Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScouserHUN
tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Na már csak azért kérdezem, mert vettem egy kormányt és nem tudom milyen játékon kellene nyomnom. Vagyis tudom, mert GTR2-zök, de kellene valami szabadabb kikapcsolódás is. Test Drive Unlimited egy optimalizálatlan szar és kezdek kiakadni miatta, ezért gondoltam erre a gémre. Csak beleolvastam eddig a topicba, de szimpinek tűnik. Ki mit mond róla? Úgy mondjuk összehasonlítva az előbb említett 2 játékkal.
Ja egy kérdés még: Biztos ismeri mindenki a midtown madness-t abban volt egy olyan játékmód, hogy zsaruk üldözték a bankrablót. Gyakorlatilag a zászlót kellett elvenni tőle. Ehez hasonló a PT-ben található játékmód?
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Érkezik az On the Edge, a körökre osztott wuxia RPG
- AliExpress tapasztalatok
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- RugKing 4 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest