Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3rad
tag
A Doom 3 RoE--t a Nerve készitette, a Quake Wars-t a Splash Damage, a Quake4-et a Raven. Ugyanakkor az id mindegyik projektet nagyon komolyan szemmel tartja. A Q4-nek jóval nagyobb gépigénye lesz, főleg, ha a multira gondolok, ugyanis a Q4-be még nem lett beleépitve a MegaTexturázási rendszer, csak a Quake Wars-ba, márpedig a RoE-nek legalább 30%-kal nagyobb erőforrás igénye volt, mint az alap Doom 3-nak
-
overclk
tag
Ezt (Quake Wars) láttam ma reggel és valami hihetetlen jó hangulata és grafikája van
Nagyon várom már de a megjelenése még odébb van.. Szerintem a Quake 4 multija lehet, hogy nem lesz jó mint a Q3-é de törvényszerű, hogy az ember ne az idők végezetéig egy játékkal játszon, hanem váltson. A Quake 1 nagyon sokáig húzta a multis rész miatt, majd 6 évig. A Quake 2 netes része gyengusabb lett, de így is kihúzta 1997 -től a Q3 megjelenésig (1999 év vége) és nagyon sokan játszották neten.
Szvsz Q4 multis része a Q2 vel hasonlatos nívójú lesz, még ha a Q3 -at nem is éri el. Én kipróbáltam a Doom 3 multis részét, és azt mondom döbbenetes az az élethűség ahogy az enemyt és a környezetet kidolgozták. Neten már - már kellemesen félelmetes volt, amikor egy ellenséggel harcoltam, mert olyan volt mintha film lenne. Ebből kiindulva mikor lelőttem valakit szinte kicsit ''rossz'' is volt, mert hozzászoktam Q3-ban hogy ''élettelen'' kockákra, pixeles figurákra lövök. -
Dilikutya
félisten
''Hardverkövetelmény ugyanaz, mint a DOOM3 vagy Half-Life 2. termékeknél.''... a HL2 mintha szerényebb gépigénnyel bírna
Az eddigi infók alapján remek játéknak ígérkezik.
A Berzerkereket sosem szerettem, mindig olyan agresszívak voltak velem szemben
Most meg már hozzám se kell majd érniük hogy jól nyakon vághassanak 
-
Dilikutya
félisten
Nem olyan biztos... a korai Doom3 alpha kikerülése mennyit ártott a játéknak? Komoly grafika, kissé parás hangulat... mindenki úgy várta, mint a messiást ezek alapján, és mikor megjelent, rohantak a boltokba érte. Más kérdés hogy a grafika semmit sem változott az eltelt 2 év alatt, Az a kikerült alpha csak használt a Doom3-nak.
-
Dilikutya
félisten
Q4 nincs bejelentve... és még is hogy csinálnák
2 éve a D3 motor még enyhén romos állapotban volt. se az Activision, se a Raven nem ír erről. márpedig a hivatalos bejelentés szerintem elég hivatalos és fontos infó, hogy legalább a fejlesztő hivatalos oldalán szó legyen rólaa Raven az tavaly a Jedi Academy-vel volt elfoglalva -
Dilikutya
félisten
-
tiv83us
veterán
- Some missions take place inside, others outside. You'll get to use vehicles at times.
Erre leszek en nagyon kivancsi. Foleg akik aztmondtak hogy a D3-engine nemkepes kezelni a kulso tereket...Pedig ahol jarmu van ott kulso ternek is kell lennie, nem is kicsinek!!
ui:viszont kar hogy multiban nem lesznek jarmuvek... ezt nem ertem, pedig sok lehetoseg rejlene benne
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bár még mindig jobban ment, mint ahogyan majd a játék fog
Nagyon várom már de a megjelenése még odébb van.. Szerintem a Quake 4 multija lehet, hogy nem lesz jó mint a Q3-é de törvényszerű, hogy az ember ne az idők végezetéig egy játékkal játszon, hanem váltson. A Quake 1 nagyon sokáig húzta a multis rész miatt, majd 6 évig. A Quake 2 netes része gyengusabb lett, de így is kihúzta 1997 -től a Q3 megjelenésig (1999 év vége) és nagyon sokan játszották neten.
(video hardwireden)
Most meg már hozzám se kell majd érniük hogy jól nyakon vághassanak 
2 éve a D3 motor még enyhén romos állapotban volt. se az Activision, se a Raven nem ír erről. márpedig a hivatalos bejelentés szerintem elég hivatalos és fontos infó, hogy legalább a fejlesztő hivatalos oldalán szó legyen rólaa Raven az tavaly a Jedi Academy-vel volt elfoglalva