- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
Aktív témák
-
maross
nagyúr
kocce. nem tudom mit nem allithattam be, legjobb tudomasom szerint ugyanugy jartam el mindharom alkalommal, es mindig maskor jott elo a hiba
. azota eloallitottam egy ujabb erdekeset, jobboldalon ahol ki lehetne valasztani a fileokat kdevelopban, szokott lenni felul egy src konyvtar, amire ha rakattintok, alul elojon az osszes fileom..na ott nem volt src csak egy / jel. erre alul src/*.h k, src/*.cpp k jelentek meg, valamint a *.ui-k teljesen eltuntek
. inditottam egy uj projectet, letrehoztam az osszes osztalyt es copypaste fejlett technikaval megoldottam. amugy a gyakvezir se tudott mit mondani csak hapogott osszevissza.
-
maross
nagyúr
kdevelop hulyesege volt, megorult a fordito. konzolbol leforditottam egyszer, utana mar kdevelopbol is siman fordult. de utalok programozni
-
maross
nagyúr
beadandommal lenne egy kis problemam
. egy egyszeru parablakos alkalmazas a feladat, nemi adatbaziskezelessel. namarmost a problemam az, hogy klasszul megcsinaltam egy login screent, valamint lenne egy masik ablak, ahol az adatbazis adatait lehetne modositgatni. kb 3-4szer csinaltam mar ujra az egeszet, egyszer mar a loginnal is elojon a problema, holott zsirugyanugy nez ki, mint amikor tovabb jutottam benne (mikor tovabbjutottam, akkor is ugyanez lett a vege egy ido utan, azert kezdtem elolrol). dob 2 ilyen hibat.
''undefined reference for vtable''
a legutobbi probalkozasomnal mar kb 10et dob. googlere ratapadtam, eleg sok helyen foglalkoznak a temaval, de annyira nem ertek hozza, hogy meg is oldottam volna belole.
par tippet kiprobaltam, semmi hatas. ismetlem: a bevitt kod 99% hogy hibatlan, csak ezt a linker errort nem tudom megoldani. most perpill kodot nem tudok feltenni, mert masik gepen van.
ahogy kivettem, eleg gyakran elofordulo problema, hatha tud valaki okosat mondani ra ertheto nyelven. elore is koszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged