- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
bociusz #2180 üzenetére
Köszi! Laptopon nézem mindig. Nekem telón túl kicsi, használhatatlan.
Akkor az OpenStreetMap.
Mondjuk nem értem, hogy miért nem a google maps ott is, az legalább aktuális nagyrészt. Vagyis lehet, hogy értem, Valószínű plusz licence lett volna, gondolom...szerk: kijavítottam az Openstreetmapban, amit legutóbb észrevettem. Ott hozza is az új nevét a helynek, de a polar flow alatt még mindig csak a régit látom. Vagy el kell telni egy napnak, hogy ott is frissítse?
-
-
-
Pocee
senior tag
válasz
bociusz #2072 üzenetére
[link] ma így futottam és így is elmegy a GPS jel, 5.5km-t futottam amiből csak 3.6km-t vett fel a program, és közbenső távot hagy ki, nem a végét vagy az elejét, és magától tért vissza a futás végére.
Az egész úgy néz ki hogy elindulok van szív és GPS jel is, berakom zsebbe a telot és mondjuk 300 méter múlva kiveszem zsebből sebességet már nem mér csak pulzust, amikor előveszem akkor persze vesz jelet de ha elrakom a telot el is hagyja aztán az appban meg ez úgy néz ki gondolom, hogy összekötögeti a pontokat ahol volt neki jele, de nyilván én nem arra futottam. esetleg valami Google beállítás? de ötletem sincs mit nézzek még meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged