Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Croft-21
üzenetére
"Olyan ez, mint a mortal kombat. Nyomkodol össznye-vissznya, aszt' milyen profi vagy, csak jönnek a kombók!" (By Lacika, aki tudja)
Amúgy jah! Embertelen kombót gyúrtak bele. Lizi ellen én a Groundspike Devastatort nyomtam. Van tőle nem messze egy ilyen lépcsőzetes torony. Na arra ha felmászik az ember, akkor a kis párkányon lehet harcolni a vadászokkal. Ha meg be is kapnál egy rohamot, hamar vége, mert leesel... Egy honter elfogyasztása után már ott a kritikus tömeg és lehet nemmi csiklandozni a kishölgyet...
Utólag belegondolva, volt a tarsolyomban annyi távolsági fegyver, ami akkor épp nem jutott eszembe, kezdve a sima Grounspike-tól a láncos ostorig, hogy rengeteg alternatíva van.
Első próbálkozásná kicsit fel is ment a pumpa... Onnantól volt nehéz, hogy a sereg is megjött. Akárhányszor elértem a kritikus tömeget, mindíg jött a heli és megkínált egy hőkövetővel... Tulajdonképp az utolsó támadáskor a katonaság végzett ki...
Megtaláltam Karent, és hááát... Nagy poén a liftes jelenet... Érdemes tolni Military Consume-okat...

nyunyu: Megcsináltam az általad említetteket elsőre, csak a hidasat kellett kicsit bemérni. Még a parkos (ahol a vízből kéne "mandínerből?!?" érkezni) glide-ot is csont (víz érintése) nélkül toltam elsőre. Sokszor segít, ha az ember feltölti az ugrást és nekifut.
Néhány küldi annyira könnyűnek tűnik, mások irreálisan nehezek. A "2 perc alatt szivárogj ba a bázisra, amit 5 földi detektor és 3 UAV felügyel" stíl küldikkel vagyok bajba... Ilyen alkalmakra érdemes kopterrel menn, és lekapni a cuccokat, de legalágg a 3 UAV-t, hogy legyen idő hatástalanítan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest