Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Nem jó, ha totál rámászol, mert könnyen ütközés van, és utána megy az alázás, hogy mekkora loser vagy. (Egyébként hihetetlen, mi megy a ezeken a TA-kon, egy hiba, és máris azonnal utálnak, meg hogy a replay így + úgy
) 2-3 "virtuális méterről" már viszi a lendület a kocsit, utána te mész jobbra, mehet is a draft játék.
(#7527) Kommy: jah, hogy még diszkriminálják is?! Remek, tényleg nem marad más, mint megvárni az új nagy patch-et.
-
frame>24
addikt
Ezért van, hogy elég sokat vagyok Thunder Alley versenyeken. Csak egy idő után bazi unalmas, mindig ugyanabba az irányba körözni...
Amúgy a boltban ez a "test drive" funkció nagyon jó, majdnem meg is vettem miatta a buggy-t, csakhát ugye max. speed nem sok...bár van egy tippem, hogy sok pályán ez a hátránya ki sem jönne, a brutális stabilitásból + gyorsulásból viszont lehetne előnyt szerezni. Nem tudom, lehet-e azt is upgrade-elni? Valahogy nem sokan veszik, de legalábbis eggyel sem találkoztam még. -
frame>24
addikt
jah, lassan összekapargatok annyi rp-t, hogy vehetnék egy 34k-s kocsit. (sajnos elszúrtam ~tizenvalahány ezret a Lion fejlesztgetésére) Látom, sokan a Quadro-t veszik ebben az árban, (már aki nem valós pénzzel operál), csak éppen túl sokan írják, hogy Stallion & társaival szemben labdába se rúg.
Asszem inkább csinálok még néhány minor upgrade-et az alap-kocsihoz, aztán spórolhatok ~90-100k-t össze -
frame>24
addikt
szia
már van D license. Úgy találtam, hogy a Thunder Alley versenyekkel jól lehet RP-zni. Végre volt egy 1 helyem, marhajó rajt után, erre random kidob a desktopra...ez gyakori bug?, nálam pár nap alatt már a második eset... -
frame>24
addikt
Hát nem tudom. Én minden driver helpet kikapcsoltam, billentyűzettel irányítom, az E-license tesztnél a toyotával eccerűen nem bírok átmenni. Nagy nehezen sikerült egyszer a practice bronzra (
), veszek form-ot, erre az első kanyarban el#@om az éles vizsgát. 28 sec. a bronze limit---> nézem az instruction drive-ot, az persze 47 sec-nek írja limit-időt, a bot ~36 alatt futja
miarossebbvanmáitten??!
Ez a toyota egy káosz. Vagy le kell venni a kontroll sensitivityt?
Vagy a limit-idő a játékosok teljesítményétől függ, és mindig faragnak le belőle? -
frame>24
addikt
hülye, ez tökjó, nemrég kipróbáltam ezt a gammát! BamH1 nick. Sporádikusan felütöm majd a fejem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest