Új hozzászólás Aktív témák
-
AnTomySm
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #15 üzenetére
Tudod amikor írtam tellett volna rá, vehettem volna, de mivel drágállottam nem vettem. Mellesleg azért érdeklődök az emulátora után, hogy ha nincs konzolom mégis játszhassak. Vagy ha valakinek nem telik rá szintúgy játszhasson...
[Szerkesztve] -
AnTomySm
tag
Ááh. Az nagy kár. Nagyon remélem lesz valami használható emulátor, mert nincs kedvem 50000 et költeni egy konzolra most.
-
AnTomySm
tag
Ah. De hülye vagyok !!
Most nézem mit írtam. Az IDeaS az Nintendo DS emulátor. Az az ami nem müxik. De attól függetlenül PSP emu érdekel
-
AnTomySm
tag
Hi. Engem is érdekel a téma. Pont most olvasgatok utána! Sajnos nemtudok énse többet mint te, sőt! Még azt se mi az a homebrew emu. Elmagyaráznád?
köszi
Nekem van egy IDeaS nevű emum, de nem akarja betölteni a játékot sajnos.
A megfelelő kiterjesztésü féjlokat ismeri, meg is engedné nyitni, de aztán nem történik semmi...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest