Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Suuu26
csendes tag
válasz
einstein #2072 üzenetére
Nem tudom hogy jobb-e. Én ilyen ipv6-os magaslatokban nem is jártam. Sok mindent be tudtam eddig is segítség nélkül állítani, legfeljebb sokat kellett guglizni.
A noipnél volt egy saját ddns-em, amit ha bárhol beírtam hogy távolról elérjem mint pl:
név.ddns.net:8080 - ezzel elértem az itthoni router beállításait, bár ezt soha nem használtam
név.ddns.net:9092 - ez volt beállítva a telefonon a Companion-nak, és ezzel értem el bárhonnan távolról a torrent letöltéseimet, plusz ezzel tudtam letöltést is elindítaniEzért gondoltam, hogy egyszerűbb lenne ha a noip működne. De nem ragaszkodom hozzá.
-
Geth
veterán
válasz
einstein #2072 üzenetére
Nem jobb, rosszabb.
A no-ip-t pontosan nem vágom (ezer éve nem használom),
de a QNAP-os:
* támogat IPv6-ot
* nem kell külön sehova belépkedni (nem évül el)Ha kell mellé másik (router vagy másik gép és IPv6 miatt), akkor a duckdns-t ajánlom:
* támogat IPv6-ot
* nem kell külön sehova belépkedni (nem évül el)
* 5 host (IPv4 + IPv6 egynek számít)
* API-ja támogatja a TXT rekordot, így lehet certificatet igényelni (Let's Encrypt) annak ellenére, hogy a 80-as portot elvitte már a cica. -
cp007
csendes tag
válasz
einstein #1906 üzenetére
Szia,
Azt meg tudod nezni hogyha rakattintasz a felso sarkoban a dashboard-ra, hogy a rendszer latja e egyaltalan a volume-okat?
En epp a mult heten irtam egy ticket-et , hogy eltuntek a volume-ok.,(a ticket szama YZV-335-42292).
Nalam is minden normalisan futott, csak epp nem volt lathato lemez koteg amikor megneztem, nem tudtam ra appokat telepiteni, frissiteni, A file manager sem latta a volumenen levo megosztott konyvtarakat., Restart utan minden OK volt. .
Eredetileg arra gyanakodtam hog sikertelen SSD trim okozta mikozben futott a hybrid backup SSD-rol kulso HDD-re (egy aktiv VM HDD-lemez keppel le nem allitott vM-el), de a support nem tudott kozelebbit mondani, semmit sem talalt a loggokban - varjak hogy ha ujbol elojon akkor szoljak nekik. -
einstein
senior tag
válasz
einstein #1808 üzenetére
Bocs a spamért, de pontosítanom kell: mégsem emiatt indult el a feltöltés.
Ami történt: próbaképp beraktam a Download Station saját keresőjével letöltött torrentet is. Ott elindult a feltöltés. Amit korábban indítottam - kézzel behúztam egy ncore-os torrentet - ott továbbra is 0 a feltöltés. Ami egy kicsit gyanús, de majd meglátom fogja e seedelni, ha kész.
Amit tegnap letöltöttem, szintén ugyaninnen, az most nincs benn a seed mappában, azaz nem seedeli. De azóta volt egy firmware update és reboot, lehet hogy az a gond. Kézzel meg nem tudom, hogy lehetne elindítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest