
Sotho
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Oké.

-
Sotho
őstag
Na itt a csiter-csapat [link]
Itt a wallhack ment szerintem mert minden sarkon várt egy raksi.
Az ilyenektől megy el a kedvem (egy kicsit). -
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hatha felfuttatjak megint a Q4-et, bar inkabb a 3-at kellene, ill. a QL-t. Egy szabalyrendszer, egy jatek.
(3500. hsz
) -
atidzsiforc
őstag
Kicsit off, de [link].
888. hsz yeeea
-
Marlie
csendes tag
Tegnap duelleztem Feederrel!
Lett egy fragem ellene! Büszke vagyok!
De ami fontosabb, hogy Smoggiival és Killkissel is beszéltem. Segítőkészek és türelmesek. Jó lehetőség tanulni tőlük. Feeder ma is lesz, szóval van lehetőség funolni velük! 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Tegnap néztem, NY szerveren "csak" 120-as pingem volt. LA már 202.
Seoul 353.Nem tudja valaki, hogy mi lett a Tokyo-szerverekkel?
-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
nagyobb pingel? Az nálad honnan kezdődik? Játszom már egy ideje a gamet de nagyon ritkán , mint a fehér holló ha látok , 170 körüli pinges embert...
A nagy átlag 20-50 között mozog...
Bár nem tudom, te merre fele gamelsz
lehet ott sok a high pinges player. -
Findzs
addikt
azt én se értem, hogy aki csal az mit élvez benne ?
magát is becsapja, olyan mintha hazudna magának
-
dudika10
veterán
Aimbot?
A büdös csalók főleg lg-t használnak. Elég feltűnő. Reportot kell csinálni és kib...ni.
Egyébként a hitbox nem mindig passzol a karakterekre. A kisebb és nagyobb karakterek miatt nem lenne igazságos, hogyha azokat kéne eltalálni (bár mindenki azt állít be magának és ellenségnek, amit akar).
-
Sotho
őstag
Olyant láttam (spectate módban) hogy csávókám lő, a célkereszt nincs is rajta a célponton mégis sebzi, lightning gunnal nyomult főleg szépen szedegette le a többieket , hótmindegy volt, hogy kicsivel mellette (akármilyen irányban) van a célzóka.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Lehet amúgy a procim a kevés dual core-os csak."
A QL nem multi-threaded. Egy magot használ.
Egyéb bajok vannak ott.
Múltkor néztem két gépen (XP alatt);
PIV 3.0 GHz NW + 512 MB DDR + 6600 GT 128 MB ---> stabil 120 fps
de pl. duelhez elég
Celeron 2.66 GHz + 512 MB DDR + Radeon 9600 128 MB ---> stabil 120 fps
is.
-
válasz
atidzsiforc
üzenetére
jópofa a cuccaid között ez "nemröhög"
:
Cuccok
gigabyte 880gm-d2h athlon 2 240@3.5ghz 4gb kingston ddr3 1333mhz wd caviar miafene 500gb pny gtx460 icute(nemrohog) -
bocsi srácok rosszul írtam 6770-es karim van
de mint ahogy Jim-y írta nekem is azon a két mappon ugrik nagyon le a többin meg van a 120 fpsA nevemre klikkelve lehet látni a configomat. Lehet amúgy a procim a kevés dual core-os csak.
Azt én is úgy gondolom, hogy azért csak nem kevés a quake livehoz a gépem, pedig úgy látszik mégis...
VGA driverem a legfrissebb van fent, de próbálkoztam a cd-én lévővel is , de nem változott semmi.
NEm PARA amúgy a helyzet, mert kb 2 map van ezen a quarantionon meg még valami amin gyengélkedik a többin full FPS van
-
HI QUAKEREK!

Vegyetek fel Gudlakpol, szerintetek elképzelhető , hogy egy gigabyte 7670 es kari kevés legyen quake livehoz, vagy a 2 magos procim a szűk keresztmetszet, ugyanis van pálya, ahol eléggé le megy az FPS-em , igaz 1600x1200 ba tolom ,de közel sem ful grafikával...
-
Findzs
addikt
nekem is csak a frankfurti jön be, ott 40 alatt szokott lenni a pingem a többi jobbakon 50 körül
és érezhetően jobb vagyokmi lenne 20 -as pingel ? szétszednék mindenkit

-
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én csak frankfurti szervereken tudok igazán játszani. Többin durván romlik a teljesítményem.

-
Jim-Y
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Gratula, zato ellen legalabb?

Nekem meg mostanaban valamiért jobb a netem, de tényleg, Paris, Amsterdam,Stockholm, sőt még polák szerveren is "smooth a lagometer", korábban sokkal spikosabb voltam, ilyenkor annyira látszik, hogy mennyit számít a net.. nekem pl min 10%-ot jelent accban, ha spikos a net akkor -8-10%-al lövök, durva
-
atidzsiforc
őstag
Vegre nyertem duelt ztn-en.

-
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
En is; nekem nevem lenni 7ep3s.
-
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR
üzenetére
felvettelek

4444ga4444 vagyok -
Findzs
addikt
a franca tiszta bugos már megint a ql

belépek egy játékba és csak pörög a karakter mint a hülye gyerek a körhintán
meg lefagy nem lehet kilépni egy játékból

-
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A kábelbajon előfordulhat, hogy lehet segíteni.

(#2101) Findzs: a grafika teljes testreszabásához például muszáj configolni.
-
atidzsiforc
őstag
Na kicserelik a kabelbajos mx-emet, logitech support <333
-
Findzs
addikt
mindenki configolgat ?
mit lehet elérni vele ? én mióta quakel játszom (1999) sosem használtam semmilyen configot
lehet ez az oka annak, hogy béna vagyok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de csak akkor használ, amikor elgurultak a gyógyszerek

)