- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Ne'mi keresgeles utan vagyok mar, es mivel a feladat maga nem fontos (adventofcode.com prog.jatekhoz "lustitas", na jo plusz erdekel is a megoldas), kerdeznem hogy van-e valakinek jelenlegi allapotokban mukodo google login-hoz kesz kodja. Nalam futna, jelszo beleirasa nem gond, de mivel belepve lehet csak elerni a szemelyre szabott inputot, es elegansabb lenne programbol mint mentegetni
. A lenyeg, hogy a weboldal csak social media belepeseket enged, nekem ebbol a guglis adott, nem eleg ha a hatterben bejelentkezem (mondjuk nem meglepo), de amiket python kodpeldakat talaltam a neten google account login keresesre, azok vagy regi allapotban mentek (mas volt a bejelentkezo oldal es megoldottak api nelkul), vagy egyaltalan nem jon nalam ossze ugy, hogy annak a masik weboldalnak legyen valid (olyan van hogy belep es egybol gmail adatokat hoz le).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mobilinternet
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A lenyeg, hogy a weboldal csak social media belepeseket enged, nekem ebbol a guglis adott, nem eleg ha a hatterben bejelentkezem (mondjuk nem meglepo), de amiket python kodpeldakat talaltam a neten google account login keresesre, azok vagy regi allapotban mentek (mas volt a bejelentkezo oldal es megoldottak api nelkul), vagy egyaltalan nem jon nalam ossze ugy, hogy annak a masik weboldalnak legyen valid (olyan van hogy belep es egybol gmail adatokat hoz le).