Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Nem értem, hogy miért kell ennyire félni a kontrolleres FPS-ezéstől?

Többször is leírtuk már itt páran, hogy meg lehet szokni.
A saját példámat elmesélve: nagyon megtetszett a Battlefield: Bad Company demója, és addig nyomtam vele, amíg rá nem éreztem. Azóta semmi gondom az FPS-ekkel.
Hozzá kell tennem, hogy nem vagyok online terén hatalmas ász, bár azért szereztem egy-két izgalmas percet a Battlefield 1943 demóban, és a Bad Company fullos játékban neten játszva
.
Vannak itt olyanok, akik megszokták és élvezik; vannak, akik kifejezetten imádják és jól is játszanak vele, és vannak olyanok is, akik kipróbálták, és nem tudták megszokni.
Kis adalék a végére, hogy a Killzone 2-nek eléggé nehézkes az irányítása (kiosztása nem annyira jó szerintem sem), de azért nagyon jó írtani az izzószemű ellenfeleket
.Szerk.: Egyszóval, szerintem mindenképpen próbáljad ki, és utána ruházz be hatalmas összeget egy olyan cuccra, ami nem biztos, hogy olyan élményt nyújt, mint PC-n az egér és billentyűzet.
Ennek örömére megyek is Mini Ninjas-zal játszani (ami meg TPS
).
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.