Új hozzászólás Aktív témák
-
csny75
csendes tag
válasz
csny75 #19812 üzenetére
Nem tudtam használni a beállításokat most sem! Ellenben mégis meoldódott a probléma! Spectator módban vártam egy thunder futamra, amikoris jóbarátom, a játékban csak r1kk , tanácsára játék közben léptem be az opciókba, és ott azt tapasztaltam, amíg a controls beállításokat variáltam, működtek az új billentyűk, joypad, stb. A lényeg, hogy ha beállítom az irányítást, apply után ne itt nyomjak back-et, mert elvesznek. Hanem átlépek mondjuk a sound, vagy graphics opcióba, és onnan lépek vissza a játékba back-kel. Ekkor működik a dolog csak! Lehet kicsit furcsán hangzik az egész, de ennyi bug között fel sem tűnik!
Remélem tudtam másnak is segíteni: cs. -
csny75
csendes tag
válasz
csny75 #19793 üzenetére
#19793Erre vki pls!!!
Annyi a változás, hogy újra téve a játékot működnek az irányítási beállítások, amint kilépek, majd vissza odavan az összes, és már hiába állítom be újra, nem jegyzi meg!!! Ezekkel az Invictus-os emberekkel nem lehet felvenni a kapcsolatot ezügyben? Lehetőleg magyarul?
Köszi: cs.Na most raktam újra, úgyhogy megyek is, így tudok játszani joypaddal!!!
-
csny75
csendes tag
válasz
fekeandras #19794 üzenetére
Köszi, ugyanez a PS2 joy is, csak kb 5 éve nyúzom, BF2-ben tökéletesen működik, és minden eddigi játékban is, de a PT nem jegyzi meg, nemcsak a JOYPAD, de semmilyen irányítási beállításokat sem! Erre keresnék valamilyen megoldást, vagy volt-e valakinek ár hasonló gondja, és hogyan oldotta meg?
-
csny75
csendes tag
Sziasztok!
Régi-új játékos vagyok, egy régebbi, még talán béta állapotában kezdtem el játszani a játékkal, 1-2 éve. A nickem: CsabaHUNDeat.
Van egy kis problémám: ha beállítom a kontrollerem (PS2 joypad + usb Madrics SuperBox 3), vista alatt, a játék seperc alatt elfelejti a beállításokat, vajon mi ennek az oka? Esetleg valami config file-ban lehetne alapértelemzettnek beállítani az irányokat legalább? Amikor felraktam a gamét, az 1. versenyen tudtam használni a joypadot, azóta nem sajnos, de bármilyen irányítási opciót állítok nem jegyzi meg, ha az alapot állítom el, akkor visszalépéskor üres a mező! Légyszi segítsetek, mert a billentyűzettől már vízhólyagosak az ujjaim!
Köszi: Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged