- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pityu.
nagyúr
Valószínű te nagyon kényes lehetsz a dolgokra.Nekem van a főgépem meg egy másod gépem a főgépen van egy 27" 1440p monitor nem rossz bár fentebb kellett állítanom a betűméretet mert rohadt kicsi minden ezt pl hátránynak fel is róhatom magam részéről,a másik gépen meg egy szintén ips 24" 1080p monitor van és én semmi pixieles szarságot nem észlelek amit te itt írkálsz pedig egyik monitor után ülök a másikhoz és tökéletesen elvagyok az 1080p-s monitorral is és ide oda üldögélve semmi zavaró különbséget nem látok a kettő között.
-
Polllen
félisten
"A steam chart csaloka, mert tele van kocagamerrel"
"Mar evek ota legtöbb ismerösnel minimum WQHD monitor van"A steam chart nem tökéletes, de ne a környezeted legyen már a megfelelő merítés. Vagy valami EU top streamer vagy, aki mindenkit IS ismer?
Amúgy steamchart: [link]
Az első 15 kártya lefedi a játékosok ~48%-t. Ha nem ők a mainstream, akkor ki?
Ebben 2 mobil megoldás van (3060M, 4060M).
És hány kártya képes 1440P-re? Nagyjából kijön a 15%-a a közel 50%-nak.Meggyőzhető vagyok, ha van reprezentatív adatod vagy ha mást olvasol ki ezekből a számokból.
-
direwolf
őstag
Nem vagyok egy nagy gamer, de kocajátékosnak sem mondanám magam. Nézd meg az aláírásom milyen konfigom van. Tökéletesen elvagyok vele. És tudom, hogy ezzel is feljebb vagyok az átlagnál. A Te/mi látókörünkön kívül egy jó nagy tömeg alap hardvereken játszik. De ezt be is láttad a steam chartot nézve, csak azt nem értem miért különíted el azokat, akik szerinted "kocajátékosos". Veszélyes vizeken jársz ilyen gondolkodással. És akkor lehet, hogy ezt a témát itt végleg ki is beszéltük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest