- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Ide is beirnam hogy kesz az 1.8 es letoltheto. Koszonom mindenkinek a segitseget!
-
JulWCZar
senior tag
Véglegessé válhat az 1.8. Nagyon sok újdonság került bele, alapjaiban változott (és javult) a Tag Inspector, a Kódkiegészítő. Belekerült a tag lezáró. Miegymás.
-
JulWCZar
senior tag
Elkészült:
Bővebben: link
53 darab CSS tulajdonság, 25 kategória az értékekenek, kb. 100 alapéerték. -
JulWCZar
senior tag
CSS mester holnapra elkeszul. Az osszes CSS 1 tulajdonsagot, erteket tipoust, alaperteket ismerni fogja (mostanra majdnem kesz).
Sokan kertek ezt, ugyhogy igencsak hianypotlo. -
JulWCZar
senior tag
A putraware portal frissult, lassan mar ugy erzem melto lesz a mostanit vegleges 1.8-nak hivni.
-
sonar
addikt
A bölcsességekbe nincsenek ü, ű betük? Ez hiba vagy szándékos?
-
sonar
addikt
-
JulWCZar
senior tag
Hopppá. A syntax kiemelő kiválasztása nem ismeri fel a kiterjesztést ha nagybetűs.
Na ezért kell hogy legyenek teszterek, mert ezt is csak véletlenül vettem észre. -
sonar
addikt
Helló!
Letöltöttem a progit, igaz nem vagyok nagy programmer de hibát nem találtam. ha csak azt nem hogy a tankos játék nem megy 14''os moncsin pedig régen nagyon szerettem ennek a gaménak az eredetijét.
Amit hiányolok belőle az az hogy mondjuk egy javascript gyűjtemény jó lenne bele.
Most hirtelen más nem jutott eszembe. -
JulWCZar
senior tag
up!
-
Khraath
csendes tag
Kösszönöma megtiszteltetést!
Itt van php szintaxishoz néhány szín(RGB):
Változó : 255 0 0
Kulcs : 0 0 0 félkövér
Azonosító : 0 128 128 félkövér
Szöveg : 128 0 128
Szám : 192 192 192 félkövér
Megjegyzés : 0 0 0
Szimbólum : félkövér
Néhány kifejezéssel gond van CSS-ben(Nem emeli ki a progi). -
JulWCZar
senior tag
PW 1.8 alfa 2 letölthető!
Link: Bővebben: link
A mellékelt txt:
Az 1.8 alfa 2 verzió lényegében az 1.7-es verzió és az 1.8 alfa javítva, felturbózva az új képességekkel,
a legtöbb képesség integrációja megoldva. Az alábbi főbb újításokat tartalmazza, amelyek
tesztre (használatra) szorulnak:
-Kódkiegészítő: jelenleg alapból be van kapcsolva, ha HTML dokumentumot szerkesztesz.
Gondjai vannak az éppen látható kód alján történő meghíváskor, kilóg a képernyőről.
Mindamellett jól végzi a dolgát.
Alfa1 óta sokat javítva, teljes beállításokbeli implement.
-Képtárkészítő: Nincs ismert hibája. Ebből is jó lenne minnél több teszt és ötlet a bővítésére/módosítására.
CSS implement egyelőre hiányzik.
Alfa1 óta javítva.
-Új ablaksor eszköztár: elvileg jól működik, remélem huzamosabb használat esetén sem vadul meg.
Alfa1 óta javítva.
-Új szintaxisok: alapból még nem definiáltam értelmes színeket a különböző kódokhoz, a beállításokban
teljes az implement, így szívesen várok használhatónak vélt beállításokat. A HTML más
mint a megszokott, de a megszokott marad az 1.8-ban.
Alfa1 óta megfelelő alapértékek, tökéletes formátumfelismerés, manuális beállítás lehetősége.
-KépMester: sokat bővített kép tag beszúró. Még lesz hozzá egy kellemes kis css rész is. Elvileg teljesen ok.
-Sok kisebb bővítés, kinézetben, működésben (pl.: attribútumok kiírva, kurzorpozíció jó helyen, auto. mentés böngésző nézet előtt (opció) , tabugrás mérete, stb...)
Az alfa2 a registryben külön jegyzi be magát, nem zavar be más PW verziók beállításaiba.
Az exe elég nagy, mivel nincs UPX-el tömörítve.
Szívesen várok MINDEN megjegyzést, csak annyit kérnék hogy ne emailben írjátok meg hanem a portál
fórumába*. Előre is köszönöm!
*: Ebben az esetben továbbra is a ph fórum -
JulWCZar
senior tag
mar valtoztathato a tabhossz (egy Khraath nevu regbejegyzes tarolja, mostmar lassan szokas lesz a teszter nevet mellekelni ily modon
)
-
JulWCZar
senior tag
Köszi!
Közeledeik már végre az alfa2 nagyon -
Khraath
csendes tag
Szóval kicsit használgatam a programot... Eddig jól müködött. Kisebb hibák, és hiányoságok vannak benne. Semmi lényeges.
Szóval, a megnyitott fájlok fülről szerintem szed le a kilépés gombot, vagy cseréld le fájl bezárásra.
Hiányzó alap highlightok lényegtelenek, de a kevert nyelv használat miatt jó lenne, ha müködne a felismerés, nem csak fájl végződés szerint választana, de ez is csak kénylemi szempont.
Ami fontos: nem talátam a tab hossz beállítását! Ha nincs benne, minél hamarabb pótold.
Amúgy tényleg nagyon jó kis program, és egész kényelmes.
A legjobb, hogy a ''veszélyes'' kombinációkat elkerülted, mint az ALTGR+B, vagy ALTGR+F. Nagyon megkönnyíti az életet, ha nem kell a nyelvet váltogatni írás közben.
Szóval gratula. -
JulWCZar
senior tag
Nagyon közel van az alfa2. Iszonyat sok munkám volt vele, hogy minden teljesen és jól funkcionáljon. Meglássuk.
-
sirály12
őstag
Először putri writer-nek olvastam, néztem is nagyokat, hogy már ilyen is van?
-
Flashy
veterán
tehát az egyik az a gyári indítókép, másik meg annak a lecserélése? értem.
ja még valami: jópofák ezek a ''szintbe süllyesztett'' gombok, csak nem lehet látni messziről hogy mit lehet megnyomni, végig kell tapogatni egérrel.
(nehogy kötekedésnek vedd ám ezeket, csak egy kezdő pw felhasználó észrevételei) -
JulWCZar
senior tag
Nem mert így a user visszakapcsolhatja. Amúgy minden ami állítható a beállításokban is szerepel hogy egy helyen meglegyen.
Az xp menü tényleg béndzsa, de régen nagyon ''trendy'' volt. Újonnan alapból ki van kapcsolva, de azért benne van hátha valakinek tetszik és win98-a van. -
Flashy
veterán
ha XP menüt választok nagyon furcsa a disabled főmenüpontok üres helye, meg hogy ki lehet választani őket és egy üres téglalap nyílik.
van indítókép kihagyása checkbox, meg külön alatta az indítókép kiválasztásnál is ki lehet ikszelni, ez így fölösleges nem? -
JulWCZar
senior tag
Annak a labelnek valtoznia kellene, hoppa
A megsemmel tenyleg nem megy, x-el zarhato. Pillanat es javitom h az alfa2ben jo legyen.
Maris van foganatja ennek a topicnak -
Flashy
veterán
képtár létrehozás utolsó lépésében a könyvtárnév lol
képtár készítést nem lehet Mégsem gombbal megszakítani, nem csinál semmit.
én az utóbbi időben a PHP Expert Editort használtam segédnek, lopjatok featureket abbólamúgy nagyonjó a cucc.
[Szerkesztve] -
JulWCZar
senior tag
Hamarosan PW 1.8 alfa2, sok-sok javítással és néhány nagy bővítéssel, és ha még nem nézted az első alfát akkor az 1.7-hez képest ég és föld a különbség
Kellenek teszterek. -
JulWCZar
senior tag
Kösz! Bár ezek a képek csak az új fícsörök, a régebbi teljes verzióban is van stuff rendesen.
Amúgy volt már aki csak azért rakott wine-t hogy használhassa a PW-t -
JulWCZar
senior tag
Up!
-
JulWCZar
senior tag
Hátha így könnyebben szerzek tesztereket:
Kódkiegészítő
Képtárkészítő
Képtárkészítő
Egyéb funkciók (csak ez a kép van kéznél)
-
JulWCZar
senior tag
Megjegyzés: a képtárkészítés végén a summarynél azt írja hogy a gifekből nem készült előnézeti kép, holott de
, méghozzá JPEG.
-
JulWCZar
senior tag
Ingyenes webszerkesztő.
RTFM, nigga! -
JulWCZar
senior tag
Üdv!
Szükségem lenne emberekre a Putra Writer legújabb verziójának tesztjére. Ez még csak alfa. Ide másolnál az alfa mellé mellékelt txt-t:
---
Az 1.8 alfa verzió lényegében az 1.7-es verzió felturbózva az új képességekkel, ezért nem minden
képesség integrációja van teljesen megoldva. Az alábbi főbb újításokat tartalmazza, amelyek
tesztre (használatra) szorulnak:
-Kódkiegészítő: jelenleg alapból be van kapcsolva, ha HTML dokumentumot szerkesztesz.
Ismert hiba: nem mindíg tűnik el rendesen amikor logikus hogy nincs már rá szükség. Manuálisan el lehet tüntetni pl.: escape-pel.
Gondjai vannak az éppen látható kód alján történő meghíváskor, kilóg a képernyőről. Mindamellett jól végzi a dolgát.
-Képtárkészítő: Nincs ismert hibája. Ebből is jó lenne minnél több teszt és ötlet a bővítésére/módosítására
-Új ablaksor eszköztár: elvileg jól működik, remélem huzamosabb használat esetén sem vadul meg.
-Új szintaxisok: alapból még nem definiáltam értelmes színeket a különböző kódokhoz, a beállításokban teljes az implement, így szívesen várok használhatónak vélt beállításokat. A HTML más mint a megszokott, de a megszokott marad az 1.8-ban.
Az alfa a registryben külön jegyzi be magát, nem zavar be más PW verziók beállításaiba.
Az exe elég nagy, mivel nincs UPX-el tömörítve.
Szívesen várok MINDEN megjegyzést, csak annyit kérnék hogy ne emailben írjátok meg hanem a portál
fórumába*. Előre is köszönöm!
---
* ez esetben a ph fórum természetesen. Link az alfához:
Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest