- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelyib
tag
-
pelyib
tag
Bar nem nekem valaszoltal, magamra vettem
Lefutott az osszes HDD-re a test a Disk Health-ben. Mindegyiknek ez lett az eredmenye: "Test completed and no errors found (Complete test)"
Smart adat is Good.
Egyeb otlet?
Anno azt hittuk h az uj box megoldja majd (egy Minix valami volt, Android es Kodi se frissult mar). De ez igy elvezhetetlen kb. -
pelyib
tag
Tanacsot kernek hogy mit nezzek meg, allitsak be, csereljek le:
A helyzet, hogy ha a NASrol nezzuk a filmeket akkor idonkent megall a lejatszas, majd 10-20 masodpercet all, majd felgyorsitva utoleri magat.
Elojon egy Mibox 4-n Kodi-val (kabel) es egy Macbook Air (WiFi) + VLC komboval is (Ugy remlik hogy az asztali gep is csinalta Win10 (szinten kabel) + VLC, de ott nagyon ritkan nezunk filmet).QNAP TS-431 firmware: 4.3.6.1070 (nem most jott elo, regebb ota van, szoval nem firmware)
RAID 5 4x2TB HDD 2xSeagate, 2xWD
opkg up-to-date (ha esetleg kellene innen valami tool)Amit neztem:
- QNAP webfeluleten a Dashboard-t kozben, a LAN interface grafikonon szepen latszik egy tuske mielott a Kodi gyorsitva kezdi jatszani a videot
- NASrol pingeltem a Mibox-t, response time nem nott, szakadas nem volt
- Asztali geprol pingeltem a NAS-t ugyan abban az idoben, response time nem nott, szakadas nem volt
- NAS load 2.4 - 2.7 kozott volt (htop-ban nezve)Semmi extra nincs a NAS-n csak a gyari dolgok, de azokbol is a legtobb lekapcsolva (videotar, keptar es trasai), 1-2 kliens max egyidejuleg.
Nekem ugy tunik mintha a HDD-re varna. A HDD ledek a NAS-n ilyenkor folyamatosan vilagitanak mikor kifagy a video kep, aztan visszater az elet, villogni kezdenek. (kicsit olyan erzes mint a ceges gepemen, amikor frissit a virus irto, es par masodpercre az egesz rendszer megall, jah tudom, elmeny
)
Szoval mit nezzek meg / csinaljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest