- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
"Viszont ami meglepő, hogy nem igazán határoz ez a működésben."
Ó dehogyisnem. Pont ezt akartam írni még mielőtt elolvastalak, hogy nagyon érződik a Pulse-nál a szennyeződés megléte. Sokkal kevesebb és kaparósabb gőzzel jár, ha koszos... szóval napi 3 kapargatás minimum, legalábbis nekem. Nem baj amúgy, így legalább tudom, hogy nem az elhasznált szétégett szutykot szívom.
-
deadwing
addikt
Nem cseréltettem ki. Nekem jobb így, mert a végén könnyebb a nagyobb benne maradt szutykokat kikopogtatni belőle. Amúgy a balanced blue lett a full nyerő. Egy dolog miatt bosszankodom csak, az pedig a kerámia koszolódása. 2-3 cigi után már takarítani kell, de van hogy 1 után is vastagon ráragad a cucc a kékből. lyenkor jön az, hogy alig tudom beledugni a töltetet. A gyári keféje semmit nem ér, túl puha, max ha fúrógépre kötném fél órára, talán leszedné a ráégett cuccot.
Szóval folyton vakargatom a kis kaparójával. Havernak volt mákja, mert még régebben mikor rendelt valami kínai hasonló hevítőt, akkor kapott hozzá egy sokkal masszívabb sörtés kefét, neki azzal jóval hatékonyabb a tisztítás.
Ja még valami. Nem tudom ti hogy használjátok, de nálam a brutál gőz akkor jön, ha első slukk után tekerek egyet a tölteten. Fordítok rajta kb fél fordulatot és akkor indul meg mint az állat. Vagy van még egy tipp, ha bedugás előtt párszor fújok át rajta kis levegőt a dohány felől. Ilyenkor gondolom kap egy kis párát, amit felszív a töltet és jóval barátságosabb lesz ami kijön belőle, nem lesz olyan száraz. Mondjuk ezt már rég csináltam, mióta rájöttem a tekerésre, azóta nem nagyon...
Szóval egyelőre ennyi. -
deadwing
addikt
Na, nekem sikerült 2 naposan tönkretenni a gépet. Igazán ettől nem romlott el, csak nincs már többé védelem a kosz ellen. Nekem sosem csukta le magától a fedelet a töltet kivétele után, mindig kézzel kellett becsukni, mondjuk ez lehet normális, nem tudom. Szóval egy ilyen után persze leejtettem, a kis záró biszbasz 2 pöcke szépen ki is tört. Így most nyitott lett... Amúgy eddig Rich Bronze és Velvet Copper ami számomra jó. A Balanced Blue se rossz, de ennél a doboznál valami gyártásprobléma lehetett, ez az a töltet ami olyan szinten kemény, hogy kínszenvedés beledugni, még forgatva is. Majdnem eltörik mire belemegy.
Amúgy összeségében úgy érzem jó lesz. Mondjuk az alufóliát elhagyhatnák, némelyik olyan forró lesz, hogy megsüti a szám szélét... -
deadwing
addikt
Vegyes érzelmeim vannak, ami most nagyon nem tetszik, az az, hogy itt is előfordul az, hogy piszkosul nehezen tudom beledugni a töltetet. Előbb már majdnem bele is törtem. + ha ilyen van nagyon nehéz szívni. Alig jön levegő. Ez elég negatív nekem... 3-ból 2 ilyen volt. Ja és még valami, az elején alig jön gőz. Mire jön valami, 1 LED már el is aludt... na de szokom még, remélem jobb lesz majd a tapasztalatom később
-
deadwing
addikt
No megvettem a 2.0-t. Hát ez elég gyilkos. Nagy slukknál, még túl erős is. Mondjuk olyan mintha kevés lett volna az 5 perc, vagy nem volt annyi... olvasgatom a használatiját, ha jól gondolom nincs lehetőség arra, hogy csökkentsük a hevítés mértékét, illetve valszleg ezt jelenti az ECO mód? Az lenne a jó, ha ECO módban rányomna még 1 percet...
Megvettem az összes létező töltetet, most tesztelgetem melyik lesz a kedvenc...
-
deadwing
addikt
Tegnap megkérdeztem a hozzám közel lévő dohányboltot, március végét mondták a 2.0 érkezésére.
-
deadwing
addikt
Ez igazán a kolléga érdeme, nem az enyém
Heets... nos igen. Silvert szívok, 1 dobozból van hogy 2-3 szál kuka. Bedugom, semmi... van mikor segít hogy kihúzom, pár fokkal elfordítva visszadugom, de van mikor az se. Másik meg, én már ott tartok, hogy 3-4 szál után ki kell takarítsam alkohollal... az élmény már más mint mikor megvettem. Lehet halódik az akksija. Amikor a végét jelzi a rezgés, már nem is szívom tovább, semmi se jön belőle. -
deadwing
addikt
Ezt azért lássuk be, érvnek elég kevés, hogy szerinted butaságokat irkálok.
Ami egyébként lehet, mert tényleg nem értek hozzá, csak szétszedtem őket.
De akkor mivel magyarázod a fotón látható 2 konkrétan elkülöníthető anyagot az ID esetében?Szerk.: "Azért kell így vágni a töltetekbe, hogy ne essen ki a hüvelyből és egyenletesen ,szabályosan hevítse át a hevitőrúd. Ez nem cigaretta."
Megértem, hogy nem az. Logikusan is hangzik. De akkor csak arra válaszolj kérlek, az a fehéres valami az micsoda?
-
deadwing
addikt
Jut eszembe, mindkettőt próbáltam, az ID intenzívebb, több gőzt ad, szóval a technológia lehet jobb. Nekem a mellé terített maszlaggal van a bajom, mert az szerintem felesleges.
-
deadwing
addikt
No aki azt mondja, hogy vágott dohány van benne az gondolom még nem szedte szét. Valamelyik agyas marketinges jó ötlete lehetett, de ez konkrétan a vásárló megtévesztése. Nem is értem. És itt a fórumban is van aki ezt bekajálta. Bárki szétszedheti, megnézheti. Én megtettem. Ennek olyan szinten nincs köze a dohányhoz, mint a Heets-nek.
Sőt... az ID-nál tisztán le lehet kaparni egy réteg "valamit" ami látszólag valami papír hordozórétegen van rajta. És ilyen oszlopokból áll az egész. Ez nem dohány. Olyan mint valami papírra rágőzölögtetett réteg. Le lehet kaparni. Mire hivatkozik az, aki azt mondja, hogy nem látott még ilyen finomra vágott dohányt? Vagy csak belenézett a végébe?? Könyörgöm, szedjen szét egy töltetet, nézze meg jobban. Köze nincs a dohányhoz. Heets-nek inkább van köze hozzá azt nem tudtam ilyen szinten elkülönítve lekaparni és az szálakra bomlott. A fotókon látszik minden. Mondjuk én épp most akarok a Heetsről átállni erre, szóval magam ellen beszélek, de számomra tisztán az látszik, hogy ez is egy aromákkal meg nikotinnal átitatott termék, mint ahogy az összes többi. Szóval ez a marketing maszlag egész egyszerűen felháborító számomra. Miért kell ezt?Ez az ID:
HEETS:
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest