- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
"Amit majd manuálisan rendezünk le, tehát start után nem csőgáz, hanem mindenki elfoglalja a helyét és vagy dudára vagy egy adott időpontra indul a mezőny... a reflex is számít mint valójában, nem csak úgy elenged a rajtgép."
Csak én látom ebben a user error-t? Itt nem sokat fog dominálni a reflex meg ilyenek. Valaki egyszerűen nem 01:00.000-nál nyomja le az előre nyilat, hanem 00:59.400-nál. Ilyenkor mi van? Igen, a kiugrásról beszélek. Mindenkinek viszketne az ujja, kb tizedszerre biztos össze lehet hozni egy normális rajtot.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika #18995 üzenetére
"Az viszont már tényleg vicces, hogy egy 1,5éve futó játékba még, mindig ilyen kevés az optikai tuning. Pedig lefogadom az invictus-nál van vagy 1000féle mindenből de a játékba mégsem kerűl be semmi. És az is érdekes, hogy nem jönnek az autók!! De miért?"
Én egy éve ezt ugatom.Na de, hogy ne csak mindig panaszkodjak. Pont most léptem ki a gémből. (egy kis panaszkodás ezért mégicsak beficcen
) Simvs, ugye a szobák: wangan, jelszavas wangan, vagy only class1. Na de találtam class4-es szobát. Nekem abból csak Phoenix van. Sebaj dobtam rá Acc A+-t (egyébként ez minden kocsira kötelező - tegnap jöttem rá
) meg Aero R+-t és bementem b-road reverse 7 körösre pár nagynév mellé. 8 emberből (stalli-k, s2000-k) stabilan hoztam az 5. helyet (igen nekem ez nagy dolog), na jó adyduss-nak belefért egy kis telefonálás is azért végzett mögöttem. Aztán meguntam a b-road-ot (ők csak azon mentek volna állandóan). Találtam még egy class4-es szobát (nem only szóval bent volt egy spiedo is). Broadways, 5 kör, 1 km-t vertem a másodikra, körről körre blt. Fú, ilyen sikerélményem rég volt. Aztán megjött Bubi (Stalli-val) és már csak második tudtam lenni mögötte.
Még ilyet, még. Csak kár, hogy olyan ritka a normális szoba, mint a fehér holló. Wangan, wangan, wangan, blööööeee. Nem jöttek még rá, hogy rp-szerzésre az Explorer a megfelelő választás?
bocs a hosszú hsz-ekért, de 2 tőmondatba nem tudom összesűríteni a + vagy - élményeket.
-
Ricco_hun
senior tag
A free AP-s eventekről: Én mindkét facebook-os eventet megcsináltam és eddig kereken 0 AP-t kaptam értük. Többen írtátok, hogy ti rögtön megkaptátok a 100AP-t, hát én nem. Pedig hülyebiztos volt a feladat: aeriagames page, rajongó leszek, írj valamit: account id. És AP sehol. Oké
. Újabb hiba a Matrix-ban: nem kevés idő telt már el, mióta feltettem youtube-ra a pt-s videóm. Azóta már kismillió ip címről néztem a videt (gondolom azért mások is nézték) és valamilyen anomáliából adódóan még mindig 314-en áll a views
. Köszi youtube
. Abban is erősen kételkedem, hogy az "event closed" felét visszafizetjük az AP-s kocsid árának című AP visszafizetésből lesz valami. Ezt az aeriámak köszönöm meg
. Ennyi örömöm lenne a PT-ben, a minél több kocsi megszerzése meg az AP gyűjtögetés, de ilyen rejtélyes dolgok hátráltatnak. Lehet, hogy én a Project Torque WTF edisönnel játszok?
Más: azt nem tudom, hogy csinálják az Invictus-os srácok, hogy 0 (pozitív) változással a játékban, csupán egy kis update-tel egy adott gépigényű játékból nagyobb gépigényű játékot csinálnak. Nem? Semmi nem változott, nem lett szebb a menü, nem lett szebb a kocsi, mégis szaggatt a kurzor, a szobába belépéskor 2-szer annyit tölt. Amíg pörög a fogaskerék (windows-ban ez a homokóra
) semmit nem tudok csinálni. Pl. hiába tudom lenyitni a cars fület a jobb felső sarokban a kocsit nem tudom kiválasztani, mert a kurzor még mindig fogaskerék és azzal nem lehet kattintani csak a nyíllal. "A fejlesztés folyamatos!" - kérdés melyik irányba.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #18957 üzenetére
Szánalom, amit a Morellóval művelnek. Nekem már elsőkörben megvolt a Morello (én még ugye 350k-ért vettem
). Amint kijöttek rá a tuningok kifulloztam persze kivéve az AP-s 4-es body-t és motort. Aztán közben csináltak azzal mindent. Berakták, kivették, mystery boxba be, ki onnan, multiple slots. Aztán egyszercsak volt egy olyan, hogy RP-ért is meg lehetett venni a 4-es body-t meg motort. Én naiv, azt hittem, hogy vége a köcsögölésnek és végleg így marad minden. Persze. Mielőtt még összegyűjthettem volna a nem kevés RP-t (pont azelőtt nulláztam le az rp-met rx-7 tuningra) a 4-es body-ra meg motorra hát megint kivették a shop-ból. Na ekkor a fejemet vertem a falba (így:
). Azóta várom, hogy hátha valamikor újra rp-s lesz a 4-es body és motor, direkt az rp-met is 1 misi fölött tartom, hogy biztosan meg tudjam majd venni rögtön (de lehet, hogy most meg a lvl40-es szintem lesz kevés a 4-es tuningokhoz). De hát várhatom. Azóta megint sokáig nem volt a boltban, majd betették, tuninggal együtt, de ap-s body-val motorral. Most megint csak a mystery box-ban van. Ó bocs, multiple slots
. <----- egy kis Morello mizéria tanulmány,
-
Ricco_hun
senior tag
A PT-nek elég nagy a gépigénye meg a feltöltési sávszél igénye, bárki bármit is mond
Mi a xar ez az új indító ablak (game launcher)? Még a jólbevált dolgokat is el kell cseszni. Most legalább nem látjuk, hogy milyen sebességgel update-el, hány mega összesen az update vagy, hogy éppen mit csinál (tölt, kicsomagol, frissít), hány megás kis csomagot tölt éppen. De most "szépen" jelzi a %-os előrehaladást. (a szépent azért tettem idézőjelbe, mert olyan pontosan jelzi a %-os előrehaladást, hogy 70%-ról egy sec alatt felugrott 100%-ra
)
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #18666 üzenetére
Én ezt cáfolnám, hogy minimális a sávszél használata. Az egy dolog, hogy full sebességgel töltesz le mellette, mert a PT szerintem a feltöltést foglalja le nagyon. Ugyanis a tesóm, aki a másik gépnél silkroad-ozik állandóan vinnyog, hogy "már megint belaggoltam miattad", amikor én pt-zek. Én ezt tapasztaltam. Például, még azt is kevésbé veszi észre a tesóm a másik gépnél (silkroad), amikor "ráengedem" a torrentet (only letöltés), de a PT-t meg egyből megérzi (lagg).
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika #18661 üzenetére
Itt vetődik fel az a kérdés, hogy milyen a neted.
Azt tényleg jó lenne tudni, hogy számít-e, hogy a többi player mozog vagy sem. Ugye nem mindegy net szempontjából. Nekem sajna csak 2Mb/192Kb netem van. A letöltési sebességre nem panaszkodom, de ugye a netes játékoknál a feltöltés számít, ami adsl-nél elég karcsú.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika #18646 üzenetére
Na te sem kispályázol! 2 noti, 1 fő gép, pár tucat hdd a polcon, pár darab gamer egér. Hogyan osztod el a 8 payert? Notinként 2-2, a pc-n meg 4? És a net hogy bírja? Vagy ha csak áll a többi játékos, akkor nem számít?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #18653 üzenetére
Kösz Crea, de inkább ez a rész nem tiszta: "You MUST fan us in order to post on our Wall." Milyen falukon kell ott lennem vagy mi?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #18480 üzenetére
Mystery Class1? Hmmm. Tippelhetek? Hemi Drako?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY #18476 üzenetére
Fejben ott lehetnek mostanában az aeriás srácok. Csak úgy süvít velük az Ananász Expressz. SSSSSSSSSSS
Az az M3-s videó!
Eleve viccesen kezdődik. Ott kóricál még a pályán egy nagykabátos úriember, ahol kb. 2 sec múlva már az M3-as tartózkodik előzés céljából. Aztán ahogy végigcikáz a többiek között, mintha nem is egy kategóriában lennénk. És valószínűleg így is volt: több kategória volt jelen egyszerre a rajtnál, csak gondolom ő elkúrhatta az időmérőt (vagy büntetés vagy mittomén). De hogy utána beéri a többi M3-ast is és ugyanúgy elmegy mellettük 0 erőlködéssel. Hát az durva. Mintha vagy 100 lóerővel több lenne az ő kocsijában. Az a vonyító hang meg az egyenes fogazású tolórudas váltó miatt van, a turbó az csak elsziszeg magának csendesen. A VFTS-eknek is ettől ilyen a hangjuk. -
Ricco_hun
senior tag
Vettem egy Civic-et.
PaJa: lehet, hogy az RX-7 FC elpicsázza, de én az AP-s kocsiknál nem a teljesítményt, hanem a "teccik-e" faktort nézem. Mer' ha teljesítményt akarok, akkor a múltkori 20%-os leárazásnál sem a Camaro-t, hanem a Vette-t veszem, de a Camaro nekem jobban tetszik.
A Camaro-mra elég jó kis optikai tuningot dobtam. Nekem nagyon bejön. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #18428 üzenetére
Vááááá. Teljes a káosz!
Vége van oder nincs vége az 50% rebate sale-nek?
Csak azért vagyok ennyire ráizgulva, mert szeretnék én is minél több ap-s kocsit. De mivel igazi pínzt én nem fogok beletenni, ezért nekem nem fér bele az ap-s költségvetésembe egy olyan, hogy "próbáld meg, vagy visszakapod vagy nem". Nekem biztosra kéne. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY #18420 üzenetére
Ne kerülgessük a forró kását.
Most akkor él még ez ez 50%-os AP-visszafizetési ajánlata az aeriának vagy sem. Mert ha valaki elég bátor, akkor most vesz egy ap-s kocsit és 2 hét múlva vagy visszakapja a ráköltött ap-ja felét vagy sem. Én nem vagyok bátor
. Vagyis féltem a hosszú idő alatt összekuporgatott ap-m. Nem ugorhatok be az ilyeneknek, hogy: "Sale will absolutely end tomorrow the 17TH at 3PM PDT"
-
Ricco_hun
senior tag
Ha arra a szent patrikosra gondolsz, az egy 50% rebate sale volt az AP-s kocsikra. Ma reggel elindítom a játékot, látom a launcher-ben, hogy van egy ilyen event, gyorsan ráklikkelek, fúú 50% rebate sale, ez az erre vártam, aztán lejjebb csúszik a tekintetem: event closed! Ennyi volt.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY #18398 üzenetére
"http://www.fileplanet.com/promotions/project-torque to get your bonus key with special reward items!"
Na de ez mi lesz? Elvileg holnap startol az event?Arról a szent patrikos akcióról én is lemaradtam. Pedig direkt ilyenre vártam már régóta.
Hát most várhatok megint. De milyen köcsögség már, hogy csak ilyen kevés ideig tart az akció. Még észre sem vettem, hogy akció van, de már lejárt.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika #18372 üzenetére
Grat az OBB-s honlaphoz. Igényes és gyors. A tartalmak 80%-ának átböngészése után néhány észrevétel: azok a bordó linkek nem nagyon olvashatóak a sötét hátteren; a játékmódok leírásánál: már nincs olyan, hogy amateur meg provs, most simvs és arcadevs van és az arcade-ban elvileg árkádosabb a kocsi irányítása is (nem tudom, még soha nem jártam arcadevs-ben).
Más: Pizzas84 egy kérdés: te csak azért játszol, hogy minél több embert reportolhass?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #18353 üzenetére
Na azért csak egyezik valamennyire a véleményünk, csak én szeretem kisírni magam, mégha semmi értelme sincs. Igen azokból a kikötésmentes szobákból nincs egy darab se általában. Pedig tényleg milyen jó kis gamma lenne ez. De hát így. Szerintem hiába 5-6-7 millions member, ha ennek az 50%-a fake acc, 30% feladja az update-nél, az a 20% ami eljut a PT menüjébe, feladja a játékot egy két kör után. Már csak a fanatikusok játszanak vele, pontosan ezért van ennyi agyonspecifikált, meg jelszavas szoba. Az aeria maga alatt vágja a fát, de sajna mivel a fanatikus ap-huszárok magja állandó, ezért nem fog rájönni az aeria, hogy változtatni kéne, mert az a 200-300 player meglesz mindig. De ez nagyon kevés egy masszív onlány játékhoz.
Anno én is B-Road-dal kezdtem a karrierem, majd amikor elterjedt, hogy a route2 jobban ad. Istenem hány kört mentem azon a pályán is Quadro-val. Ami érdekes, hogy a 3-4 hónappal ezelőtti neveket most egyáltalán nem lehet PT-ben látni, kikoptak ők is, mint sokan mások.
Az eleanor sem hozott semmi újítást, csak a régi bugokat vissza. Egy-egy új kocsi most már mindig így fog debütálni: mistery box--->multiple slot--->mistery box---->shopba horror áron. Ezzel meg is ölték a gammát. A Diane-nál szó nélkül debütáltak a shopban rendes árakon az új kocsik (camaro, h3, outlander stb). Visszasírom azokat az időket. -
Ricco_hun
senior tag
Ejj, mennyi itt a (fórum) újonc, mennyi jókedv, ötlet, s kezdeményezés. Csak kár, hogy magával a játékkal már nem igen lehet játszani. És ezt úgy mondom, mint simvs-ben néha értelmesen nyomulni akaró nem klántag. Azért azt ti is észrevettétek szerintem az utóbbi időben, hogy csak úgy már senki sem játszik a PT-vel. A profiknak ott vannak a ligák, páran megbeszéltek egy péntek esti TA-party-t (=lagg=veszekedés, bosszankodás), családi kombózások, ha éppen kismillió rp kell.
Akármikor nézek be simvs-be ezt látom: 20 only class1, 10 only class2, 1db only class5 no bp, 1db sim drift szoba. És ezek úgy 70-80%-ban jelszavasok. Na ennek láttán arról le is tettem, hogy élesben kipróbáljam a stock Camaróm. Mert utolsó senki sem szeret lenni, de ha meg kisebb classokhoz megyek, akkor próbáljam megértetni, hogy az én kocsim stock, vagy szó nélkül kirúgnak mielőtt még akár a szoba betöltődne. Hétvégén sikerült pár kört mennem panny-vel. Hát az nem igaz, hogy ennyi pt-verziót túl él a weigth-bug! Nálam ez úgy jelentkezik (és eddig csak a panamánál tapasztaltam), hogy megtöröm a kocsit, javítok egyet és utána mintha 1,5-szer nehezebb lenne az autó, meg alig akar kanyarodni. Oké lemegyek így pár versenyt, átlagban a 3. helyen végzek (a 3-5 playerből). Na mondom ebből elég, sehol sincs kiírva hogy no bp, berakok egy 5% tapadást. Erre belép egy fonzy_77 nevű tag a szobába. Room master: ready? Mindenki leredizi csak fonzy mondja: wait. Már ekkor tudtam, hogy mit csinál a kis g*c*, lecsekkolta a bp-eket. Erre besírja: ricco bp on. Erre a room master: oh nooo. Léptem is ki.
Az alap probléma, hogy nincs elég játékos és hogy már túl specifikusak a szobák. Régebben volt egy csomó nyitott szoba, amelyikbe beestél ott mentél olyan kocsival amilyennel jólesett. Most meg: lásd fentebb írtam, only ez only az. Meghogy miért kellett a lobbyban összekavarni a szobák sorrendjét. Régebben logikusan elől voltak a nyitott szobák, lejjebb meg az "in progress" szobák. Ááá, nekem egy jóidőre elegem lett belőle, néha benézek, az AP-t gyűjtöm szorgosan (bár kicsit megcsappant, hogy megvettem a camarót). Apropó a videjós eventért valaki kapott már AP-t? Az a vicces, hogy még ennyi idő elteltével is 314 views van a videómon. Minden ellenem van.
Nektek azért jó játékot. -
Ricco_hun
senior tag
Röviden: ezzel a fossal nem lehet játszani. Kérem kapcsolja ki!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #17967 üzenetére
Köszi, de erről tudtam és nincs benne a Camaro. Elég régi lista már, az újabb kocsik nincsenek benne.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
meszicrx #17962 üzenetére
Na szerinted miért húzzák? Hogy minél többen költsenek el 5000 AP-t a 10db mistery box-ra. Mert hát csak akkor tuti az S2000. Ezt csinálták az NSX-el is. Az most már a bótban van, de horror áron. Ez lesz innentől a "trend". És ez mind azért van, hogy te minél több pénzt tegyél egy elvileg ingyenes játékba.
Más: a Camaro kapcsán nem lecseszést kértem, hanem, hogy mennyibe van a full tuningja.
(megfáztam, rossz a hangulatom)
-
Ricco_hun
senior tag
Először is üdv az (fórumon) újaknak. Jól ráfogtátok szegényre rögtön, hogy biztos csal. Szerintem lehet olyan jó statot csinálni, ha mondjuk mindig csak kisebb class-os kocsik ellen mész meg ilyenek. Szóval valami nagyon stat-féltő hozzáállással lehet ilyet csinálni. Én az elejétől kezdve lexarom a statom, mert annyit nem mentem simvs-ben, hogy minden pályán tudjam a legjobb íveket, féktávokat centire stb. Ugye a kocsik is különbözőek, meg hát én sem vagyok egy kitűnő versenyző. Abba nem mennék bele, hogy szerintem a "technika" is ellenem van, mert sűrűn előfordul olyan, hogy azonos kocsival (mind2 fullos) állva hagy már a rajtnál és többet nem látom.
Még a rating idegesít egy picit, de csökken az is szépen.
Na ennyit erről. Amúgy azt szeretném kérdezni, hogy aki már kifullozott egy Camaro-t, hogy mennyi rp-be fáj a full tuningja. Tudom, hogy ennek kerül a legtöbbe (a morello után vagy nem
), mert csak később lett cl6 és lvl6-ig vannak a tuningjai. Ugyanis tegnap este vettem egyet, mert 20%-al le volt árazva (meg még több kocsi is, de azok nem izgatnak). Vaciláltam a Vette meg a Camaro között, de a Camaro olcsóbb is volt, meg valahogy exkluzívabb.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
ABnormal #17868 üzenetére
Nekem meg olyan a PT, hogy ha még néha be is tévedek játékba, 2-3 verseny után elmegy a hang, de úgy teljesen az egész gépről, tehát a winamp sem játsza le a zenéket ezután. Csak az újraindítás segít a gépen. Annyira "jó" most a PT, hogy a bugjait még továbbterjeszti az egész gépre is.
Tudom, telepítsem újra......semmi kedvem. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
bishoplogan #17856 üzenetére
Lesz ott több is csak el kell érni bizonyos szintet, hogy mehess azokon a pályákon. Meg nem csak a pályák vannak, hanem azokon belül még jó pár különböző vonalvezetés.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
fullextra #17819 üzenetére
Te is jókor csatlakozol eme "fantasztikus" (
) játékhoz. Amúgy üdv a PT világában. Majd azért írd meg ide, hogy meddig jutottál vele: Regelésig? Update-ig? Vagy lvl20-ig? Csak kíváncsiság. Ugyanis a játék kiadójának elgurult néhány fontos gyógyszere----->ki akarják nyírni a saját játékukat.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #17810 üzenetére
Ott ütik a PT játékosokat, ahol csak érik. Ezek most mit akarnak? Merthogy zuhanó pályára állították a PT-t az biztos. Az elején még jó játék volt, az újdonság varázsával hatott, mondjuk már akkor láttam az alapvető hiányosságokat ezen a autós/tuningolós vonalon, de azért eljátszogattunk vele. Most meg. Pffff.
Bubi ne hagyd magad!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
MarkyYy 27 #17758 üzenetére
Átírni!? Nem megy az csak úgy, az aeria erre is kitalált egy AP-s dolgot: Nickname changer, ára 799AP, ha azóta nem emelték.
-
Ricco_hun
senior tag
1: én már régóta (mióta a morello-val elkezdtek buziskodni) mondom, hogy csak a lehúzás megy, azaz AP AP AP.......
2: Az aeria nem arról híres, hogy belátja rossz döntéseit és visszacsinálják,
3: Így mindenkinél megölik a játékot, nálam már akkor eljött a fordulópont, amikor morello ap-s upgrade-ek meg mistery box meg web item mall. Ez mind mind a lehúzást szolgálja. Hát jó az Eleanor debütáló hetét én is végig kombóztam, de ennyi. Értelmes futamot nem lehet menni, mert acc girl meg kisebb ping vagy húzott processzor meg ilyen finomságok befolyásolják a kocsik menettulajdonságait......vesztemre.
4: A facebook-os eventért én sem kaptam semmit sem, csak egy mail-t, hogy olvassam el mégegyszer a kiírást. Na jó elküldtem nekik mégegyszer lesz ami lesz.
5: Nem hiszem, hogy a PT elfog tűnni a sűllyesztőben. Mára már akialakult az a fanatikus, AP=végtelen keménymag, akik így is játszani fognak vele, mert nekik nem téma a sok xp. Csak lehet, hogy majd érdekes lesz benézni PT-be, Simvs-ben 2-3 darab jelszavas szobában tolják majd a "nagyok". Az új játékosok részéről, aki nem adja fel a fel a nagyon hosszú update-nél vagy nem akad már el a regisztrálásnál, az majd feladja lvl6-nál, mert nem lesz vele egy szintű/tudású player meg eleve nagyon kevés player lesz.
Biztos van még, ami kikívánkozik belőlem, de most azok nem jutnak eszembe.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #17655 üzenetére
Ez egy nagy kocsogség a facebook-ban, hogy nem lehet visszavonni a jelölést, pedig az mindent megoldana. Az én problémám kicsit más, mint a tiéd (nekem meg volt a 15 amikor jelöltem, de nem a jelöléssel együtt küldtem a linkes üzenetet, hanem később egy külön üzenetben), de a lényeg az, hogyha vissza lehetne vonni a jelölést, akkor az megoldaná mindkettőnk problematikáját. Én személy szerint remélem, hogy megnézik a külön üzeneteket is és nem csak azokat, amelyek a jelöléssel együtt jöttek.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #17650 üzenetére
Én meg sajna úgy csináltam, hogy először bejelöltem ismerősnek, majd csak ezután pár perccel küldtem az Aeria Games-nek üzenetet az aeriás profilommal. Gondolom úgy kellett volna, hogy az ismerős-bejelöléssel együtt küldeni a profilos üzenetet. Remélem azért megkapom a 100AP-t.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #17598 üzenetére
Látom Kisa, hogy még mindig nem érted. Azért a videóért te pontosan 0AP-t fogsz kapni, mert nem felelnek meg bizonyos paraméterek az eventkiírásnak.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #17574 üzenetére
Nah most bementem játszani egy félórácskát. Az eredmény: -30 rating és a játékosok úgy mennek el mellettem/előttem, mintha húznák őket. Hova tűntek a nem annyira pro, esetenként hibázó játékosok? Mondjuk én is csak explorer-en tápoltam fel magam 40-re, de akkor is, régebben még volt sikerélményem. Nem tudom, hogy milyen beállításokkal vagy milyen kontrollerekkel mennek, de én már kevés vagyok oda. Szerintem hanyagolom a PT-t jóideig. Megint elérkeztem újra oda, hogy csak felbosszant a PT, egy játék meg nem arra van. Inkább a CoD4 multi, a darálást a p90-nel nem tudom megunni.
ui.: mi a fasz van a youtube-bal??? Nem számolja a views-t a videómnál, hogy rohadna meg. Pedig már csak ennyi örömöm van a PT-ben, az AP gyűjtögetés. De hát minden ellenem van.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY #17563 üzenetére
Akkor valami hiba van a Mátrixban bazz.
Pedig azóta szerintem bőven 500 views fölött lennék. Még a végén a faking youtube foszt meg az AP-któl.Más: az egyre gyakrabban előjövő aeriás témához csak annyit, hogy nálam az Eleanor lecsengett. Most rp-m van, nem is fogom elkölteni már csak azért sem mert jó látni, hogy 1 milla fölött van
. Tehát nincs motiváció, hogy explorerben kockuljak, hogy utána színes kis karikákkal álmodjak. Fullra tuningoltam az RX-7-et, hát csalódtam, nincs benne kraft (a többi class5-höz képest). Mennék funolni simvs-be, de csak jelszavas szobákat, meg nyitott wangan szobákat látok. Már "csak úgy" nem is szívesen megyek be egy-egy futamra, köszönhetően az "átgondolt" rating-nek. Értelme nincs, csak az, hogy felbosszantsa az embert, meg így nem is lehet jókat versenyezni, mert mindenki csak a rating-jét félti. Hozzáteszem én is. Megyek egy 1v1-et, 2. leszek -20 rating. Megyünk még egyet, azt már én nyerem +9 rating. Szóval ha nem vagy vérprofi szépen lassan le lehet vinni 0-ra a rating-edet.
-
Ricco_hun
senior tag
Nem tudom mi van a youtube-al, de kezd felidegesíteni. Már 3 napja 314-en stagnál a videóm nézettsége. Pedig azóta többször cseréltem ip-t (töröltem a coockie-kat is) és nézegettem a saját videóm, meg gondolom mások is és mégis még mindig 314-et ír ki.
Megnéznétek, hogy neketek is 314-et ír-e ki? VideómMás: Szpídi, az aeria megint bizonyította, hogy mekkora lehúzó. Csak az kell, hogy még az ap-s kocsik árárt is elkezdjék emelni. Akkor az kiveri nálam........a biztosítékot.
-
Ricco_hun
senior tag
Nah, az öcsém is beregelt facebook-ra. Kódneve: Fekete Gábor.
Igazoljatok vissza neki is.
Egyébként facebook-on azt hol találom, hogy engem kik jelöltek be? Mert most csak úgy tudok ismerőshöz "jutni", ha én jelölöm be az illetőt.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #17490 üzenetére
Regeltem én is facebook-ra. Néhányatokat már be is jelöltem ismerősnek, igazoljatok vissza. Akit meg nem jelöltem be az jelöljön be engem: Fekete Richárd néven megtaláltok.
Majd még csinálok egy facebook-ot a másik accom-nak is, meg lehet, hogy szólok az öcsémnek is. Szóval meg lesz az a 15. Az ingyen AP mindig jól jön.Aki még nem látta: videóm
(meg annak is aki már látta, kéne még néhány kattintás) -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #17419 üzenetére
Na most akkor értelek én téged? A saját videód alá beraksz egy talán mégdurvább és ordítósabb rockot/metalt, mint én a sajátom alá, de azért az én választásom az igénytelen, zenének nem nevezhető dolog és az enyémet kell hang nélkül nézned.
Vagy talán tévednék, mert szerintem egyazon kategória/stílus a két dal. De a tiéd a jó, enyém a xar igénytelen. Oké rendben. -
Ricco_hun
senior tag
Nagyon off, de a youtube mi alapján számolja a views-t? Egy ip-ről 1 vagy 70 vagy végtelen? És mi számít megnézésnek? Az, hogy elkezdte betölteni a videót (tehát ekkor elég csak a frissítést [F5] nyomogatni) vagy végig betöltötte a videót vagy végignézted a videót? Aki már kitapasztalta az leírhatná.
És egy up a videómnak.
Mod: mert például néztem PaJa a videód, erre 94-ből egyszercsak 105 lett a view. Nem értem.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #17394 üzenetére
Én nem ócsároltam le senkit. Én is mindenevő vagyok. Ami megtetszik azt hallgatom stílustól függetlenül. Én sem ilyen zenéket hallgatok, mint amilyen a videóm alatt megy, de pont odaillik, ennyi. Magyar zene (hogy kis hazánkat részesítsem előnyben
) + a szövege is az autóversenyzésről szól. Azt meg nem tudom miért írtad, hogy csak az üvöltés megy ezerrel. Jelzem neked, hogy egy kósza üvöltés nincs a zenében. Érthető és valamit mondó szövege van. A vitát részemről zártam. Csak nem értem, hogy miért kell így nekem esni. Ha nem tetszik, nem hallgatod. Ennyi.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #17391 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy egy pörgős, autós videó alá nem Lolát vagy Christina Aguilera-t rakok be.
-
Ricco_hun
senior tag
Nah valahogy végre összekínlódtam a videóm. Előre elnézést a rossz minőségért, de még nem tudtam kiismerni, hogy a youtube milyen szempontok szerint xarja szét a videó minőségét (történt ugyanis, hogy feltöltöttem jobb minőségben is, erre a youtube-on az még pixelesebben nézett ki
).
Tehát a videóm ITT lehet megtekinteni. Örömmel veszek minden egyes nézőt. Ha valakinek nagyon van ideje kattingatni, a cél az 500
. Nem jönne rosszul az 500 AP.
Előre is köszönöm azoknak, akik jó sokszor megnézik. -
Ricco_hun
senior tag
Az új patch óta nekem is ilyen hang. Mondjuk én még csak california raceway-en tapasztaltam. Először azt hittem én is, hogy kontakthibásak a hangszórók, mert a motorhang akadozott/akadozik, de a visszaszámlálás meg normálisan hallatszódott. Nagyon bugos most a játék. Például néha visszateszi a stock színt a kocsikra. Akkor a wong wray felirat szeret végig a képernyőn maradni.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard #17200 üzenetére
Nézz PM-et!
-
Ricco_hun
senior tag
De ezek miért is normális húzások? Ez is csak a "vegyél minél több AP-t" taktika része. Az az egész web item mall az eddigi legnagyobb lehúzás amit az aeria elkövetett. Olyan árak vannak, hogy nem igaz és ilyenekkel próbálják meg vonzóbbá tenni. Nem értem. Amikor elkezdtem a PT-t, rögtön az elején tudtam "szerezni" ingyen poppert, ingyen 3 napos xp rp csajt. Jó ezeket hamar elhasználtam anno, mert akkor még nem bírtak ekkora jelentőséggel. De most mi megy 2-3 hónapja? Az egész a Morello mizériával kezdődött. Nekem ott volt a fordulópont, ahonnan kezdve látom, hogy az aeria nem értünk van, hanem "vegyél ap-t" "vegyél ap-t" "vegyél ap-t" "vegyél ap-t". Akkor volt először olyan, hogy csak AP-ért lehetett valamilyen upgrade-et megvenni egy kocsihoz. Azóta buziskodnak, hogy az új kocsit először mistery boxba teszik, aztán egy hét után kiírják, hogy többszörözve van benne az új kocsi a mistery box-ban és amikor már mindenki kellően kiköltekezte magát (igazi pénzben), akkor rilízelik a shop-ban is, hogy megvehesd az átlagnál drágábban. A Diane bevezetésekor még nem volt érvényben ez a most divatos lehúzó taktika. Szó nélkül jöttek az új kocsik (H3, Camaro, 4runner, Outlander stb.). Nem volt még mistery box, nem volt még web item mall, voltak 50-100%-os rebate sale-ek, be szép is volt.
-
Ricco_hun
senior tag
Hogy mekkora farok ez a l3GlMicster. Only Combo szoba, tele ilyen nagy klánokba tartozó csajos, popperes egyénekkel. Lemegy 3-4 kör, én mindig az ilyen 4.-5. helyen végzek. De már közben furcsállottam, hogy a kombózás legelején amikor én felszedtem vagy 8-at ez a Micster már 21-nél tart meg ilyenek. Mondom jól van, megesik. Erre mondom magamban kicsit meghúzzuk a következő kört. Én 78-at szedek fel ő meg 71-et. De utána láttam a chatboxban, hogy mikor még nem is előztem meg a felszedett itemekben már akkor kérdezgette, hogy mennyi rp-m van most stb. A többiek ott javasolták neki, hogy rúgjon ki meg ilyenek. Na vége a körnek, én kapok 16k, ő 16,3k. Igen többet kapott kevesebb itemmel, mert én nem tudtam befejezni minden kombót és nem fogom a végtelenségig keresni azt az átkozott 3. nitrót. És akkor én már masser vagyok, mert több itemből kevesebb rp-t kaptam mint őfelsége. Utána a szobában már a többiek erősen javasolják neki hogy rúgjon ki, meg ő is írkálja, hogy ő látta, amint én egy helyen mindent fölveszek. Kérdem én, ő honnan tudja, hogy én éppen milyen kombót fejeztem be és mondjuk milyet kezdek el? Mi van ezekkel? Féltik a rating-jüket vagy csak nem szeretik ha nem ők vannak az első helyen? Ez a baj az ilyen nagyobb nevekkel a játékban, el vannak szállva maguktól. Még jó hogy nem kezdett el report-tal fenyegetni csak kirúgott a szobából, ó hogy megmutatta nekem ki az úr a háznál. Szánalmas.
-
Ricco_hun
senior tag
Szolgálati közlemény: ma level 40 lettem. Döbbenetes 1 millió 700 ezer xp kell a lvl41-hez.
-
Ricco_hun
senior tag
Gondoltam, hogy ez van a háttérben, hogy megdorgálnak téged, ha nem csupa szép és jót mondasz róluk.
Szerintem meg azzal kölcsönzöl a mail-nek "dolgozott rajta" szagot, ha mindent úgy csináltál, ahogy le van írva. Nem tudom, milyen kis szöveget írkálhatsz te mellé, amikor csak arra van a "contest" cím, hogy leellenőrizzék, jól csináltál mindent.
Mod: "A negatív kritikát nem bírják elviselni, valamiért nem látják hogy valamit szarul csinálnak ." Na ez egy alapprobléma. Ezért írtam, hogy sokkal több lehetőség van a PT-ben, mint amennyit az önfejű és lehúzó aeria kihoz belőle. Mert gondolom amire az Invictus-os fiúk "parancsot kapnak", azt meg is csinálják, rajtuk nem múlna.
-
Ricco_hun
senior tag
Óóóó. Az aeria egy lehúzómester, nehogy már még mézes mázas levelet is írjak nekik. Szerinted elolvassák, ha te beleírsz valamit? Kétlem. Ez csak azért van, hogy leellenőrizzék, biztosan betetted aláírásba valamelyik képet. Más állásponton vagyunk, mondjuk ez érthető mert te GS vagy, véded őket. De nekem már azóta hogy elkezdtem játszani a PT-vel nem szimpatikus, hogy fizetni kell a licenszelt kocsikért, vagyis inkább az hogy ilyen kicsit eldeformált fantázia autókat raknak bele. Pedig annyi lehetőség rejlik a PT-ben.
-
Ricco_hun
senior tag
Küldj egy e-mailt a contest@aeriagames.com címre, úgy hogy az ott lévő képek (bennerek) közül be raksz egyet e-mail aláírásnak. Ez a lényeg, hogy ott figyeljen a kép az e-mail alján (lehetőleg a kép egy link legyen amelyik annak a játéknak a weboldalára vezet, amelyik a képen szerepel - Project Torque).
És csak és kizárólag szövegnek az aeriás account ID-dat kell beírni. Ez az a username amivel bejelentkezel a PT szerverekre (tehát NEM a játékbeli nickneved!).
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
zoleeeeeee #17053 üzenetére
Cső Zoleeeeee!
Hát szép is volna, ha annyiszor 200AP-t kapnál ahányszor csak elküldöd. Gondolj bele, akkor mindenki ezt küldözgetné és lenne állandóan AP-ja. Tehát csak egyszer kapsz érte 200AP-t.
Ali_G: nem muszáj mindenáron segíteni, majd válaszolnak azok, akik tudják. Főleg nem ilyen hsz-ekkel, hogy "ne ez meg mi?". Bocsi, csak én szeretem ha egy fórum "tiszta". + Használd a szerkesztés gombot. Peace.
Mod: még neked Zoleeeee: szerintem tartogasd a nehezen összekuporgatott AP-d és majd ha lesz akció/leértékelés, akkor vegyél AP-s kocsit. A csajról az a véleményem, hogy drága és csak egy kis ideig meggyorsítja a fejlődésed/rp szerzésed, de egy AP-s verda örök. A mystery box-ról meg annyit, hogy az aeria legújabb lehúzó fegyvere. [lefelé mutató hüvelykujjas smiley]
-
Ricco_hun
senior tag
Folt ide vagy oda, explorerben serpentinen még mindig a láthatalan fal mögé rak le pár itemet, még mindig (újra
) megy a kocsik egymásra pakolgatása, néha 9-en vagyunk egy szobában, de az a +1 fő nem spec, hanem ő is játszik
. Ma meg belefutottam egy nick name felcserélős bugba. A szobában 2 player neve is Ricco_hun volt
. De nem csak én láttam úgy a neveket, hanem mindenki a szobában.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mestro #16991 üzenetére
Üdv!
Bőven elég ez a pH!-s fórum. Szerintem ezt tekinthetjük a PT nem hivatalos magyar fórumának, márcsak a hsz-ek száma is figyelemreméltó. Most az, hogy külön csinálsz egy weboldalt szerintem nem sokat ér, mert ha kérdeznek ide is beírunk mindent. Így legalább csak egyfelé kell figyelni. Berakod kedvencekbe EZT és kész.
-
Ricco_hun
senior tag
Na, ne veszekedjetek már. Amúgy sűrűn van olyan, hogy akár két ugyanolyan konfig teljesen más fps-eket produkál.
Sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy elkúrták a Morello irányítását. Nem tudom másnál előjön-e ez a probléma, de nekem állandóan balra húz a cigány lova (
), olyan mintha sérült lenne a bal első kerék. Így mégis hogyan versenyezzek vele, hogy állandóan jobbra kell ellenkormányoznom?
Régen a panny volt ilyen, hogy nem volt egyenesfutása, de az mindkét irányba csinálta, de nem ennyire mint most a Morello balra. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #16922 üzenetére
Engem is nagyon zavar, hogy megváltozott az F5-ös kameranézet. Az a baj, hogy a page up/page down csak közelíti meg távolítja a kamerát a kocsitól, de a kameranézet szöge változott meg.
Így most az F5-ös nézet túl fentről mutatja a kocsit, az F6-os nézet meg nagyon alacsony szögből. Pont egy kettő közötti állás kéne
.
De hát hiába tépjük a szánkat, kénytelenek leszünk megszokni az új features-öket. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #16918 üzenetére
Kisa én a helyedben nem akarnék olyan gyorsan klántag/vezér lenni. A klántagoknak valami oknál fogva tűnnek el az RP-i. Bogaras még ez az Eleanor néni
. Az új verzóval néhány régebbi bug is újra feltűnt. Pl. explorerben serp-en megint a kordon mögé rakja le az itemeket. Megint elkezdte a játék az egymásra pakolásokat. Akkor a végén amikor összeszámolja a pontokat az rp-hez is meg az xp-hez is 42.5% bonus-t ír, mégis néha kevesebb az xp. Egyszer amikor valakitől átvettem a room masterséget nem tudtam megváltoztatni a szoba nevét. Reméljük hamarosan jön vmi gyorstapasz.
-
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16665 üzenetére
Na pont erről beszéltem.
Más: valami egyéb információmorzsa az eleanor-ról? Itt főleg Creát meg PaJát kérdezem. Mit is tudunk eddig:
- elméletileg hétfőn jön
- 2GB-os megapatch (de mi lesz benne 2 giga)
- klán rendszer
- megváltozott pontozási rendszer
- Honda S2000? -
Ricco_hun
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #16661 üzenetére
Csak lehet, hogy Lacika közben felnőtt (lehet testileg már régen - bocs Laci nem tudom hány éves vagy - de lelkileg csak most
). Lehetséges, hogy már több örömét leli abban, ha a családjával lehet és nem a PT előtt kockul egész este meg éjszaka, hogy egy tizeddel jobbat menjen mint pl Itsover.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #16638 üzenetére
Dokar mindenben csak a TA-t látja
. Pedig elég egyértelmű, hogy a 2GB-on (
) tátogtok.
Crea, az aeria fórumán olvasod ezeket az állítólagos infókat? Ha igen, akkor linkelhetnéd a topikot.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #16616 üzenetére
Ha akarod, az RX-7-et vállalom. Szigorúan magánvélemény, de szerintem marha jól néz ki az RX-7-esem
.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Hilly_8 #16604 üzenetére
Hilly látom az aláírásodban, hogy level13 vagy (lehet már nem aktuális adat, de a lényeg, hogy az elején vagy). Csak azt akarom mondani, hogy alacsony szinteken még mindenki happy, mert napról napra szinteket lép, meg nyílnak meg az új cuccok, a kocsik sem drágák és rá a tuning sem (annyira
). Na majd, ha leszel vagy lvl30, akkor rá fogsz jönni (vagy lehet rá fogsz unni), hogy nagyon sok RP kell, ahhoz, hogy versenyképes maradj. Ugyanis nagyon drága a kocsik tuningja. Úgyhogy ez nem cheat, amit csinálunk, hogy explorerbe AFK player-eket invitálunk, mert ez a játék keretein belül adott, nem egy kis hacker program (sro-ból jösz---->ez nem bot). Level 30 felett nagyon lelassul "az élet". Nem nyílik meg új dolog, csak azt látod, hogy istentelen mennyiségű RP kell a szintlépésekhez. Hamar be fogod látni, hogy ez nem nagyon fog menni barátokkal való kombózás nélkül. A játék AP-s oldalára nem térnék ki, maradjunk annyiban, hogy jelentősen felgyorsítható a fejlődés folyamata. Én pusztán RP-ből küzdöttem fel magam lvl37-ig, s nincs megállásssss.
Végülis a cél az, hogy minél több kocsid legyen (ez még nem is olyan nagy mutatvány), lehetőleg fullra tuningolva (ez már annál inkább)
Jó játékot! -
Ricco_hun
senior tag
Egy kis érdekesség: lehet hogy ez év végén érkezik a PT konkurenciája autós mmo-s téren. Need for Speed: World Online
Én megmondom őszintén nagyon várom, mert minden kocsi licenszelt lesz. Csak nehogy valami gagyi arcade fizikát rakjanak alá. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
zoleeeeeee #16532 üzenetére
Bő 2 napja
Aki még dec. elején postolt, az várhatott 1 hónapot is. Ha jól csináltad fog az az AP jönni, csak egy "kis" fáziskéséssel.Apropó [HUN]Mariann csinált kombó szobát, GYERTEK.
-
Ricco_hun
senior tag
Tisztázzunk valamit: egyszer sem töröltem le a játékot. Csak párszor már felb.szott néhány dolog. Vannak hullámvölgyek a PT-s "karrieremben". Remélem az eleanor majd kilendít a holtpontról. Most pl. semmi bajom nem lenne, ha nem szórakoznának még mindig a Morello tuningjával. Mi folyik itt Gyöngyösön? Emberek! Figyeljünk már oda!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #16477 üzenetére
Remélem az "eleanor" érdemi változásokat fog hozni, mert most nálam lejtmenetben van a PT.
-
Ricco_hun
senior tag
Én ostoba, azt hittem, hogy a Morello lvl4-es body meg engine már végleg kapható lesz a shopban ráadásul RP-ért. Mondom ráérek gyűjteni rá. Persze. Most nézném a shopban, hát semmilyen upgrade nincs engedélyezve.
Kezd elegem lenni abból a mizériából, amit az aeria a Morello-val csinál. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Yozsee(R) #16411 üzenetére
Hogy jönnek ide a spoilerek? Tudom, hogy azok is javítanak a kocsi teljesítményén (végsebesség, gyorsulás, kanyarodás - attól függ melyik spoilert rakod rá), de itt 11 lóerőről van szó. Akkor lesz a Morello 522 lóerős, ha fullos. De valamiért egyeseknek már csak a 4-es body rátételével is 522 lóerőt ír ki (egyébként csak 511-et kéne kiírnia), így olyan mintha semmit sem számítana a 4-es motor. Nekem jól működik és csak mindkét upgrade megvásárlásával lesz 522 lóerős.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16406 üzenetére
Helló!
Szerintem ez egy bug lehet nálad. Én tegnap nézegettem (mert még az rp az nincs meg rá) shopban. Nekem is a 4-es body és motor hiányzik. Ha rárakom a 4-es body-t, akkor a lóerő adat az 511 lesz és a 4-es motorral együtt lesz 522. Neked ehhez az adathoz valamiért elég csak a 4-es body-t rátenni. Szerintem ez csak egy kijelzési hiba és végsősoron számít a 4-es motor. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mosquitoo #16359 üzenetére
Már lassan nem is kell játszani a PT-vel. Csak beregelsz, feltöltöd magad félmillió forintnyi AP-val és tiéd az összes kocsi full tuningosan és hipp-hopp level40 is vagy. Az aeria nagyon erre játszik. Nekik biztos jó, de szerintem csak a játék színvonalát küldik mélyrepülésbe.
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
volvoguy #16279 üzenetére
Minden indításnál csekkolja a meglévő fájlokat és csak a hiányzóakat szedi le. Tehát nyugi nem kezdi előlről a frissítést. És update-nél nem a fájlok letöltése tart sokáig (mert azok lejönnek ahogy a neted bírja), hanem a fájlok kibontása és feltelepítése. Tehát a gépedtől is függ, hogy milyen gyors(
) az update.
Egyébként meg üdv az újaknak.
-
Ricco_hun
senior tag
PaJa, mikor is fog jönni az Eleanor? Esetleg lehet tudni, hogy milyen új verdák várhatóak, lesznek egyáltalán újak? Annyit tudok, hogy jönni fog a klán-rendszer, mondjuk amilyen régóta ígérgetik már ideje.
Csak azért kérdezem, mert most számomra nincs motiváció, hogy miért játszak a PT-vel. Utóljára a Morello körüli felhajtás motivált. Jó, most is gubbaszthatnék explorer-ben napokat, hogy összedjem az rp-t az rx-7 tuningra, de mint tudjuk rp-ből sosem elég, szóval ez egy véget nem érő folyamat lenne.
Pl. class6-ba vagy 7-be jöhetne valami összkerekes AP-s csoda. -
Ricco_hun
senior tag
Szevasztok!
Mostanság nemigen PT-zek, nincs motiváció (inkább cod4 multiban "rémisztgetem" a jónépet headshot-jaimmal). Ha be is lépek, csak megyek pár kört az alig tuningolt rx-7-esemmel (egyetlen ap-s verdám
). De ma örömmel konstatáltam, hogy megkaptam az "5 Million Member Promotion"-ért a 900(
) AP-t.
Na most nem próbálták meg elfusizni a dolgot, kifizették böcsülettel.Más: nézegettem azt a web item mall-t. Hát az ott található item-ek már lehúzások netovábbjai. Pofátlanság amit az aeria művel.
Kicsit kétoldalú lett ez a hsz
. Na mind1, jó versenyzést mindenkinek.
-
Ricco_hun
senior tag
Nem akarjátok befejezni a kunyizást? Hmm? Én csak PaJával beszélgettem és megemlítettem aka eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha.... Erre ez megy. Nem azért gyűjtögetem az AP-m már a játék kezdete óta, hogy valaki másnak vegyek valamit. Figyeljétek az aeria fórumát, mindig lehet 100-200AP-kat "nyerni". Például a "real life photo" event, ahol csak annyit kell csinálni, hogy az aeriás avatarodba saját magadról készült képet raksz be, írsz egy hsz-t abba a topikba, hogy ez vagy te és pár nap múlva kapod a 100AP-t. Na én ilyen hülyeségeken gyűjtögettem az AP-im és gyűjtöm továbbra is (NEM veszek kocsit). Na
.
Mod: A Morello AP-s párjáról tud vki valamit? Lesz egyáltalán? Esetleg érkezik az újabb nagy update-tel?
-
Ricco_hun
senior tag
Akkor ez végülis egy "egyet fizet kettőt kap" akció? Lehet megfontolom. De lehet hogy később jön egy másik AP-s kocsi ami meg jobban kéne. Áááá. Nem tudom. Tehát akkor lehet olyat pl, hogy veszek AP-ért egy Subarut, ezt megírom nekik kontaktusban és kaphatok mondjuk egy Civic-et ajándékba?
Nekem inkább 100% rebate akció kéne. Akkor vennék AP-s kocsit.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
ABnormal #15697 üzenetére
Én meg tegnap kezdtem el igazán élvezni a SimVS-t. Ugyanis body4 és engine4 kivételével fullos a Morello-m. Így már van egy kis esélyem a class6-osok ellen.
(pl tegnap egy lvl29-es gyerek Vettével úgy tartotta a lépést hogy az nem igaz, nem értem hogy lehetnek ilyen gyorsak class6-tal)
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #15659 üzenetére
Tényleg az a gond, hogy az RP-ből sosem elég, mert nagyon drága a tuning. Én is mostanában szinte csak Explorerezek, mert kell az RP. Most pl. Morello tuningra kellett. Ma fullos is lett a kicsike (persze kivéve body4, engine4, tudjuk miért). Ezekután pedig a Spiedo-t akarom kifullozni, de ahhoz ugyancsak explorerben kell nyomulni (és éjszaka majd színes kis karikákkal álmodsz). Pedig a SimVS lenne a játék lényege. De nem lehet folyamatosan ott menni, mert kelleni fog az RP. Sokan nem járják végig a class-okat, pontosan ezen okok miatt. Hiszen hipp-hopp 20-as az ember fia és egyből veszi a Panamát.
-
Ricco_hun
senior tag
"Itt annak van esélye aki már PTzik egy jó ideje és már elég tápos is! "
Na ez az. Aki tápos, most még táposabb lesz (hiszen nyerhet 50k
AP-t). Így szép lassan kialakul(t) egy presztizs-réteg PT-ben, akik kurva jól kenik, akiknek minden kocsijuk fullos, akik ahol csak elindulnak nyernek...... a többi player meg lemorzsolódik. Tudom ilyen az élet is. Nem lehet mindenki győztes. Ez csak a szokásos "sírás" tőlem. (a vége még egy vers is lehetne
)
A háttérképes versenyről meg annyit, hogy az első helyezett képe tényleg jó lett, de erősen érződik a többi helyezésen, hogy egy kiscsaj (gondolom ilyen fantasy mmo-s) GS rendezte az eventet. Mert ha pártatlanok a képek elbírálói, a hazai indulók képei is top5-ösök lennének.
-
Ricco_hun
senior tag
Ez mind szép és jó. Csakhogy PT-ben már kialakult egy olyan PRO csoport/társaság, hogy mindig azok nyernek meg mindent. Még ha el is indulsz a Tournament-en az első verseny után már csak a g25-tel nyomuló "kemény mag" marad meg. Nincs értelme elindulni, mert szinte előre ki vannak osztva a helyezések. Kicsit túlzás, de ez van. Mezei PT-s azokat a nagy neveket már nem veri meg soha.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #15631 üzenetére
Szívemből szóltál Bazzzs. Én is ezért sírok elég régóta, hogy nincs elég spoiler, matrica meg festés a játékban. Szerintem ezek alapok lennének egy tuningolós játékban. Olyan érzésem van, mintha csak azért rakták volna bele azokat, hogy legyen valami. Ilyen félkész munkának tűnik a "car customize" része a játéknak. Most nem tudsz teljesen egyedi kocsit csinálni. Lásd: belépsz egy szobába és min. két kocsi olyan mint a tiéd.
Remélem az Eleanor-ral érdemi változások jönnek és minél hamarabb. Ja csak most jut eszembe a felni kérdés. Hohó!. Sokkal többféle felni+állítható méret mondjuk: versenyautókra 13"-20", offroad kocsikra meg azért lehessen pár collal nagyobbat tenni, mint az alap felni.Apropó: van olyan topik aerián, ahová a javasolt fejlesztéseket lehet beírni? Esély nincs rá, hogy meg is fogadják azokat a dolgokat, amiket a player-ek javasolnak mi? De azért én elárasztanám őket néhány ötletemmel.
-
Ricco_hun
senior tag
Hát az már a te bajod, hogy nem érted a koncepciómat. Én csak azt akartam kihozni a dologból, hogy míg régebben jött egy update, benne az autó (esetleg több
) és kész. Onnantól megvehetted, agyontuningolhattad. Mostanában meg mi megy. Kezdődött mindez a Morello-val. Mi az, hogy csak néha-néha lehet megvenni egy kocsihoz a tuningot. Direkt játszanak az idegeinkkel (vagy csak az enyéimmel, mert látom téged semmilyen aljas húzás nem tud kihozni a béketűrésedből). Pedig nekik nem lenne nagy cucc véglegesen engedélyezni az upgrade-eket. De nem. Így hát akinek akkor volt milla rp-je az most fullos Morello-val furikázik, akinek meg nem az beszopta. Az is egy geci húzás, hogy a body4 meg az engine4 csak AP-s. Megint a lehúzás szisztéma. Erre most jön ez a dolog, hogy már benne van a játékban mindkét kocsi (nsx, civic), de többszörös mák és sok-sok AP kell hozzá, hogy azokkal játszhass. Gusztustalan amit az aeria csinál, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen alaplapot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged