- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #6577 üzenetére
Igen erre gondoltam én is, de nem volt teleportálgatós játékos a pályán, bár 10-en voltunk én a térképen nem láttam senkit "lagzódni"...
Remélem ez egyszeri eset volt és nem lesz belőle speedbug sűrűséggel
bubu256
KösziKár hogy emiatt az utolsó szakaszt nem bírtuk végigdraftolni 3. helyet simán megfogtuk volna
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6575 üzenetére
Tényleg, lehet hogy mégis beletették
Már csak azt kéne megvalósítani hogy ne randomszerűen legyen és nem árt ha van látható 3D-s geometriája + feszüljön rajta textúra -
Dr. Romano
veterán
[HUN]Bubu255-el draftolgatok, majd egyszer csak látom a visszapillantóban hogy a levegőbe repül úgy hogy nekiment a semminek. "Láthatatlan fal bug"? Na neee.... sok lesz már a bugokból
videomazda626
Nem tudom ez mennyire új, mindenesetre nekem az, remélem megfelel -
Dr. Romano
veterán
Hmm... 200 AP-val több van a számlámon mint kéne...
Már osztják a fotózásért járó lóvét?
-
Dr. Romano
veterán
Sajna nem tudtam jönni
de ahogy MaciG nyereményét elnézem kellett volna, grat!
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Próbáld meg felrakni a legfrissebb DX9-et a gépre.
Viszlát is ilyen problémával köszködött, de az segített neki...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6444 üzenetére
Akkor megnyugodtam
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #6435 üzenetére
Helló!
Hát igazából nem, de ha velünk kezdenek el barmulni, akkor már igen
-
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #6432 üzenetére
Neeem... ez nem event csak leírás hogy hogyan fogják a jövőben jutalmazni a TA-s (és ProVS-es) barmokat
MaciG
-
-
Dr. Romano
veterán
Ez jól hangzik, bár én még mindig a valós idejű kick/bann rendszerért sírok (a Trackmaniaban, CS-ben stb...-ben van itt miért nem lehet megoldani
).
PaJa
Az IP bannolása szerintem is csak fél megoldás. Ha valaki dinamikussal nyomja simán kicselezi, és lehet hogy egyszer a bannolt címet egy ártatlan emberke kapja meg...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #6388 üzenetére
Hát jó kérdés... remélem érvényes. Én ma is elküldtem vagy 30-at, mire megláttam az itteni figyelmeztetést
Egyik ismerősöm meg ma 90-et küldött, még jó hogy időben szóltam neki, így 10 még érvényes lehet neki
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6375 üzenetére
LoL kár volt másnapra hagyjam a másik 500-at
(de legalább van 500 AP-m)
Remélem nemsokára újra beindítják a dolgot...
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #6346 üzenetére
Én amint elküldtem egy meghívót indítottam a játékot és már ott is volt az AP. Tehát szinte egyből megkapod értük
-
Dr. Romano
veterán
Azért az poén hogy akármilyen kamu e-mail-t be lehet írni az AP-t egyből jóváírják rá
(mondjuk én valósakat adok meg, hogy "megdolgozzak" az AP-kért meg hát ugye legyünk mégtöbben
)
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
LoL én már reggel elküldtem 5 e-mail címre, de még egyikre sem érkezett meg a meghívó (pending).
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6233 üzenetére
Én a San Andreassal még mindig elvagyok
-
Dr. Romano
veterán
Pár tipp:
Nem nem tudod megjegyezni a nevet, akinek válaszolni akarsz, akkor használd a gép memóriáját! Egy gyors kijelölés a néven és CTRL+C majd CTRL+VVagy egy másik módszer, hogy ha 1 hsz-ben sokaknak akarsz válaszolni, akkor klikk rá mindenkinek a nevére és külön ablakban feljön mindenki adatlapja, innen már kényelmesen be tudod írkálni őket.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6214 üzenetére
Rendben, ha tudok én holnap megint leszek
-
Dr. Romano
veterán
Köszi a versenyt, jó volt!
Remélem mostmár mostmár -mint anno- sűrűbben nyomunk PH-s futamokat
-
Dr. Romano
veterán
válasz
ScouserHUN #6196 üzenetére
Szia!
Próbáld ki szerintem nem fogsz csalódni benne... (egy ideig; aztán jön a TA, (speedbug, rammerek stb...) amit szeretni és gyűlölni fogsz egyszerre
).
Én nem tudom összehasonlítani sem a GTR-el sem a TDU-el, mert egyiket sem próbáltam, azonban az NFS-eknél szerintem sokkal jobbIgen. Ilyen játékmód van a PT-ben is: CTF. Aki megszerzi a zászlót annak menekülnie kell a többiek elől (és közben gyűjti a pontokat + pontok a kapukon való áthaladásért járnak) azonban ha nekimennek már másnál van a flag (tehát tipikus CTF
).
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6189 üzenetére
Végre! De rég volt PH-s TA! (a fotózást leszámítva)
Megpróbálok ott lenni Greg! -
Dr. Romano
veterán
Rendben köcce az infókat srácok
-
Dr. Romano
veterán
A PH-s családi fotóért valaki már megkapta az AP-t? Vagy mikor fogják utalni?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6141 üzenetére
Szerintem 240 km/h-ra gondolt
-
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #6105 üzenetére
LoL nem azt mondtad egyszer hogy nem bírja a sok playert a neted és laggolsz? Szerintem nem direkt löknek ki téged, csak egyszerűen "nem tudják hol vagy".
Lényeg ha nagyon lagos vagy egy versenyen a többiek érdekében ne vegyél részt rajta (meg különben sem izgalmas egyedül menni a pályán vagy pörgő és repülő kocsikat üldözni)
-
Dr. Romano
veterán
Nah a sok barom állat miatt felgyűlt feszültséget most végre kiengettem
Mentünk egy 30 körös TA-t, de váratlanul 3-an elkezdtek szórakozni. Beálltak a célegyenes utánni ívre és ütöttek ki mindenkit aki arra járt (engem is jópárszor).
Nah mivel ma úgy is olyan kedvemben vagyok több sem kellett. Megálltam ott náluk és próbáltam védelmezni a többieket
Amikor jöttek, nekimentem a sorfaluknak, összezavartam őket, így kevesebb embert tudtak kiütni. Persze még nekik állt feljebb és még ők mondták hogy beküldik a visszajátszást ha nem hagyom abba
A vége az lett hogy a 3 őrültből egy idő után már csak 1 maradt (+ én), de az is inkább menekült előlem
Tudom ezt nem szabad, meg hülyeség volt meg lehet felkerülök watchlistre, de nagyon jól esett csesztetni a barmokat
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6043 üzenetére
Inkább a Panamát... PRO-ja is alig van az embereknek és jelenleg az Intimidatort sem igazán lehet kihasználni (én még egy olyan szobát sem láttam).
Tehát Panama (ha nagyon driftelgetni akarsz akkor inkább a Phoenix
)
-
Dr. Romano
veterán
Ez igaz, ugyanúgy kell továbbmenni penalty után is előre + gáz stb...
Azonban sokkal többször kell a kanyarban kormányozgatni (és nagyobbakat kell rántani is rajta) ami ugye időveszteség...Most töltöm, kíváncsi vagyok mik az újjítások
A profilom és a pontjaim megmaradnak benne? Tehát ugyanazzal a felh/jelszóval kell bejelentkeznem mint a TNM-nél vagy teljesen tiszta lappal indul mindenki és minden ország?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #6031 üzenetére
Hát nem tudom, pedig őrölt nagy a különbség rásegítés on és off között (billentyűzeten). Mindenesetre ha te ezt nem érzed, akkor hozzámképest előnyben vagy
(a TMN-t én a PT előtt nyomtam sokáig, jó kis gamma volt, de ráuntam... sztem a mostani új résszel teszek még egy próbát
)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6008 üzenetére
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6006 üzenetére
Amióta nem voltál nem lett gyorsabb a verda...
Az irányításon azonban változtattak egy minimálisat, de szerintem csak azért lehet mert rég nyomtad vele
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6004 üzenetére
Mennyit mész vele most?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Viszlát #5992 üzenetére
Hajaj.... ez már a karácsonyi nagyupdate óta így van (azóta van ez az ívrásegítés ezzel a hibával együtt
)
Lényege ha billentyűvel tolod és bekapsz egy penaltit, akkor végig a segítség nélkül kell menjél, ami eléggé nagy hátrány, mert az íven folyamatosan rángatni kell a kormányt
Ez igaz. A büntetéses rendszer még mindig nem a legjobb, de régebben nagyon "érzékeny" volt. Kisebb ütközésekért is már agresszív vezetési büntit adott, ami elég idegesítő volt. Szerencsére ezen már változtattak, de -ahogy írtad is- jó lenne még ezen is finomítani...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #5930 üzenetére
Én anno még októberben küldtem a címükre egy mailt a játékkal kapcsolatban, de b@sztak visszaírni
Pedig -ahogy írtad is- jó lenne tudni, hogy egyáltalán tudatában vannak e a problemmel és ha igen akkor mikorra várható (ha várható) megoldás...
(remélem te nagyobb sikerrel jársz mint énJah írnak, akkor az infókat a ide is légyszi
)
G@bi
Thx, akkor lesem a fórumot!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #5926 üzenetére
Csá Greg!
Én a PRO-val is alig megyek, így nem hiszem hogy megvenném a 3. TA verdát (így tapasztalatom sincs
).
Jah tud valaki valamit a mostani update-ról? Mit változik? (remélem a speedbug tűnik el, de ez szerintem csak álom...)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #5817 üzenetére
Az én konfigom is A64 3200+-os CPU-ból áll (adatlap) és nálam viszonylag ritka az SB. Az ok tuti nem hardveres (egyébként meg természetes hogy a 100%-on dolgozik (minden)játék alatt //kivéve passziánsz és hasonlók
)
Tuti hogy valami hálózati kód optimalizáltatlanság/p2p/lag/stb... miatt lehet (azt meglesni hogy milyen "együttállás" kell ahhoz hogy a SB megjelenjen szerintem nem lehet, de jó lenne tudni, hogy mik a feltételei)Ezt a hibát a fejlesztőknek kell orvosolniuk, ami már nagyon!!! időszerű lenne...
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Creative997 #5780 üzenetére
Üdv itt!
-
Dr. Romano
veterán
Jók a képek!
Most akkor mit is kell csinálni velük hogy miénk legyen az AP?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #5661 üzenetére
Teljesen igaz!!
CTF-ben is ott van, pörgök vele össze vissza
Azonban sima versenynél szokni kell, mert egy egyszerű kigyorsításnál a hátulja úgy megindul, hogy csak azt veszem észre hogy kétszer megpördültem.
De nagyon tetszik
(A nice és perfect driftek adnak valami plusz RP-t? Ezzel a verdával szinte minden kanyarbevételem ilyen)
-
Dr. Romano
veterán
Én a Phoenix mellett döntöttem, meglesem milyen egy izomverdával nyomulni majd a játékban
-
Dr. Romano
veterán
Üdv a klubban
(sajna még nekem sincs AP-m, pedig már jó rég óta tolom...)
Én egy TA eventre emlékszem... (volt több is) Nagyon vicces volt, mert akkoriban az event miatt a TA-n rekordnak számító 80-90 ember volt bent és mindenki az égérgombbal az újján várt arra hogy megnyíljon a TA event szoba.
Mikor aztán megnyílt a másodperc tört része alatt tele is lett 20 emberrel és egy idő után nagynehezen indult is a verseny. Azonban a startnál derült ki hogy azt a szobát poénból csinálta valami C katis és mindenki bevette
Így aztán ki és vártunk megint az eventre, azonban mikor már megjelent az igazi itt már nem voltam elég gyors (1mp felett reagáltam
).
Egy idő után azonban be tudtam menni, de annyira lagos volt az egész, hogy szegény GS nem is tudta "leredizni" a szobát
Az kb. 1,5 óra eseménye volt... itt inkább feladtam első eventemet és azóta nem is mentem rá az eventekre...De mostmár figyelem őket, én is szeretnék már valamit nyerni
-
Dr. Romano
veterán
válasz
wesker24 #5560 üzenetére
Ugyan már!
Ezek a vizsgák már full könnyűek!
Régen asszem a B-kategóriás vizsga valami eszméletlen nehéz volt. 60 sec alatt kellett teljesíteni a pályát, ez csak akkor sikerült ha 100%-osan tökéletes kört mentél (kb. 7 AF-em ment rá amíg végül sikerült).Erre rá pár hétre jött az ünnepi nagypatch, ami a pályát 60sec helyett 73 sec-re könnyítette, ez látva majdnem felrobbantam!!!!
Tehát ne add fel! A mostani vizsgákat már sokkal könnyebben lehet teljesíteni, mint anno...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
wesker24 #5517 üzenetére
Helló!
Üdv itt!
"Amig AP nincs addig fejleszteni sem tudok semmit !!"
Ez nem igaz! RP-ből is fullosan fel lehet fejleszteni a verdát (az első hsz-ben van egy link, ami egy jó kis cikkre mutat, érdemes azt is elolvasni
)
Az AP exkluzív cuccokra való, de enélkül is el lehet lenni a játékban. Egyébként ingyen AP-t is tudsz szerezni csak "hivatalos versenyeken" un. eventeken kell résztvenned (és persze minnél jobb eredményt elérned). -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #5516 üzenetére
Úgy mondod mintha nekem tudom kéne ki mikor vált nevet anélkül hogy jelezné felém
Persze így hogy dobtál egy PÜ-t át lett írva
-
Dr. Romano
veterán
Lehet hogy az ATi karik régebbi Catalystaival van valami problémája a játéknak. Egy 9700-on azért szerintem is emberségesebb tempót kéne diktáljon...
Próbáld ki a hozzá való legfrissebb Omega drivert stb-t, hátha...england81
Szia!
Jó játékot neked is!!
Mi a játékbeli nicked?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest