- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó kérdés... Addig még sose hagytam merülni, hogy jelezzen. Én hetente 1x töltöm, addigra mindig lemegy 1 csíkra. Ha sok egyedi edzést mérek vele, akkor hamarabb merül, mert akkor folyamatosan méri a szívritmust (vagy ha nem folyamatosan, jóval gyakrabban, ezt nem tudom pontosan).
A 12 nap az nagyon jó szerintem! -
Gondwana
addikt
Garmin Connectből pároztatod, vagy a telefon Bluetooth menüjéből? Utóbbiból nem is működhet.
Szerk.: Garmin Express bluetoothon nem ismeri fel, vagy USB-n? (Ha előbbi, ez nem is lett előlátva, ritka a 4.0 BT számítógépekben - de van, ha utóbbi, akkor már keresni kell az okát, miért nem jelent meg flashdriveként az óra) -
Gondwana
addikt
Garmin connectben beàllìtok egy nyelvet, az òràn egy màsikat, amìg nem megyek vissza a Garmin devices menübe, az òràn beàllìtott érvényes, akàrhàny szinkronizàciò utàn is. Viszont ebben a menüben ez az opciò màr nem elérhető, tehàt default offra szinkronizàlja.
Szerk.: ha ìrsz nekik ticketet, ìrd hozzà, hogy daylight saving utàn az ébresztést elcseszi, marad az előző időszàmìtàs szerint, igaz, hogy az ùjat ìrja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Total Commander
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LEGO klub
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest