- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Ma vagy tegnap frissült a QNAP TS-233 NAS-om és azóta az LG C2 TV-m nem látja a NAS-t. Kb 1 év megy hibátlanul. Elérem telefonról, tabletről, van net is, jó a hálózat, de valamiért a TV-vel nem kommunikál. Biztos, hogy valami változott, mert a bejelentkezés grafikája is meg változott a böngészőn keresztül. Ötlet?
-
spyduck
nagyúr
tárgytalan, megvan
-
spyduck
nagyúr
Akkor azt mivel magyarázod, hogy a NAS 326-on létrehozok egy mappát azt a TV rögtön látja? A másik pedig, hogy van Linux alapú Sony TV-m és a Web OS alapú LG TV-m és ugyan azt a katyvaszt látják.
Itt valamit be kéne állítani, csak még azt nem tudom mit. De hála az égnek senki nem tudja és leglább magyar videókat se találok. Frankó....
-
spyduck
nagyúr
Köszönöm a választ!
Nekem egyelőre az a gondom, hogy ezt látom a TV-n:
Ha beállítom a Multimedia Consolban a DLNA-t, akkor viszont az összes vidót behánnya egy mappába.
Bogarásztam ezt a Plex Media Server-t, viszont nem igazán jöttem rá, hogy tudom összekapcsolni a TV-vel. Töröljem le a Multimedia Consol-t?
-
spyduck
nagyúr
Tehát azt mondod, hogy vettem egy NAS-t + HDD-t 110.000 Ft-ért és annyit sem tudok rajta beállítani, hogy megnyissa a kívánt mappát? Ezt elég nehéz elhizzni....
Nem tudom mi ez a Plex Media Server. Letöltöm, aztán átdob egy másik oldalra ahol előfizetést kínál.
Nekem ilyen mappáim vannak:
- Mesék
- Filmek
- Sorozatok
- TornaBármilyen hekkelés nélkül ezekeet a mappákat meg tudom nyitni a TV-n keresztül? Csak, mert a fele ennyibe kerülő korábbi NAS-ománál ez nem volt gond.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Eddig Zyxel NAS326-ot használtam és most upgradeltem egy QNAP TS-233-ra.
Macbook-ra már fel bírtam varázsolni, viszont egyik okos TV-sem látja. ELég bonyolult a Zyxel-hez képest a menüje. Mit kell beállítani vagy aktiválni, hogy a többi eszközöm (TV-k, telefon, tablet) is lássa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videó stream letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest