Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki esetleg tudja erre a kérdésre a választ? (én tettem fel)
A lényeg, hogy egy szinuszgörbét szeretnék kirajzoltatni a teknőssel, ami működik is alapbeállításokkal, de olyan miniatűr, hogy az x-tengely szinte teljesen elfedi magát a függvényt, a lényeget. 1 koordinátaegység megjelenítésének a módját szeretném megváltoztatni úgy, hogy ne kelljen nagyító a függvény képéhez. Találtam olyasmit, hogy turtle.setworldcoordinates, de sajnos nem értem, hogyan működik!
A belinkelt kódban az y értékét 50-nel szorzom meg. Később kipróbáltam, hogy mi van ha az x értékét 50-nel léptetem. - Ekkor is szépen kirajzolja a függvényt. Ettől függetlenül érdekelne az, hogyan lehetne beállítani a megfelelő megjelenítést a szorozgatások nélkül! Köszi előre is!
-
törölt tag
Üdv!
Kaptam egy házit Pythonban, miszerint a Turtle modul segítségével rajzolnom kellene egy háromszögekből álló piramist. A kódom egy derékszögű háromszöget rajzol ki idáig, de már elég sokféle variációval próbálkoztam, úgyhogy most már egy ki segítséget kérnék inkább!
Két probléma van ugyebár:
a, a szabályos háromszög magasságával kellene eltolni a sort, ami bizonyára nem egész szám
b, a sorok mindig középen kellene hogy elhelyezkedjenek
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Türelem, még mindig készül a Marvel Blade játéka
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Star Wars Outlaws teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bittorrent topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest