- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
válasz
Pityke78 #1310 üzenetére
A fent jelzett garmin Vivoactive 3 mind azt tudja amit szeretnél. Amellett pofás cucc, nekem is hasonló szempont rendszerem van. Viszont még annyi ha okos órát veszel azt majdnem olyan gyakran kell tölteni mint a telot. Engem pl nagyon idegesítene. A vivoactive 7 napot üzemel okos óra ként és 13h GPS üzemben.
-
zharkanyi
tag
válasz
Pityke78 #1310 üzenetére
Illetve, hogy ha a pulzusmérést komolyan veszed, akkor mellkaspánt kell és nem csuklón mérés.
Sport órák okosfunkciója nem olyan jó, mint az okosóráké. Viszont sokkal jobb, mint az okosórák sport funkciói.
Szóval szerintem egy GPS-es sportórát vegyél és ha kell válassz olyat, ami jelzi, ha üzeneted van/hívnak. El is tudod olvasni ezeket... Viszont azért arról zenét lejátszani és hasonlókat nem fogsz tudni, mint egy dedikáltanm okosórának készült készüléken. -
válasz
Pityke78 #1310 üzenetére
Tök unalmas, de én a Garmin Fenix sorozatot javaslom erre (is), meg általában, minden általad írt paraméternek megfelel, illetve állandó használatra, mint rendes óra is a mindennapokban. Hátránya, hogy megkérik az árát, de csak egyszer kell megvenni.
Iránymutatásban segítene, ha megmondanád, hogy mi az anyagi keret amit rászánsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest