- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBR1988
csendes tag
válasz
Biga123 #6977 üzenetére
Próbáltam a TM-et korlátozni, ahogy írtad, de a kíváncsiság kedvéért a peer számot 5-re állítottam, a jelenség ugyan az maradt. 30-45 perc és totál kiakad, igaz max 70-80 Mbps tudott produkálni.
Qbittorrentnél próbáltam régebbi verziókat, de továbbra sem nyitja meg.
Telefon app Connection faild vagy Connection error üzivel befejezettnek tekinti a dolgokat.Próbálkozok még máshol keresni a hibát, hátha, bár sok esélyt ezek után már nem adok neki.
-
GBR1988
csendes tag
Hát tegnap óta kínlódás van vele. Oda jutottam, hogy visszállítottam minde gyári beállításra. Magyarul teljesen kopasz NAS-t kaptam felrakása a qbittorrentet és a hiba ugyan az mint volt.
A transmission megy, működik, tölt minden irányba szépen, de 30-45 perc elteltével a NAS ventije maxon pörög mint amikor kiakadna. Ekkor el sem tudom érni szervert csak ha lekapcsolom, majd vissza. És ahogy indítom a transmission-t ismét feláll ugyan ez a hiba.
A qbittorrent viszont elgondolkodtató, hogy mi lehet a baj.
-
GBR1988
csendes tag
válasz
kalolaci #6969 üzenetére
különösebb bajom nekem sincs vele, csak ha gondol egyet akkor leáll. folyton újra kell rakni (főleg ha áramkimaradás van) minden torrentet újra le kell tölteni és nem tudom csak simán seedbe állítani. Arról nem beszélve, hogy a letöltési sebesség abszolút nem megy 2.0 MB/s fölé. A feltöltés sem nagyon akar 100-150 KB/s fölé menni, pedig minden korlátlanra van állítva. A netem 500/25-ös.
Távoli eléréssel abszolút nincs bajom minden DS-re mind NASra vonatkozóan -
GBR1988
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült belefutnom egy dologba, ami már kellően kiidegelt, adott egy QNAP TS-212P NAS.
Eddig a gyári Download Station-t használtam torrentezésre, de nem igazán nyert.Szerettem volna feltenni a QBittorent 4.3.4-et amivel különösebb probléma nem is volt, de nem tudom indítani. Megnyitom, megnyílik egy külön lap a következő IP-vel: 192.168.1.118:6363
a 6363-as portot használná, de valamiért azt írja ki, hogy a webhely ideiglenesen nem elérhető.
Erre tudnátok valami okosságot mondani, mert pillanatnyilag szét vet az ideg.Transmission esetleg valakinek? tapasztalat?
Köszönöm.
GáBoR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest