- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnTomySm
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #15 üzenetére
Tudod amikor írtam tellett volna rá, vehettem volna, de mivel drágállottam nem vettem. Mellesleg azért érdeklődök az emulátora után, hogy ha nincs konzolom mégis játszhassak. Vagy ha valakinek nem telik rá szintúgy játszhasson...
[Szerkesztve] -
AnTomySm
tag
Ááh. Az nagy kár. Nagyon remélem lesz valami használható emulátor, mert nincs kedvem 50000 et költeni egy konzolra most.
-
AnTomySm
tag
Ah. De hülye vagyok !!
Most nézem mit írtam. Az IDeaS az Nintendo DS emulátor. Az az ami nem müxik. De attól függetlenül PSP emu érdekel
-
AnTomySm
tag
Hi. Engem is érdekel a téma. Pont most olvasgatok utána! Sajnos nemtudok énse többet mint te, sőt! Még azt se mi az a homebrew emu. Elmagyaráznád?
köszi
Nekem van egy IDeaS nevű emum, de nem akarja betölteni a játékot sajnos.
A megfelelő kiterjesztésü féjlokat ismeri, meg is engedné nyitni, de aztán nem történik semmi...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest