Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
addikt
válasz
Netszemete
üzenetére
Gondolom dupla az egyenlőségjel ott. Nem tudom mi lehet a baj, nekem a PyCharmnak ezzel a részével pont nem szokot problémám lenni.
-
Cucuska2
addikt
válasz
Netszemete
üzenetére
Main függvényed van? Nekem a Shift+F10 (nem tudom, mit csinált a Ctrl előtte) nem változott meg, ugyanúgy megy, bár shebangot nem rakok Python scriptek elejére.
-
Cucuska2
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha nem online csinálod, akkor pedig a kézzel írt lista egy nagyon jó megoldás. Ígyis, úgyis kell betűstatisztikákat csinálnod önellenőrzésre.
-
Cucuska2
addikt
válasz
cousin333
üzenetére
Kicsit offként, én gépi tanulást csinálok már második éve, és igazából nem nagyon ösztönzi az embert hogy Pythont tanuljon, mert egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor kellett OOP-szerűen programozni. Ha kellett is OOP-znem, az azért történt, mert valami olyan könyvtárat használtam, ahol nem egymás utáni adatmanipuláció majd fitet várnak el a készítők, hanem hogy egy objektumba pakold a kódot.
De kétségtelenül jól pörgő ág most. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest