Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
SafE84
tag
Mármint, hogy csináljak egy Ubuntu VM-et, és arra telepítsek egy OMV-t és egy transmission-t? Már ezt is tervbe vettem, csak a neten talált infók alapján indultam el az előzőleg leírt módon.
Arra is gondoltam már, hogy csinálok egy Ubuntu VM-et, annak oda adom az USB HDD-t, teszek rá transmission-t és egy samba megosztást.
De természetesen az is segítség nekem, ha azt mondod, hogy amit csináltam az nem az igazi és inkább ezt vagy azt csináljam, mert mint írtam, teljesen új vagyok ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest