Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Srácok, aki linux alól játszik és logitech egere van, az hogy oldotta meg a driver kérdést?
-
törölt tag
Nekem a prism (fel)telepítése után szaporodtak el az ilyen problémák. Letöröltem, utána /cvar_restart a konzolba és megjavult. Hogy nálad működik e, nem tudom, de talán érdemes megpróbálni. Előtte mentsd ki valahová a cfg-idet, ha vannak, biztos, ami biztos. DE ezt vedd csak tzippnek, mert én (már) nem használom. Majd a többiek biztos mondanak többet.
-
MarcZ
senior tag
Srácok! Esetleg folyamatos Crash Detect-re szerverre joinoláskor, illetve .exe errorra (QLPrism) mi a magyarázat? Mindig, mikor joinolok előjön. A Plugin-t már próbáltam újrainstallálni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nemrégiben leálltak a francia szerverek, hamarosan valószínűleg az olaszok is le fognak, helyettük mostantól vannak norvég szerók.
-
törölt tag
Gyerekek, az mitől van/mit jelent, hogy pár napja tele lett vörös keretes szerókkal a browserem

-
fLeSs
nagyúr
Meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudom beállítani a timer pozícióját/színét/betűméretét? Már ha be lehet ezeket külön állítani.
Köszi! -
törölt tag
Persze. Most már akárki megmondhassa, hogy párizs tényleg a [fény városa] LE A FRANCIÁKKAL
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jim-Y
veterán
Megszűntek a francia szerverek?
-
sto1911
veterán
Az mitol lehet, hogy ha az offline valtozatban CA-t inditok, akkor nem adja be az ossze fegyvert, csak a kesztyut meg a gepfegyvert?
Ha a startingweapons-t atallitom 255-re, akkor megkapom a 8 alapfegyvert, ha 8192-re allitom (mapdefault), akkor meg invalid akarmivel elszall (mondjuk sztem ez igy jo, mert ugye CA).
A gond az, hogy nem menti el a beallitast, igy kovetkezo inditaskor megint csak egy fegyverem van.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Nekem durván 120 *.cfg van a mappában. Más kérdés, hogy a qzconfig és a repconfig üres ÉS írásvédett.
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Jah, néha én is nézem a konzolban (vissza a dumákat, ha gyorsan írnak) és látom, hogy van, amiket az egyik, van amiket a másik cfg-imből kukázott egybe, meg van hogy csak lesek, hogy totál máshogy reagál mondjuk az egér, mint pár órával előtte. Egyébként szerintem a sima "törölgetés" (qzconf, repoconf, meg ilyenek) nem elég. Kell hozzá egy /cvar_restart is.. (Mondjuk ez nulláz "idelent" és "odafent" is mindent) Ja, ez utóbbit Jim-nek.
-
-
Jim-Y
veterán
válasz
üzenetére
Semmi extra, ugye van S1ngul4rity accom, akivel egyik napról a másikra az átlag 35-36% accuracy-s körökről ilyen 25%-ra esett vissza a teljesítményem, és akármit csináltam se tudtam mgejavítani, az lg-m alig működött, alig adott be valamit, ilyen 22%-os köröket hoztam lg-vel:S Már újraraktam a QL-t, az egér driverét, a videó drivert, töröltem az autoexec-et, a repconfigot, a qzconfigot, szóval mindent megpróbáltam de még mindig nagyon szarul adta. Majd átléptem egy korábbi regisztrációmba, töröltem ismét az autoexec-et, és lám... egyből nyertem 3-4 meccset zsinórban átlag 40%-os accal
És akkor erre írtam, hogy ki érti ezt.. ^^ -
WolfheartGR
őstag
Ó hogy teli van a makkom a csillámf@szláma néppel. Még hogy én cheatelek... Még kick is volt bakkermakker. Csak azt nem tudom minek jön be olyan szerverre a tier 2-es player ahol előfordulnak keményebb arcok...
(#3568) Jim-Y: Én cfg-m?
-
Jim-Y
veterán
hihetetlen.. meglett a probléma forrása...
S1nguval ilyen 28%-os köröket hoztam mostanában, átléptem G400-ba ott meg egyből 44% lg... ki érti ezt?:S
Pedig itt még konfig sincs
-
Findzs
addikt
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
ezakér dés most akkorse hagy nyugodni cethalott techalászok akár hiszitek akár
-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
egy kicsit

-
törölt tag
Juteszembe: milyen lehet egy olyasmi klingon heavymetal rockopera szerűség, mint amit pl. a Therion követ el? A válaszokat a kab.bea@kabbea.et-hazatelefonal.hurka kérném tisztelettel sziveskedjetek eekűdeni. Kösznettel: Robert Redfordicus Maximum Potenticus Uranusz Neptunus Alkoholicus Piros Miculas

-
BARNEY_
csendes tag
Sziasztok!
Multigaming team-embe ( www.neverquit.hu ) keresek magam mellé 3 player 4on4 CA-ra vagy 1-et 2on2 CA-ra
. Aki szeretne külön féle ligákon részt venni mint pl: www.faceit.com www.houseofquake.com stb.. vegyen fel ingame: BARNEY_ a részeleteket majd ingame, feleslegsen nem jártatom a szám 
Üdv
-
törölt tag
Ma felugrottam Exy FFA szerverre kicsit Quakezni hát.. irgalmatlan jó, még mindig
Persze ronggyá lőttek, de már a hangulatért megérte felmenni 
-
atidzsiforc
őstag
ah igy whiskyvel nem adja

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Lecckrálytugedör.
-
Jim-Y
veterán
nem tudom mi történt már megint, de egyik napról a másikra -15% average acc
rámnéznek meghalok, én meg nem találok el senkit 
-
törölt tag
Vagy pár pötty ebből:

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
---> Szigszalag.
-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
na meg is van a hiba oka

-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
biztos idegesen játszol, vagy az egeredet bünteted egy hibás döntésedért játék közben

-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
nekem már több éves a g400-am de semmi baja egyenlőre
(egy kicsit a kisujjam körme megkoptatta azt a gumiszerű burkolatot 3mm -es vonalban)
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor javaslom [Őt]. Hátha. Jah.. látom nem hungarisztánban vagy.. bocs
-
atidzsiforc
őstag
Meghalt a g400am.
(mutet kozben orvosi muhiba lehetett, kabelt csereltem benne, azota nem kommunikal) -
Findzs
addikt
nem teszik ez az új map pool

most meg a hiden fortress lesz a menő nekem meg az nem fekszik
berakhattak volna egy hearth -ot vagy egy hellsgate -et -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Persze, screenshoton nem fog látszani rendesen.
De mi az a "de"?
Feltöltöttem neked mediafire-re a komplett *.cfg-t. rapha_dark a neve, mert anno, valaha, az idők kezdetén egy rapha *.cfg volt - amúgy még tele van fölösleges cvar-okkal is, meg előző *.cfg-im maradványival, mivel kísérleti példány, de működik; a "szemét" semmiben nem befolyásol.
Execeld be ezt és nézd meg, mert nem vagyok biztos benne, hogy az oldaladon az a végeredmény született, aminek kellett volna.
Még mielőtt beolvasnád, az r_mode-ot írd át a saját felbontásodra, mert jelenleg 5-ön van (640 x 480). Az r_displayRefresh-vel nem lesz gond, mert a *.cfg-ben 0 van.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez baráti a szemnek. Mondjuk az nem árt hozzá, ha ismered a mapot.
seta r_mode "" // beállítod a felbontásodat
seta r_overbrightbits "2"
seta r_mapoverbrightbits "2"
seta r_mapOverbrightCap "255"
seta r_fullbright "0"
seta r_lightmap "0"
seta r_vertexlight "1"
seta r_vertexlighting "1"
seta r_simpleMipMaps "1"seta r_enablePostProcess "1"
seta r_enableColorCorrect "0"
seta r_ignorehwgamma "0"
seta r_enableBloom "0"seta r_gamma "0.9"
seta r_intensity "1"
seta r_contrast "1.05"Ehhez inkább
seta cg_enemyHeadcolor "0x2a8000ff"
seta cg_enemyUppercolor "0x2a8000ff"
seta cg_enemyLowercolor "0x2a8000ff"Az "0x00ff00ff" a világágítósabb zöld, de ehhez a gfx beállításhoz szerintem jobb a "0x2a8000ff".
cg_crosshairColor "15"-öt használok hozzá, remekül látszik.
A végeredmény: washed-out, alulgammázott, kissé homályos look a mapnak, viszont az enemy egyszerűen rikít, mégsem bántó módon - de kilométerekről is kiszúrod ha ott a jobb felső sarokban a rácsok között egy pillanatra elsuhan.
A messzebb lévő itemek felismerése kicsit körülményesebb, ezért mondtam, hogy ehhez a gfx-hez igazából kell a mapismeret.
A rakéta, shaft és plazma effektek is sokkal pihentetőbbek a szemnek, megváltozik az "érzetük" is (főleg a rakétának, de ha kipróbálod, meglátod, hogy mire gondolok - kicsit QW-s lesz, a shaft vékonyabb, stb.). -
sto1911
veterán
set r_dynamiclight "0"
set r_vertexlight "0"
set r_picmip "16"
set r_mapoverbrightbits "2"
set r_gamma "1"
set r_fullbright "0"
set r_fastsky "1"
set cg_shadows "1"
set cg_atmosphericEffects "0"
set cg_crosshaircolor "7"
set r_enableBloom "0"
set r_enableColorCorrect "0"
set r_enablePostProcess "1"
set r_postProcessActive "1"Egyebkent a tul nagy kontraszt eleg jol faraszthatja a szemedet, ennel sotetebbel is probaltam, de nem tetszett.
set r_mapoverbrightbits "1":
-
törölt tag
- r_mapOverBrightCap
- r_intensity
- r_overBrightBits
- r_mapOverBrightBits
- r_enableColorCorrect rémlikPlusz, talán érdemes egy rikítóbb zöld árnyalatot beállítani az enemy-nek (már, ha nálad zöld) pl. 0x2aFF00FF.
Egyébként:
"There was a post long time ago after introducing r_mapoverbrightcap. Idea was to set r_mapoverbrightbits to 10 and lower r_mapoverbrightcap (150-180 were recommended values) at same time increasing r_contrast a bit and increasing/lowering r_gamma until you satisfied with result. At the end you should end up with bright/dark map with no shadows and pretty bright enemy models.
And 0x00FF00FF isn't brightest green, it is pure green of green. I find myself in happiness with 0x2aFF00FF but, well, that differs from monitor to monitor"
Csak egy tipp.
Gondolom [ilyesmi] a cél.
-
Jim-Y
veterán
üdv
arra tud valaki beállítást, hogy a map minél "sötétebb" legyen, igazából minélkevesebb fény legyen rajta, ellenben az enemymodel minél rikítóbb, világosabb legyen? r_picmip 10-el és butított grafikával játszok, de sok mapon gondot okoz, hogy a map túl világos, túlságosan rikít, de ha pl a brightnessel lavírozok, akkor a playert modelek is fakóbbak lesznek, az meg nem az amit én el szeretnék érni, ilyen map pl az asylum ahol a pálya másik végben lévő playert már nem látom a sok rikító fehértől, vagy ilyen a cold war is :S
-
törölt tag
Alávaló rágalom, sosem néztem harisnyás táncoló embereket és még [francia] sem vagyok
Egyébként mi az az ízlés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#3529) [oWn]f4te: Tegnap éjjel, mikor túlélő szándékomat prezentálandó, felmásztam csetleni-botlani, egész "olajozott" volt a játékmenet, meg a többiek pingje sem volt teljesen hajmeresztő. Nekem mindenesetre jobbnak tűnt, mint az előző hónap lag tengerében valószínűtlenül, parafadugóként himbálózó Keel árnyékbox (Amelyből a kedvencem az, amikor pofámba esik egy Keel, szó szerint 10 centiről azonnal hasbalövöm és 1másodperc késéssel hallom-látom a lövedéket, meg hogy mellé ment
) -
törölt tag
Hehehehee Ez a legjobb maploop eddig, mióta átvariálták a QL-ot!

Baromi jó pályák vannak és mind nagy kedvenc
És sok

-
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR
üzenetére

más:
sajnos mostanában 50 feletti pingem van akár mikor játszom

hol van már a régi szép idő mikor frankfurti mappokon 38-40 -es pingel lehetett szaladgálni
de még a bukarestin is 45 körül voltmit szóltok ahhoz az újításhoz, hogy játék kezdete előtt nem lehet szét teleportálni senkit?
sajnos ma új map pool várható

nekem teljesen jók voltak ezek a mappok -
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Azért van különbség...
Azért van különbség aközött, hogy silent sétálok, hallom, hogy valahol a fal másik oldalán elsuhan az ellen, tudom, hogy hogy néz ki a map, tudom, hogy kb mennyi időbe tellhet neki, mire odaér, majd amikor úgy gondolom, hogy kb ott lehet, akkor eleresztek egy messzi raksit, vagy ha meghallom a kis anomáliát a hangokban, így tudom, hogy az ellen a közelemben van, ezért a fal mögé lövök, és aközött, hogy össze vissza spemelek.
Előbbi szerintem a jó játékos, utóbbi a noob, vagyis.. nem noob, csak simán még nincs elég játéktapasztalata.
A számolgatást én sem szeretem
Pedig tudom, az is "művészet", ellenben engem AZ nem szórakoztat, lásd duel -> uncsi.Viszont ha az ember jól helyezkedik, a fentebb vázolt előrejelzést is alkalmazza több-kevesebb sikerrel, na az már egy vállalható játékos. Ha mindez éjjel történik amikor mindenkinek 30-40-es pinge van max, ergo el lehet őket találni, és ők is el tudnak téged, na akkor van esély egy fasza meccsre. Sajnos ilyen ritkán van ebben a játékban

-
sto1911
veterán
Miert nyal be tovig 90% az Eye to eye mapnak? Felmegyek jatszani, kivarom a sorom, erre valamelyik retekfeju szavaz ra, es hiaba szavaztam masikra, sose az van (errol lsd. lentebb)

-
Findzs
addikt
mázlitok volt Jim-Y

-
atidzsiforc
őstag
Ugy latom ma is lesz vmi update.
-
törölt tag
Ezt én sem nagyon értem, hogy a map-loop listából miért csak önkényesen 3-at dob fel, amikor "érzi". Sokszor van az, hogy csomóan kilépnek (főleg, éjjel, ha már fáradtak és nincs kedvük "nem tetsző" mapokon tolni) mert a 3-ból 3-at úgy sikerül "összeválogatni" a rendszernek, hogy igazából ultrasz@r, középsz@r és simánsz@r lesz a választék. A legutóbbi maploop free mapjainak meg általában csak a töredékét látom valamiért. Ma éjjel pl. játszottunk egy rohadtjó mapon, először nem is vágtam most hová is keveredtem, de aztán rácsobbantam, hogy még a régi rendszerben játszottunk rajta nagynéha és elég pozitív volt a viszhangja akkor is, meg most is. Most is "free" körbe került ebben a hónapban (ill. 1-e lévén a múlt hónapban) de még egyszer sem láttam ezt az egy alkalmat kivéve, pedig egy nagyon jópofa, szerethető pálya. Nem baj, örüljünk annak, ami van és élvezzük, amennyire lehet. Épp tegnap csevegtek specben 3-an, míg játszottunk, hogy a Q3 halott, mióta opensource-á tették a motorját. Hogy mi az összefüggés, azt nem látom át, de az tény, hogy rövid idő alatt "eltűnt" a kedvenc játékom a "netről"
Ezért örülök a QL-nak, mert végülis hasonlít, még ha az eredeti Q3-at jobban szeretem is 
-
Findzs
addikt
válasz
üzenetére
a map votolás úgy ahogy van egy hulladék
ha egyszer lehet votolni akkor miért nem lehet az adott map loop listából bármelyikre?
random bead a végén 3 -at persze olyanokat amiken senki nem lesz majd bentha meg "csinált" szerverre csatlakozik az ember akkor megtörtéhet az, hogy meccs alatt csak úgy kilövik az ember alól (mint legutóbb mikor jim-y -vel toltuk egy jó kis meccset és egyszer csak puff kirakott)
-
törölt tag
Biztos elkényelmesedtek..
Én meg ilyen "apróságokat" nem értek. Nem annyira zavró, csak mittomén, nem értem. Pl. 1-2 "nagy" (vagy inkább közismert) név előszeretettel csinálja azt, hogy mikor vége van egy roundnak és jön a szavazás, szavaznak a legsz@rabb pályára és amikor betöltődik, egyszerűen kilépnek. Ezt a map voting metódust sem értem igazán, mert elég gyakran van, hogy mondjuk szavazunk 5-en egy bizonyos pályára, 1 player egy másikra, 1 pedig a harmadikra. Erre betöltődik valamelyik 1 szavazatos. Ennek én nem sok értelmét látom bevallom töredelmesen.
A másik: Nem panaszkodni akarok, vagy ilyesmi, szeretem ezt a játékot a köré gyűlt közösséggel együtt (néha még a csítereket is "hiányolom" ha egy ideig nem látom a neveiket
) de a legutolsó frissítés óta halál mindegy melyik pályára lépek be, lagol mindenki. Néha úgy érzem én vagyok az egyetlen aki nem, de aztán lehet, csak az én nézőpontomból nem látszik. Egész mókás videókat lehetne néha készíteni azokból a jelenetekből, amiket összehozunk, sokszor a prók is körbelövöldöznek 2-3 embert és mindenki túléli, mert olyan, mintha egymás árnyékát lövöldöznénk, de csak fél másodperccel. Az esetek 90%-ában azonban szemmel is látható a lag és be is írják rendszeresen. Úgy értem, hogy az eddig jól bevált és gyors/stabil szervereken, szóval nem ilyen keflavik, vagy dallas stb. Elég fura, remélem tesznek ellene valamit hamarosan. -
Findzs
addikt
na ja nem is mond

mostanában meg már az megy, hogy mikor vége a meccsnek és votolják a következő mappot én mondom nekik, hogy pl, asylum de nem mindenki a fekete katedrálist nyomatja és vagyunk 3v3 -an
persze elindul a játék pár perc múlva már a 3v3 -ból 1v1 marad mert mindenki elhúz rájönnek, hogy azon a nagy mappon unalmas percekig ugrálni mire jön az ellen, meg oda tudni kéne lézerrel dolgozni
-
törölt tag
Őszinte leszek. Kb. 3 percig röhögtem. De most már együttérzek. Csak valahogy így megjelent a lelki szemeim előtt és annyira jellemző
Nehari. Én meg tegnapelőtt éjjel láttam olyat, amitől lefordultam a székről. Asylum map, voltunk vagy 15-en, a teleportnál megállt 3-4(!) arc félkörben és várta a többieket gauntlettel fenhangon röhögve. Köztük olyanok, mint pl. tutgut. Lehet, hogy elmebeteg vagyok, de sz@rrá röhögtem magam a szitun, annyira röhelyesen nézett ki az egész, meg ilyet még nem láttam
Asszem vissza is nézem a demóját 
-
Jim-Y
veterán
az ilyenektol kapok agyf@szt :@ elnézést a szóhasználatért

három polákkal voltam, a kurwázáson kívül mást nem csináltak:S
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Már vagy fél órája frissít. 59 %-nál szerinte még 445 perc van hátra.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Újabb nagy update volt:
Duel updates:
-Premium Duel Scoreboard now preserves match data, addressing issues caused by forfeited matches or disconnected players.
-Duels can no longer start with more than 2 players, who were added via the admin 'put' command.
-Server admins may no longer use the 'put' command to place more than two players into a match in progress.
-Server admins may no longer use of the 'allready' command if more or less than two players are in the match.
-Fixed Duel's short name display to read "DUEL" instead of "DM" on the Premium Duel Scoreboard.--------------------------------------------------------------------
Round Based Game Mode Updates:
-Players who die during a round countdown will now immediately respawn alive, rather than be excluded from the round as a dead player.
-Inactivity kicks are no longer triggered while dead or frozen.
-Players are now dropped after 25 seconds of inactivity in round based game modes.
-Fixed players in Freeze Tag from being able to prematurely fire if they respawned during a match or round countdown.
-In addition to held power-ups, we now remove dropped power-ups between rounds in Freeze Tag.
-Players may no longer use of the 'forfeit' command during round countdowns.
-Prevent infected from getting weapons in warmup in Infected Red Rover.
-Fixed instaInfected, zombies were spawning with the set Starting Weapons value instead of just gauntlets.
-Gametypes that do not allow item spawning will now utilize the best starting weapons order in warmup, if no weapons are present.--------------------------------------------------------------------
PQL Ruleset Updates:
-Increased the consistency of the chain jump boost, also improving telejumps.
-Increased the speed gained by circle strafing.
-Increased the speed while turning with air control.
-Clamp weapon respawn time to a minimum of 15 seconds.
-Max ammo values decreased in item collection based gametypes.
(MG: 100, SG: 20, GL: 20, RL: 20, LG: 100, RG: 20, PG: 100, BFG: 10, NG: 20, PL: 5, CG: 100)
-Adjusted player respawn delay, now within a 0.5 and 3.5 second window.
-Vertical jump velocity gets capped, keeping the cumulative effect of chain jumps in check.
-Draw Tiered Armor Availability icons added to inform players when an armor is unavailable for pickup.
-Removed extraneous console variable spam when rulesets are changed.--------------------------------------------------------------------
Misc Game Updates:
-Removed /systeminfo command, could be exploited to cause a client crash.
-Rail trails are now properly aligned with the gun barrel, taking custom values of cg_gunX/Y/Z into account.
-Re-enabled the TeamKill Complaint system.
-Fixed an issue that would occur when using a medkit with more than 125HP and firing the weapon in the same frame.
-Lightning Gun muzzle point is positioned correctly when crouching.
-Fixed clientside prediction errors when using custom values of RampJumpScale.
-Weapon Gravity options in Start-a-Match now properly take in account custom values of g_gravity.
-Freecam spectating no longer uses a third person offset, and custom values of cg_thirdPersonAngle will no longer break spec cameras.
-Smoothed out changes in height/viewheight when the spectatorCam flies into a flight of stairs.
-Smooth out viewheight change when crouching while in third person.
-Allow +moveup/+movedown on ladders to help dictate direction (ala Q2). This allows you to be looking up as you crawl down the ladder.
-Draw "-" on the scoreboard in place of the -999 forfeit score on all scoreboard feeders.
-Corrected end game scoreboard messages during a forfeit. "You finished with a score of -999"
-Corrected end game scoreboard messages in Harvester, and improved capture messages when only one capture was made.--------------------------------------------------------------------
Web Updates:
-Added 5 Premium Experience PQL Awards
- Too Fast: Complete 1 online PQL match.
- Air Bender: Complete 1 online PQL match in Duel, Capture the Flag, Clan Arena, and Team Deathmatch.
- Paratrooper: Complete 100 online PQL matches.
- Dogfighter: Complete 500 online PQL matches.
- Ethereal: Complete 1,000 online PQL matches.--------------------------------------------------------------------
Arena Updates:
Aerowalk
-Fixed a hall of mirrors effect on the green armor teleporter.
-Fixed the skywalk ceiling clip exploit.
-Fixed the alignment of the ceiling clips in the lightning gun room and the central atrium.
-Fixed clipping above two door archways.
-Fixed texture alignment on trim of the teleporter exit ledge.
-Made the fencing no longer cast shadows so that you can see the pipe detail work behind them.
-Fixed the mispositioned weaponclip on the fencing near yellow armor.
-Improving lighting, getting rid of the black wall section near the grenade launcher teleporter and the black stair faces in mid.
-Improved the positioning of some of the small ceiling lights.
-Fixed the position of the angled light near high RL.Campgrounds
-Fixed texture alignments on the upper level floors, near both railgun and rocket launcher.Foolish Legacy
-Removed the no-weapon-drop from the waterfog in the megahealth pool.
Infinity
-Added a new route from mid to high base rocket launcher.
-Added a ladder connection between the water tube and the new high route.
-Moved the railgun to the new water tunnel ledge.
-Removed one of the spawns near plasmagun and one of the spawns near the mid shotgun.
-Added a wall in the perimeter to give the teleporter pool more cover.
-Added 25hp to the new doorway in mid.
-Added 25hp to the teleporter pool.
-Made water in mid deeper, added underwater route below the bridge.
-Fixed skull dispenser in Harvester.Left Behind
-Removed no-weapon-drop from the waterfog in the railgun pool.Overkill
-Renamed the 'Visor courtyard' to 'Ranger courtyard'.
-Fixed z-fighting in hall near Ranger courtyard.
-Fixed texture misalignment on floor near fog pit.
-Removed some exploitative clips.
-Clipped some exploitative ledges.Quarantine
-Fixed two clips on the staircase between red armor and the back teleporter.
Reflux
-Fixed texture alignment on curved brick wall by megahealth.Realm of Steel Rats
-Texture density and alignment fixed on the curved brick walls in the lightning gun, lower rocket launcher, and quad rooms.Space Chamber
-Fixed the inappropriately sized red armor item timer due to a stray 'team' key on the item.Terminatria
-Total Health increased from 525 to 700.
-Total Armor increased from 235 to 280.
-Jump pad behind the railgun area replaced with teleporter
-Quad and Megahealth areas rebuilt.
-Numerous graphical and gameplay orientated tweaks.
-Duel mode added - item and weapons layouts changes, upper Rocket Launcher and Grenade Launcher rooms are blocked off.
-Duel mode: Two way teleporter added at the Lightning Gun.
-Made tesla sfx on teleporter nonsolid
-Replaced cables with a new dark cable version for improved alpha blend
-Fixed trim construction near quad
-Fixed trim construction near lg
-Fixed texture alignment on all volumetric lights
-Fixed wall texture scale behind GA teleporter
-Fixed stair ramps near quad
-Deleted obscured portions of the decorative pipes outside of the arena
-Cleanup, making some structural brushes into detail brushesThe Edge
-Removed the no-weapon-drop from the waterfog in the railgun pool.Wicked
-Fixed duplicate spawn point at RL spawn, which caused an imbalance in the spawn point selection process. -
WolfheartGR
őstag
400 cpi és
seta in_mouseMode "win32(Raw)"
seta in_mouse "2"
seta m_cpi "0"
seta sensitivity "4.25"
seta cl_mouseAccel "0"
seta cl_mouseAccelStyle "0"
seta cl_mouseAccelPower "0"
seta cl_mouseAccelOffset "0"
seta m_pitch "0.020"
seta m_yaw "0.018"
seta m_side "0.25"
seta m_forward "0.25"
seta cg_zoomSensitivity "1"
seta m_filter "0"A cfg-m ha kell: [link]
De mostmár aztán hagyj aludni. Még egyszer nem mászok ki az ágyból a kedvedért!

-
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
köszi, akkor már csak valami jó egér beállítás kéne G400-hoz

-
WolfheartGR
őstag
Nekem ezek vannak, örökölt beállítások:
seta rate "25000"
seta snaps "30"
seta cl_maxpackets "125"
seta cl_maxPing "800"
seta cg_smoothClients "1"
seta cl_timeNudge "0"
seta in_nograb "0"
seta cl_packetdup "0"
seta cg_predictitems "0"
seta cg_predictlocalrailshots "0"
seta cl_punkbuster "1"
seta pb_cl_enable "1"
seta pb_enable "1"
seta pb_security "1"
seta pb_sleep "500"
seta pb_StrictAuth "0"
seta pb_system "1"
seta pb_update "1"
seta pbsux "pb_security 0; pb_sleep 500; rate 25000; cl_maxpackets 125; vstr s1"
seta s1 "play sound/weapons/proxmine/wstbtick"
seta sv_allowDownload "1"
seta sv_punkbuster "1"
seta sv_hostname "Wolfdale"
seta sv_cheats "0" -
Jim-Y
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Elég jó vid, és elég jól nyomják, kedvet is kaptam a játékhoz

Újracsinálnám a konfigom, milyen net beállítások ajánlottak?

-
WolfheartGR
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Samsung Galaxy S10 - 128GB Fekete
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(mutet kozben orvosi muhiba lehetett, kabelt csereltem benne, azota nem kommunikal)