Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
No aki azt mondja, hogy vágott dohány van benne az gondolom még nem szedte szét. Valamelyik agyas marketinges jó ötlete lehetett, de ez konkrétan a vásárló megtévesztése. Nem is értem. És itt a fórumban is van aki ezt bekajálta. Bárki szétszedheti, megnézheti. Én megtettem. Ennek olyan szinten nincs köze a dohányhoz, mint a Heets-nek.
Sőt... az ID-nál tisztán le lehet kaparni egy réteg "valamit" ami látszólag valami papír hordozórétegen van rajta. És ilyen oszlopokból áll az egész. Ez nem dohány. Olyan mint valami papírra rágőzölögtetett réteg. Le lehet kaparni. Mire hivatkozik az, aki azt mondja, hogy nem látott még ilyen finomra vágott dohányt? Vagy csak belenézett a végébe?? Könyörgöm, szedjen szét egy töltetet, nézze meg jobban. Köze nincs a dohányhoz. Heets-nek inkább van köze hozzá azt nem tudtam ilyen szinten elkülönítve lekaparni és az szálakra bomlott. A fotókon látszik minden. Mondjuk én épp most akarok a Heetsről átállni erre, szóval magam ellen beszélek, de számomra tisztán az látszik, hogy ez is egy aromákkal meg nikotinnal átitatott termék, mint ahogy az összes többi. Szóval ez a marketing maszlag egész egyszerűen felháborító számomra. Miért kell ezt?Ez az ID:
HEETS:
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Battlefield 7
- Formula-1
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest