Új hozzászólás Aktív témák
-
greenface
aktív tag
válasz
T. Almeida #121 üzenetére
Run Tec van ráírva, erősen noname kategória tehát.
Nem sok minden van róla a neten, de kb. így néz ki:
http://cgi.ebay.de/Puls-Messuhr-von-RUN-TEC-neu_W0QQitemZ270020427281QQihZ017QQcategoryZ19972QQssPageNameZWD9VQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
Én eddig 2x futottam vele, teljesen OK eddig. -
greenface
aktív tag
Lidl-ben vannak most 4e Ft-ért pulzusmérők, én vettem egyet, ennyi pénzért több mint korrektnek tűnik.
Elég sokat tud: átlagpulzus, pulzuszónák, riasztás, háttérvilágítás, edzésadatok tárolása, vmi kalóriákat is számol (bár ebben én nem hiszek), kerékpáros rögzítő, stb....
Nekem egyedül a rész-/köridőmérés hiányzik, ui. csak egyszerű stopper van rajta.
Pontosságát nyugalmi helyzetben ’teszteltem’ (nem tudom, ez mennyire mérvadó…), pontosan ugyannyit mutatott, mint amit manuálisan mértem (egy perces átlagpulzus az órán, ill számoltam a pulzusomat közben).
Szóval egy próbát sztem megér, nagyot bukni nem lehet vele (meg van rá elvileg 3 év gari).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest