Hirdetés
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apezka
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
szantozs (#3375), cousin333 (#3376):
Maga az e-paper irodai környezetben lesz elhelyezve, ezért (lehet) lényeges, hogy ha nincs ott senik, akire a tartalom tartozik akkor ne jelenjen meg semmi. A tartalom nem személytől, hanem személyektől függ és nem az amit meg kell jeleníteni, hanem hogy megjelenjen-e vagy sem.
Autoconnectelni egy előre megadott készülék lista bármelyik elemére kell, telefon(ok) BT address-ekre az rPi-vel, amire a kijelző kötve van. Nyilván a készülékeket először párosítani kell az rPi-vel, hogy később működjön az autoconnect.
Ez a jelenlegi állapot: video
A főkérdés, amire még nem találtam választ, hogy azt hogyan tudom ellnőrizni, hogy a BT kapcsolat létre jött-e és él-e még? Mert ha ez megvan akkor "készen" vagyok.
Tisztában vagyok vele, hogy a megjelenítés/frissítés/törlés energia igényes, de én ettől eltudok tekinteni. Viszont az fontosabb, hogy nem kell mindenkinek tudnia, hogy az adott csapat hol is van, ha senki nincs az irodában, hiszen nem véletlenül nincsenek ott. A cél jelen esetben nem a fogyasztás csökkentése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest