- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
építkezésre szeretnék kitenni kamerát, hogy rögzítve legyen ha valaki bemenne elemelni valamit, akkor a rendőröknek fel tudjam mutatni.
ehhez már vettem egy Dahua IPC-HFW1435S-W-S2 IP kamerát.
ehhez szeretnék valami olcsóbb rögzítő eszközt, mert attól tartok, hogy ha a kamerát is meglovasítanák, akkor hiába rögzítem kártyára a felvételeket. Jó lenne használt NVR is, mert HDD t tudok bele rakni.
van egy másik Ezviz C8C PTZ kamerám is, arra állítanék be mozgásérzékelést, hogy kuldjon ertesítést es azzal körül tudnék nézni.
illetve segítsetek, hogy dahua ip kamerát nvr nélkül hogy tudok elérni távolról?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok!
Van egy TS-228 NAS -om.
Most építkezünk és szeretnék az építkezés idejére IP kamerát tenni a helyszínre (1 v. 2db).
Van-e rá valami megoldás, hogy a távoli IP kamera felvételt a NAS-ra rögzítsem? Milyen alkalmazás szükséges hozzá, illetve milyen kamera lenne erre megfelelő?
Előre is köszönöm. -
atti1848
senior tag
Nálam is hasonló a helyzet.
Q-NAP TS-228 benne 1db 4TB HDD + külső 2TB, erre megy hetente egyszer egy mentés Hybrid Backuppal.
Az elmúlt 2 hétben vettem észre, hogy jön a hibaüzenet, miszerint nem megfelelően állt le a NAS, de áramszünet nem volt. Ma is a munkában vagyok és ismét jött az üzenet. Persze otthon semmi áramkimaradást nem tapasztaltak. Ez eddig 2 héten 2-3 alkalmommal fordult elő.
A másik, ami szintén 2x fordult elő, legalább is amit én észre vettem, hogy 00:00-01:00 között filmet néztem a NAS-ról és hallottam, hogy valami nagyon használta az eszközt, pár mp. után meg is szakadt a kapcsolat a NAS-al, el sem tudtam érni, de folyamatosan kerregett. Ami biztos, hogy nem a BACKUP futott épp rajta, de akkor mi lehetett? Nem vártam meg mikor javul meg, de másnap hibátlanul lehetett használni.
Amikor nagyon kerreggett, akkor a kernel_processes folyamat használta a CPU-t 52-53% -n. De ami érdekes, ha most is használom és pl. az egyik ablakot odébb teszem, akkor egyből felugrik 56% , majd visszaesik 32-5%-ra a folyamat, de még sincs behalva
Nem lehet, hogy az új vezérlőprogram miatt?
képek:
Hardware: [kép]
Szolgáltatás1: [kép]
Szolgáltatás2: [kép]
Folyamat: [kép] -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Ismerősömnek van egy TS-431 típusú NAS, amiben a 3. SATA csatlakozója nem ismer fel semmiféle HDD-t. A NAS HDD3 Led-je világít, de nem villog, hogy olvasná a lemezt. Az 1. helyen egy SSD van, amin van a rendszer, a 2. és 4. pedig RAID-ben van, a 3. külön lenne, de sajnos nem bírjuk munkára késztetni
Ha kivenném a 2. és 4. lemezt, ami RAID-ben van, majd Reset-elném a NAS-t és újból beállítanék rajta mindent, majd a beállítás után visszaraknám a 2. és 4. lemezt, felismerné, hogy azok ketten RAID-ben voltak vagy teljesen leformázná?
Mit próbálhatnék meg, mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest