- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Hát RX560al 4 GB nekem itt ott van vissza véve és tökjól fut (és GT440hez képest álom, van fennt live benchmark YTn WOTrol több WTrol kevesebb sajnos)de szerintem teljesen félre értettettek páran... Én arra céloztam hogy alacsonyabb kategóriának kéne kijönnie elsőnek nem sokkal később , RX7600 vagy 9 hónappal később jött ki mint 7900 xtx , 7300-7400 még csak kifog jönni de már rég jól jött volna talán...
Warthunder is tökjól fut de én WOTtal és WTvel is tolom , WOT változatosabb kevésbé monoton. És azóta jött is ki RX560 ROG Strix 2 is bár nem tudom miben jobb mert , ez is nagyon jó
-
Pityu.
nagyúr
Hát ez az tök jó,hogy minél nagyobb felbontás de annál kisebb betűk,Én pl szemüveges vagyok van egy 27"-os 1440p monitorom ami frankó mert nagy meg minden de a betűk méretét jelentősen növelnem kellett de ugye minden program betűméretére nincs kihatással a rendszer szóval van ami jó méretű lett van amit meg közelebb hajolva tudok olvasni.Szóval 1440p lehet inkább 32"-ban lenne jó de arra meg már azt mondják sokan mint az 1080p 27"-ra,hogy ott már nagyok a pixelek.Hál isten én ennyire nem vagyok pixelbaszó most pl 1080p-s monitoron írom amit írok este meg az 1440p monitor elé ülök le és nem igazén veszem észre azt a nagy pixel baszást amit sokan előadnak.Legnagyobb poén ha bekapcsolom a 12 éves plazmámat ami 720p
mások meg már a 4K meg 8 K-ra verik
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest