Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
gratzner
üzenetére
Az idle is jó megoldás, de igazából simán ha futtatod terminálban, hogy
python, akkor is egy idle jön föl... Én egyébként inkább az IPython-t használom; informatív, illetve hasznos akkor, ha majd sympy, numpy és egyéb hasonlókkal is szeretnél foglalkozni (teszem hozzá, hogy nálam a telefonos környezet miatt nyilván a programok robosztussága elsődleges szempont a telepítéskor...).Az jutott még eszembe, hogy ha ennyire az elején vagy a python programozás tanulásának, akkor lehet, hogy célszerűbb először az alapokat jól megtanulni, és nem rögtön a hogyan-importáljak-saját-modult típusú dolgokkal kezdeni, mert még olyasmikről nem is esett szó, hogy
classpéldául. Ettől függetlenül nyilván lehet a lecsóba belecsapni, én is hasonlóan kezdtem, de nyilván jobb, ha az ember már az elején szépen sorban halad, mert érteni fogja a miérteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum TW 4 Garanciális
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Garanciás Zalman házak!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest