- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Itt megáll sajnos a tudományom,nem vagyok otthon ebben a lapban de holnap megérdeklődöm egy ismerősömet akinek ez van.Annyit még esetleg megpróbálhatnál hogy kölcsönkérsz egy másik hűtőt és azzal ugyanezt kipróbálod,lehetségesnek tartom hogy valamiért ''nem vesz tudomást'' a lap a beérkező fordulatszám jelről.
-
Versus
senior tag
Jól érted, terhelésnél emelkedik a hőmérséklet a lap meg rákapcsol a venti(k) fordulatszámára. A gépidő nagy részében nincs olyan terhelés ami igazából izzítja a processzort,illetve a chipsetet ilyenkor kellemesen hangtalanul dolgozik a rendszer,ha meg szükség van a plusz hűtőteljesítményre akkor fokozatosan képes adagolni a plusz rpm-et. Játék közben meg ki az aki a ventiket füleli ? :)
-
Versus
senior tag
Tedd 15/15-re aztán nézd meg mennyi a fordulatszám,keresd meg a hűtőd speckójában mekkora max fordulatot ír rá ha minden rendben van akkor ez körüli fordulaton kell hogy menjen +-10% elmegy szerintem. Ha emelkedett akkor szabályoz,nincs mit tenni! :) Mivel ezt a funkciót a bios vezérli nem árt megnézni a bios verziószámát,lehet hogy egy frissítés nem árt.Amúgy nem ismerem ezt a hűtőt de tényleg annyira hangos ezen a fordulaton ?
-
Versus
senior tag
Lehet hogy hülyét kérdezek , enabled-en van a biosban a q-fan?
És ha igen mekkora ratio van beállitva ? Mert ha 15/15-ön akkor nem is fog működni ,illetve nem szabályoz. Egyébként nekem 1600-ra is leengedte alapjáraton de akkor meg a hw-monitor kezdett sikitani azt hitte leáll a motor,ezért kicsit feljebb raktam a ratiot.Az ellenállás nekem kicsit monyák szagú de hát ti tudjátok ! :)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest