- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
A távoli eléréshez csakis VPN vagy LAN, minden más hálózatot pedig érdemes kizárni tüzfallal.
Nekem eddig két megoldás volt:
- A router beépített wireguard-ja: Ez szép, és teljesen független külsö megoldásoktól, de elöfeltétele egy publikus IP. Mivel nekem csak IPv6 van DSLite IPv4-gyel, ezért ezt fel kellett adnom (Nem minden hálóból ment az IPv6-os címmel az elérés)
- Tailscale: Simán müködik, cserébe kell egy jump-host, amin keresztül a saját routing-jával az IP-range elérhetö. Én erre egy Ubuntu LXC-ben feltettem a tailscale klienst, valamint backup-nak a NAS-on is ott van. Ha valamiért a teljes ProxiMaxi kiesik, akkor csak átváltok a NAS-ra, azon keresztül lehet adminisztrálni a cluster-t (vagy a maradványait) -
ViZion
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest