Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
cousin333
üzenetére
A fordítással a compile-ra gondoltam, exe-t gyártani a forrásból (ami jelen esetben nem is egy fájl, hanem több mappában jópár fájl; de project fájl meg nincs ami Visual C-nél lenne
).
És akkor ehhez a forráshoz a régebbi változatú Python fog kelleni ?És milyen fejlesztőkörnyezetet tudnál ajánlani, aminek valamilyen jól használható, a Microsoft Visual C-hez hasonló kialakítású kezelőfelülete van ?
Vagy ponthogy abban bonyolultabb lenne így elsőre ?Találtam egy ilyet: [link]
Itt Eclipse + PyDev plug-in-ról írnak, de itt van egy csomó más SDK neve is: [link]
De elöször akkor a python.org-ról a "Python 2.6.2 Windows installer (Windows binary -- does not include source) ", meg a Java Runtime enviroment kell, nem ?A Python meg interpretált nyelv, nem kell feltétlenül lefordítani...
"This program has been tested with python2.4 on both linux and OSX (in theory it should work on any system that has python2.4+ installed). "
Én csak ebből gondolom, hogy menne Windows XP-n is, egyébként nem értek a Pythonhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Windows 11
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).