Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
:-) Igen, nem rossz objektumokra szétszedni, csak az objektumok összekötése az már egy érdekes dolog.
Ez a könyv amiből tanultam, az alapokat adja meg a programozásra, ami nem rossz, lehet majd megnézem magamnak azt a komolyabbat is amiből te is tanultál. De az objektumokkal való szórakozás, amikor sok van, és azokat összekapcsolni, nah arra talán egy ilyen projekt példa volt, na majd az alapján összeeszkábálom majd szerintem.
Nem rossz nyelv, ez a python, nekem tetszik, bár sosem gondoltam, hogy komolyabban foglalkoznék vele, hobbi szinten nekem tetszik.
Olyan oldal létezik a python alá, mint például a www.codeproject.com ?
Ahol opensource projektek, tutorialok vannak fent? Egy komplett kis alkalmazás elkészítése.Google-el az a baj, hogy beírom, hogy java file manager vagy python file manager code source / tutorial / project, akkor nem igazán ad ki rá értelmes találatot.
Ilyen jó lenne, és főleg olyan, ahol sok objektum-orientált szemlélet van benne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest