- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csny75
csendes tag
válasz
csny75 #19812 üzenetére
Nem tudtam használni a beállításokat most sem! Ellenben mégis meoldódott a probléma! Spectator módban vártam egy thunder futamra, amikoris jóbarátom, a játékban csak r1kk , tanácsára játék közben léptem be az opciókba, és ott azt tapasztaltam, amíg a controls beállításokat variáltam, működtek az új billentyűk, joypad, stb. A lényeg, hogy ha beállítom az irányítást, apply után ne itt nyomjak back-et, mert elvesznek. Hanem átlépek mondjuk a sound, vagy graphics opcióba, és onnan lépek vissza a játékba back-kel. Ekkor működik a dolog csak! Lehet kicsit furcsán hangzik az egész, de ennyi bug között fel sem tűnik!
Remélem tudtam másnak is segíteni: cs. -
csny75
csendes tag
válasz
csny75 #19793 üzenetére
#19793Erre vki pls!!!
Annyi a változás, hogy újra téve a játékot működnek az irányítási beállítások, amint kilépek, majd vissza odavan az összes, és már hiába állítom be újra, nem jegyzi meg!!! Ezekkel az Invictus-os emberekkel nem lehet felvenni a kapcsolatot ezügyben? Lehetőleg magyarul?
Köszi: cs.Na most raktam újra, úgyhogy megyek is, így tudok játszani joypaddal!!!
-
válasz
csny75 #19793 üzenetére
A .../Project Torque/save/controls mappában meg kell nézni a három fájlt, hogy nem lettek-e véletlenül írásvédetté téve. Ha írásvédettek, akkor meg kell szüntetni a védettséget.
Ha így sem működne, akkor kitörölni mindegyik fájlt ebben a mappában (controls), elindítani a játékot és beállítani újra az irányítást.
fekeandras: Én egy Dual Action gamepad-et nyúzok már fél éve (használtan vettem egy 500-asért). Sokat kibír, ezt garantálom. Repült már, csavarodott, asztal szélének ütközött rosszabb napokon.
-
fekeandras
őstag
válasz
csny75 #19793 üzenetére
Nem a reklém helye, de vegyél egy ilyen Logitech Rumblepad II-t.
Unokaöcséim 3éve nyúzzák felvátva (néha repül is ha valami nem úgy sikerül) de szó nélkül túri a szerencsétlen.Az ára is baráti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest