Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Lezajlott a UK liga e heti futama is. Sajnos összesen voltunk 7-en, pont egy futamra elegen. Nemtom, hogy ilyen érdeklődés mellett lesz-e még ilyen liga sorozat...
De azért feltöltöttem a replay-t, hátha érdekel vkit. Nem tudtam rendes köröket menni, mert a jó ívek tele voltak szemetelve táblákkal és nem akartam kockáztatni az eltakarításukkal.
De csak, hogy fényezzem magam (ahogy szoktam
) ittvan a legjobb köridőm is.
-
Shad0w
senior tag
Lol. Tegnap még 40 ezer valamennyibe került a stallionra a 4-es body upgrade. De most 10%-al olcsóbban kétszer annyiért lehet megvenni! Vicces emberek dolgoznak az aeria-nál.
-
Shad0w
senior tag
Ööö, vki megtenné, hogy beírja pontosan mit is kell a freemail-nél az álíráshoz írni, hogy működjön? Ricco leírása alapján nálam sehogyse akar működni...
-
Shad0w
senior tag
válasz
Plokijuma #6635 üzenetére
Először is köszönöm a gratulációt.
Most egyáltalán nemvolt speedbugod. Megnéztem a replayt és az első 3 körben simán balfaszkodtál. Talán picit durva vagyok, dehát így volt... Viszont azaz 1:22.5xx-ös idő sztm a legjobb idő amit stock autóval lehet menni, éncsak 1:22.829-ig tudtam lemenni (csak nem ezen a versenyen). Asszem a te gyors köröd előtt mentem egy 1:23:089-es időt és a köv körben láttam meg a te legjobb idődet, utána annyira izgultam hogycsak 1:23:8xx-as időket tudtam menni ezért hoztál körönként egy másodpercet és sztm utol is értél volna ha nemrontod el a végén (aza fránya víruskergető, remélem legközelebb sem kapcsolod ki..)
Zh-s téma: holnap lesz 3, utána szerdán egy, de az este fél hétkor, aztán csütörtökön még 3 és, hogy ne unatkozzunk annyira a héten csütörtökön még este fél hatkor egy kötelező mérés egy cégnél. Sztm én nyertem.
-
Shad0w
senior tag
Ööö, hova dugták az RX-8-at? Nem ma kéne megjelennie és vele együtt a spec vinyl-nek amit csak ma lehet megvenni?
-
Shad0w
senior tag
válasz
mazda626 #6429 üzenetére
Akkor mondok egy példát: Adott egy adsl előfizetés dinamikus IP-vel. Erre az adsl-re egy házban 3 gép csatlakozik egy routeren keresztül. A szolgáltató kioszt egy "A" címet erre a vonalra a router pedig kiosztja a gépeknek az "X" "Y" és "Z" címet (legyen a gépeknek kapásból ez a nevük is). Ha te elkezdesz az "X" és az "Y" gépről játszani a PT-vel, akkor a PT servere nemfogja külön-külön látni az "X" és "Y" címet, ehelyett csak az "A" címet fogja látni, és csak azt tudja bannolni. Ugyanez működik országokra is, ahogy mondottam.
-
Shad0w
senior tag
Itt a legnagyobb probláma nem az, hogy más vki megkapja a bannolt ip-t. Hanem az, hogy az egyes szolgáltatók (országok) egy proxy serveren keresztül kapcsolódnák más szolgáltatókhoz (országokhoz). Így egy adott szolgáltatónál játszó játékosoknak a PT servernél már ugyanaz az ip-jük és ha ezt az ip-t bannolják akkor akár egy egész országot is bannra tehetnek. Pontosan nemismerem a technikai hátterét (adminisztrációs okok miatt nem fejeztem be a cisco képzést...
), de az okosak biztos tudják. Amúgy ilyenre már volt példa: talán egy éve olvastam, hogy a wikipediát afrikából elkezdték minden hülyeséggel teleírkálni, mire a wikipediások egyetlen egy ip-t bannoltak ezzel elintézték egész afrikát, ha nem tévedek.
-
Shad0w
senior tag
válasz
msgt.fubar #6411 üzenetére
Mégis sikerült kiragadnom a lényeget. Köszi.
Sylar: Fentebb linkeltem a replay-t. Valóban egy picit (najó, nagyon) rámenős voltam abban a bizonyos kanyarban. De eleve nem erről szólt az egész. Namind1, megpróbálok egy kedves választ összetákolni neki..
-
Shad0w
senior tag
Szépjóreggelt népek! Vki megtenné, hogy lefordítja ezt nekem szépen? Van benne pár rész ami nem teljesen világos és talán más értelmet adhat neki, mint ahogy most látom.
"and st shadow this is not your fight, unless you want me to complain about that questionable hit in front of me concerning a wizz driver and yourself!?... i cant tell you to hut up because that would put me in violation of rules. i hope you can leave well enough along i think ploki can fight me himself instead of using you as support fire. i also hope you dont butt into everyones buissness??, real life or otherwise."
Köszike.
-
Shad0w
senior tag
Hátha vkit érdekel.
Nézzétek majd azta shadow srácot, nagyon jól nyomja. -
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #6355 üzenetére
Én az iwiw-ben szemeltem ki az áldozataimat. Aki olyan balfasz, hogy oda megadja az emailjét az megis érdemli!
Amúgy a gmail és a freemail simán spam-nek veszi, tehát a többség észre sem veszi.
-
Shad0w
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #6338 üzenetére
Sima vesszővel kell elválasztani. De ha így egyben küldöd el akkor csak egyszer kapsz 10 AP-t. Javaslom, hogy egyenként küldd el a leveleket.
Dr. Romano: Pedig nagyon úgy tűnt. Namind1...
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #6336 üzenetére
Kiváncsi vagyok, hogy még hányszor kell leírni, hogy aza pending nem a levélre vonatkozik...
-
Shad0w
senior tag
Röviden összefoglalva: Az e-mail fiókodban lévő kapcsolatokra lehet küldeni egy meghívót, minden elküldött meghívó után 10 AP üti a markod és amennyiben a meghívott csatlakozik akkor egyenként még 100 AP. A Gmail, Yahoo és az AOL szolgáltatásokkal működik. Ja és maximum csak 100 meghívót lehet küldeni.
-
Shad0w
senior tag
Megjött a weeklong-os ajándékcsomag és a két fordulatos ugrásért 7 napos csajszit kaptam.
-
Shad0w
senior tag
Kooda új eventje!
Vki megmondaná, hogy az minálunk mikor is lesz? -
Shad0w
senior tag
válasz
Creative997 #5781 üzenetére
Creative és Sylar, akkor egy picit a linkelésről:
A hozzászólás írásánál a sok kis szines fej fölött rögtön van egy csomó gomb. Ezen gombok között can egy olyan, hogy "Link". Ha erre rányomtok, akkor bejön egy kis ablak amibe belehet szúrni a linket amit be akartok linkelni és utána autómatikusan a link neve (tehát amilyen néven akarjátok látni a linketek) lesz kijelölve és egyből át is lehet írni. Csak mer elég macerás kijelölgetni és a címsorba beszúrni, főleg ha kiis lóg az ablakból.. Sok sikert. -
Shad0w
senior tag
Hogy aza! Hát ez hihetetlen már. Faszom kivan már ezzel. Mostis megvettem faszásan a Panama-t, de kitaláljátok mi a baj? Inkább elmondom. Ha van egy másik Panama is a szobában akkor ugyanúgy elfasszan a kormány, mint a harpoon-nál. Hát ezért kockultam én ennyit?! Menjek a wizz-ek ellen a Panama-val?! Faszomat már...
-
Shad0w
senior tag
Na. Reggel megvettem a panamat, mert féltem, hogymajd erre is rádobnak 40k RP-t, mint az intimidator-nál... Mindjá kiis próbálom, hogy mit vettem.
MaciG: Nemlenne kedved jönni pár kört a fullos stallionoddal az alap panamám ellen? Kiváncsi vagyok mennyivel gyengébb így vagy erősebb. Gondolom full tuningal RX7 verő lesz.
A hexanos osztogatásnak nagyon régen vége van. Csak (gondolom) tévesen bevolt írva ugyanaz az event ápr. 15-re, de már kiszedték és nemis hiszem, hogy lesz megint. Amúgy FilePlanet-es event volt.
-
Shad0w
senior tag
Olyan item-ek szerepelnek ott amik már kifogytak, és ezeket ténylegesen beis lehet válogatni a hátizsákba, bár semmit nem érnek, mivel nincs belőlük. De ha vmit beraksz, akkor ugye elmozdulnak az itemek, és akkormár ahhoz is ír darab számot ami valójában már nincs is.
Vmi ilyesmi, majd kihámozod...
Köszi. -
Shad0w
senior tag
Egy valós életből (real life) származó videót kell csinálnod magadról, amiben elmondod, hogy miért is szereted az Aeriagames-t és közben arra buzdítod a népet, hogy csatlakozzanak ehez a 2 milliós közösséghez. A videóban benne kell lennie az Aeriagames linknek vagy elkell mondanod. Asszem ennyi, de majd az angolul tudók megmondják ha tévedek.
Szerk.: Most nézem a postodat. Elkúrtad. A képen annak is látszódnia kell, hogy tényleg barátok vagytok/vagyunk. A freinds listát is mellé kell vágni vagy sztm azis elég ha egy külön képen beteszed a post-ba.
-
Shad0w
senior tag
válasz
england81 #5523 üzenetére
Tedd újra a játékot. Ezért toltam be egy rar-ba telepítés (és beállítás) után. Legutoljára az utolsó frissítésnél halt meg, de csak 5 perc volt helyrerakni
.
Ploki: És ha mondjuk manuális váltóval mennél akkor nemkéne belenyúlkálni. Mindíg az lenne amit te akarsz.
(mármint ami a sebességváltót illeti
)
-
Shad0w
senior tag
válasz
quadroracer #5453 üzenetére
Ez a kormányzás dolog csak azokat sújtja akik billentyűzettel játszanak.
-
Shad0w
senior tag
Hát, most megpróbálom megint a dolgot. "My room My rules" szobában várom a népet. Azt ha mostse jön senkise akkormajd lebeszélünk egyet estefelé.
Frank eventjéhez kell amúgy, mégis csak 5 challange ticket, és ahogy néztem még nemhalmozták el a fórumot képekkel. 1:30-as idővel talán még beis lehet majd férni.
-
Shad0w
senior tag
Vki!! Kéne egy gyors kör a Touge pályán, de ha én csinálok szobát akkor nemjönnek, máshonnan meg kirakják a backpackos quadromat... Csak egy versenyre kéne legalább egy ember, aki nem Harpoon-al vagy EVO-val vagy WRX-el jönne.
-
Shad0w
senior tag
válasz
mazda626 #5298 üzenetére
Ha szabad beleszólnom. Elég nagy hiba lenne, ha most a B-road helyett a Route2 lenne a sláger, ugyanúgy megutálnám akkor mint a B-road-ot. Sztm az hibát követ el, aki azért játszik csak egy pályán, mert ott van a legtöbb RP. Ezek az emberek sokat kihagynak a játékból. Én személy szerint azt szeretem amikor minden verseny után változik a pálya és így nemválik monotonná, ráadásul így nemalakul ki egyoldalú küzdelem. Pl. adott egy WRX és egy Stallion, míg egy kanyargós pályán (spaghetti#1) a wrx van előnyben, addíg egy gyors pályán (broadways #4) a stallion élvez elsőbbséget (persze sok múlik a játékoson is
). És ezek miatt jó ez a játék. Csak az ilyen pályaváltásoknál nehéz megtartani az embereket, max. csak 2-3 versenyre maradnak és utána meg csak az alapautós playerek lépkednek be, majd lépnek ki, hogy túl gyors nekik a stallion...
-
Shad0w
senior tag
válasz
Viszlát #5277 üzenetére
Amikor elindítod a játékot (akarom mondani, amikor ráböksz az ikonjára és kidobja azta kis ablakot
), akkor linkek vannak felsorolva az eventekről, különleges eseményekről. Ez az application form-os pl. most a 3. link.
Paja: Jó, -1 bug (fogjuk rá), lényegen nem változtat.
-
Shad0w
senior tag
Macig, asszem te analóg joy-al játszol énmeg billentyűzettel. Kérdés?
Előző hozzászólásomból kiis felejtettem: 6-7 ezer XP hiányzik az A-I szinthez, de valójában több hét (hónap), mert invictusék elkúrták az application form-ot is és nemlehet venni (ill. lehet, csak licence tesztnél nemjelzi ki, hogy van. Nem próbáltam, csak elolvastam a figyelmeztetést róla)...
Azon gondolkodtam, hogy nemkéne-e az egész játékot újra írni? Nem tűnik fel nekik, hogy szar a koncepció? Eddig egy olyan frissítés nemvolt amivel nemkúrtak volna el vmit. Nemis tudom ki linkelte a képeket vmi régi játékból, hogy ugyanolyanok a kocsik. Nekem úgy tűnik, hogy invictusék ugyanazt toldozgatják, foltozgatják és hát ez az eredménye. -
Shad0w
senior tag
Na. Azért néha mentem párat. Az irányítást nemsikerült az eredetire visszacsinálni még mindíg, sztm már nemis fogják, szal azta a response izét feltoltam 5-ösre, így áll talán a legközelebb az eredetihez, na mind1. Viszont azon a pár körön amin mentem a legutolsó patch előtt mintha nem tapasztaltam volna azta a kormány lassulást a harpoonoknál, amit régen. DE IGEN az invictus megint megcsinálta! De mostmár nemcsak a harpoon-nál lassú hanem a subaru-nál is. Nemértem mit erőlködnek az új pályákkal, meg kocsikkal, miközben egy rakás bughalmaz az egész játék... Azért Frank eventjére küldök majd egy képet lehethogy még később jólfog jönni azaz 5 cselendzser tikket.
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
Kész, ennyi volt. Meguntam ezt a sok baszakodást ezzel. Minden "patch" csak bugokat hozott eddig, egy javítást sem! A rossz dolgokhoz hozzá se nyúltak, a jókat pedig igyekeztek a lehető legjobban elkúrni. Elég sok sikerrel. Konkrétan most megint beraktak egy olyan fasza effektet, hogyha koccanok akkor bemozdul a manus feje (megha fékezek akkoris...), nehogy az ember tudja követni merre is van. Természetesen a kutya se kérte és véletlenül sem lehet kikapcsolni...
Majd el felejtettem, igaz, hogy néhány elkúrt dolgot azért kijavítanak, de tök feleslegesen mert jön az új "patch" és megint elkúródik minden.
Én most berakom egy szép kis rar-ba és egy hónap múlva megnézem mi történt, ha egyáltalán még létezni fog akkor.Btw, a kormány nálam még mindíg rossz, de mostmár nemis érdekel.
-
Shad0w
senior tag
BUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBU
Kár, hogy pont most baszták el az irányítást... -
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #4608 üzenetére
Ööö, megszakérthetem? Sztm memória címzéssel van baj, mert mielőtt kidob az asztalra beakad a hang. Ebből gondolom, hogy végtelen ciklusba kerül szegény egy rossz mem cím miatt, és vagy a win csapja le, vagy a beépített "watchdog" (asszem így híjják). Amúgy fingom nincs, nemvagyok programozó, de legalább most lehet flamelni.
-
Shad0w
senior tag
válasz
mazda626 #4593 üzenetére
Ööö, tévedsz. Április 15.-en indul a fileplanetes event ahol majd Hexan-t lehet nyerni.
-
Shad0w
senior tag
válasz
pizzas84 #4518 üzenetére
Elmondtam miaz, gondoltam így meglehet találni minden levelezőnél ezt az opciót vmilyen néven. Próbáld meg a help-et elolvasni, esetleg a BCC-re (Blind Carbon Copy) keress rá. Pl. freemailben nincs ilyen opció. Ja, és nemtom, hogy Hotmail-ben hogy működik. Miaza facebook?
MaciG: Istenkáromlás amit művelsz!
Sztm kiis veszlek a freinds listámból...
Méghogy evo... persze.Miaza "bubaru"?! Az BUBU! tudatlan...
-
Shad0w
senior tag
válasz
pizzas84 #4487 üzenetére
Keresel 10 balekot a címlistádban (inkább egy picit többet, biztos, ami biztos) és elküldesz nekik egy e-mailt, hogy mennyire jó is az Aeria Games. Fontos, hogy az aeriagames.com vhol szerepeljen benne és a végére írd oda a profilod linkjét (az oldalon bejelentkezve jobb felül megtalálod), a tárgy pedig "Join Aeria Games" legyen. Valamint az összes címre egyszerre kell elkűldeni és egy "rejtett" vagy"titkos" másolatot kell küldeni a contest@aeriagames.com -ra. Ez azért kell, hogy ők is lássák kinek küldted el. Ez a "titkos" másolat azt jelenti, hogy akinek küldöd az látja azokat akik csak sima másolatot kaptak, de ők nem látják a titkos másolatot kapó címét.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #4454 üzenetére
Harpoon is bugzik.
(van ilyen szó egyáltalán?
)
-
Shad0w
senior tag
Nekem meséltek vmi e-mailes eventról. Tudná azt linkelni nekem vki? Mert én nem találom. Köszönöm.
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
Mivel előrelátó voltam még anno a firssen feltelepített játékot betoltam egy rar-ba, így miután azt onnan visszamásoltam már nemvolt gond és el tudtam indulni az eventen. Ugye egy reinstall még mindíg tartana...
Hát Paja1 nyert. Én lettem a 3.
, Ploki az 5. és Abnormal (Tibee) lett a 7. hogy csak a magyarokat említsem.
Ittvan képben a végeredmény és a replay a döntőről, annak aki meg akarná nézni.És most alvás van.
-
Shad0w
senior tag
Hogy aza!!!!!
Frank mondta hogy inditsuk ujra a gépeket, hogy nelegyen majd baj, erre kékhalálla indul most a PT. Ezt nemhiszem el! -
Shad0w
senior tag
RÁJÖTTEM! A Harpoonok okozzák. Most már egyértelmű. Akárhányszor megyek Harpoon ellen így belassul a kormány, minden más esetben pedig jól működik. Vki aki tud angolul, és tudja hol kell az ilyen topicokat megnyitni a PT fórumán és aki Paja1 és aki GS (és akinek ez a dolga) nyithatna egy topicot ezzel a problémával vagy beírhatná oda ahova való.
-
Shad0w
senior tag
Tudna vki segíteni, hogy hogyan kell a PT fórumán képet berakni a hsz-be? Mer amit a kepfeleltoltes.hu csinal az csak pici képet rak be. Külföldi képmegosztós oldalon meg nem akarok regisztrálni.
-
Shad0w
senior tag
Kezd elegem lenni már ebből. Nemtudom, hogy más is találkozott-e már vele, de nálam mostmár nagyon gyakran, szinte minden 2. versenyen a kormány lassú. Tehát nem fordul, ráadásul mivel billentyűzettel játszom és bevan kapcsolva a kormány rásegítés (ami valójában csak ellen kormányoz), azis belassul és lehetetlen irányítani a kocsit. Felrakok két replayt, csak a kormányt nézzétek. A togue-n egy rossz a Kidney-en pedig egy jó kormány látható.
Örülnék, ha az új pályák, meg csicsa kocsik, meg vadonatúj állapotikonok helyett valódi javítások lennének végre a peccsekben. -
Shad0w
senior tag
EXPLORER EVENT VAN MOST!
Még két hely van
-
Shad0w
senior tag
Lefordítaná vki? Köszönöm.
-
Shad0w
senior tag
Hogy aza...!
Vettem egy stalliont. Elkezdtem egy versenyt, és a 3. körben kirakott a server választó képernyőre, de közben a háttérben még ment a versenyem a hang alapján (reagált a gáz adásra). Aztán gondoltam akkor már rányomok a serverre és ezt tolta a képembe. Najó, akkor megpróbaltam kilépni, de akkormár semmise történt és nyomtam a gépen egy resetet. Most viszont kékhalál van ha elakarom indítani, szal tehetem újra az egész játékot...
Tudom, hogy ingyenes, meg bonyolult dolog egy ilyet csinálni, de az új pályák meg új autók helyett sztm ezekkel a hibákkal kéne foglalkozni.De legalább most 200 Kbyte-al jön az útolagosan letöltendő cucc.
DeepDish: akkor csinálta meg a screenshotot, amikor van egy fényképező hang és egy vmilyen rajz is kirajzolódik a bal alsó sarokban. (fogalmam sincs mit ábrázol, még soha nem néztem meg)
-
Shad0w
senior tag
Ööö, aza Togue pálya az nem Francia? Mer ha igen, akkor rossz oldalon vannak a táblák...
(ha jól tudom akkor ottis a jobb oldalon kell menni, mint minálunk) -
Shad0w
senior tag
Hiába javították ki ezt a fejrázást, mostmár minden kis rázkódásra érzékeny vagyok. De ezt talán még meg tudom szokni.
Ja, hogyha lehet ide is mondani a kívánalmakat, akkor lenne egykis listám (tényleg kicsi):
- Jó, hogy el lehet tüntetni azta zöld borzalmat amit checkpointnak találtak ki, de így egyáltalán nincs csekkpojnt. Sztm még mindíg aza kis táblás megoldás a legjobb ami volt patch előtt is.
- Ami legjobban zavar (most a fejrázás után) azaz "Overtake" üzenet minden egyes alkalommal amikor elmegyek vki mellett. Most komolyan gondolták Invictuséknál, hogy amúgy nemtűnne fel az előzés?
- Vsync! Kell. Akinek tft-je van, az pontosan tudja miért. Sajnos Nvidia driverben hiába állítom "force"-ra, akkorsem működik.Egyelőre ennyi.
Megint megköszönném annak a kedves embernek aki lefordítja és megnyitja a megfelelő helyen a megfelelő topicot, vagy ha már léteznek, akkor belinkeli, hogy benyöghessek oda egy Agree-t. Köszönöm.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #3861 üzenetére
Megcsinálták a fejrázós hibát!
Azon kívűl amit még észrevettem, hogy a töltő képernyő ("logging in..." meg hasonlók) átlátszóak lettek. -
Shad0w
senior tag
Köszönöm.
Jut eszembe. Van még egy bug ami kellemetlen, mégpedig az, hogy a játékból kilépve (de igazából az elindítása után) már nem működik az egér görgője és csak egy reboot segít rajta. Picit kellemetlen minden játék után reboot-olni... A4Tech egerem van, driver telepítve van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest