- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A Suunto-nál a nagy aksinak komoly ára van, pl egy Garmin 10-es vagy 15-ös kb. 45g, szemben egy Ambit2-es vagy Ambit3-as kb 95g. Az ambit1 azt hiszem 70g körüli, azért tud kevesebbet üzemidőben. Nekem a mobilom kb 100g, ha odarakom a csuklómra, akkor elég nehéznek tűnik szemben a Mio Link-kel ami 34g emlékeim szerint, és nem is érzem, hogy ott van. Érdekelne, akinek van tapasztalata vele, hogy a gyakorlatban is ennyire számít e az óra súlya?
Ha már szóba jött a Mio Link nekem eddig nagyon jól bevált. Nem sikerült mobillal párosítani, de van rajta színes led, ami mutatja, hogy milyen pulzus tartományban vagyok. Általában narancs és lila attól függően, hogy könnyebb vagy közepesen-erősen dombos a terep. Piros-ba csak nagyon durva domboknál megy át ritkán. Elvileg úgy van a manual szerint, hogy a piros teteje az 220 bpm, szóval az a 100%. Aztán a piros 90-100%, a lila 80-90%, a narancs meg 70-80%. Nem sokára veszek kütyüt, ami képes kapcsolódni vele, ANT+ vagy Bluetooth Smart kell hozzá, a régi mobilom meg csak sima BT-t tud.
-
Galahed
senior tag
Ezen lehet vitatkozni, hogy mennyire - annyira pontos a GPS telefonban vagy az órában. Azon sem lepődnék meg, ha ugyanazt a csippet használnák mindkét eszközben manapság.
Régebbi Garmin órám (forerunner 205) nem látott ki az erdőből el- elvesztette a jelet. Később a telefonom ugyanott vígan elnavigált, mivel online letöltötte a GPS paramétereket, könnyebben megtalálta a holdakat.
Persze az újabb órák már fejlettebbek, örülnék is egy Fenixnek.
A telefon meg a fülemre mondja a beállított távolságonként a részeredményeket (pace, távolság, HRM stb...) így nem kell elővenni. Ha meg muszáj akkor ott van a záróképernyőn a 3 legfontosabb adat.Persze kinek a pap, kinek a papné...
-
schleier
tag
Szia!
Igen az Ambit nem annyira elterjedt,mint a Garmin vagy Polar. Nehéz is infóhoz jutni. Én nemrég kezdtem el futni és elértem arra a pontra,hogy szeretném jobban kiértékelni az edzéseim és a fejlődést. Edzéseket konfigurálni. Kicsit nehézkes mikor nincs automata köridő számlálód és a stopper órát nyomkodni iramjátéknál és fejben tartani a 10 kör adatait.
-
Galahed
senior tag
itt van egy magyar nyelvű is, ez is konkrét "fizikai" távolságot ír a beállításhoz
-
Galahed
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest