Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Face82

csendes tag

Üdv mindenkinek!

Egy hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy I-mate Jam-nek..tökmindegy hogy hívjuk, szóval egy ilyennek :D

Nagyon zsír minden, egy dolog azonban nagyon ratyi: a kamera. Olvastam hogy ezt többen is fájlalják. Sajnos a mai teflonokban a kamera jelképes célt szolgál. Van. Ennyi. Nem értettem hogy miért van az hogy fénykép helyett egy homályt kapok kontrasztok és behatárolható körvonalak nélkül. Tudtommal a CCD akármilyen olcsó és ótvar, a technológiájából kifolyólag nem produkálhatna ilyet. A kis készülékünk akku fedlapja felett van ugye a kamera. Előtte egy kis műanyag lapka ami védi az ''optikát'' (húde túlzok) :D Ez a műanyag a ludas!!! Megint győzött a -made in china- öntsünk műanyagot 3 forintból ne 5-ből és ezt kapja a vásárló. Azért egy ilyen kaliberű készüléknél kicsit fintorogtam amikor a Nokia 6600-ám jobb képet csinált.
    Szóval a teendőnk aki gondolja: A pöcögtetővel óvatosan alá bírsz nyúlni ennek a felső takarólapnak...asszem 3 műanyagpatent tartja de könnyen lejön..szerintem nem kell töréstől félni. (Láthatóvá válik az antenna a kishangszóró és a kamera aminek még mindíg marad egy védőlencséje és egy jó kis tokja is) Én ennek a műanyaglapkának a kamera elé eső részét egyszerűen letörtem RECCS! :C Az a kis kerek ezüst izé külön van azt vissza tudod pattintani a helyére. Láss csodát a képek tűélesek és a nem napfénynél készültek is látszanak..na így már elégedett vagyok az 1,3 megapixelemmel.

Ha gyárilag nem gagyiztak volna tuti, hogy a készülék értéke sem itt tartana. Dehát erre valók a magamfajta vállalkozószellemű vásárlók. ;)

/Régen olvastam hogy valakinek kitört egy földetérés alkalmával ez a védőműanyag a Sagem My-V55-jéből és ő is azt írta hogy azóta olyan király képeket csinál. :C /

Új hozzászólás Aktív témák