- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Hát RX560al 4 GB nekem itt ott van vissza véve és tökjól fut (és GT440hez képest álom, van fennt live benchmark YTn WOTrol több WTrol kevesebb sajnos)de szerintem teljesen félre értettettek páran... Én arra céloztam hogy alacsonyabb kategóriának kéne kijönnie elsőnek nem sokkal később , RX7600 vagy 9 hónappal később jött ki mint 7900 xtx , 7300-7400 még csak kifog jönni de már rég jól jött volna talán...
Warthunder is tökjól fut de én WOTtal és WTvel is tolom , WOT változatosabb kevésbé monoton. És azóta jött is ki RX560 ROG Strix 2 is bár nem tudom miben jobb mert , ez is nagyon jó
-
Pityu.
nagyúr
Hát ez az tök jó,hogy minél nagyobb felbontás de annál kisebb betűk,Én pl szemüveges vagyok van egy 27"-os 1440p monitorom ami frankó mert nagy meg minden de a betűk méretét jelentősen növelnem kellett de ugye minden program betűméretére nincs kihatással a rendszer szóval van ami jó méretű lett van amit meg közelebb hajolva tudok olvasni.Szóval 1440p lehet inkább 32"-ban lenne jó de arra meg már azt mondják sokan mint az 1080p 27"-ra,hogy ott már nagyok a pixelek.Hál isten én ennyire nem vagyok pixelbaszó most pl 1080p-s monitoron írom amit írok este meg az 1440p monitor elé ülök le és nem igazén veszem észre azt a nagy pixel baszást amit sokan előadnak.Legnagyobb poén ha bekapcsolom a 12 éves plazmámat ami 720p
mások meg már a 4K meg 8 K-ra verik
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Steam Deck
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Python programozás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest