- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stefun
tag
Üdv!
Nekem idáig mindig Nokiáim voltak és van. Ha mobilok küzzül kellene vállasztani, akkor Csak Nokia...a kompatibilitás miatt is.
De tetszik amit irtál.
Nálam a telefonáláson, sms-en kivül, a nagy kijelzö, fénykép, video, sok sok jegyzetek, és zene a lényeg.
A nagy kijelzö miatt viszont hajlanék a váltásra. Csakhát az a kérdés hogy birja e a proci ezt a nagy felületet megmozgatni.
Volna pár kérdésem bár, a ''röhögök a Nokiákon azóta...'' kejelentésed félig megnyugtat a készülék teljesitményéröl.
A tárcsázás menete... a stylust mindenképpen használni kell hozzá? Sms-nél magyar ékezetesekkel is megadja a 160 karaktert?
Érdekelne hogy a képek teljes kijelzön nézhetöek? És ugyan ebben a méretben lapozhatóak is?
A videó is beállitható az egész kijelzöre, vagyis fektetve a készüléket arányosan jeleniti meg?
Az xvid-es formátumban mekkora helyet foglalnak le a filmek? Én idáig mindig 3gp-be konvertáltam a filmeket, klippeket.
Akadozás mentesek a filmek, Vagyis élvezhetöek? A neten jobbra döntve láttam tehát bal kéznél voltak a gombok. Lehet balra döntve is forditani a szoftvert vagy a képeket?
Má bocsi a sok kérdésért! Köszi elöre is annak is aki válaszol!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest