- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Kva nagy játék tényleg, practiceban jóval gyorsabb tudok lenni backpack nélkül, mint online speedfosbuggal hátizsákkal... bravo Invictus, tököm tele van már ezzel...
-
pisti
őstag
Vannak érdekes változások, pl. lehet a szoba létrehozásnál dönteni, hogy változtasson-e a ratingen az adott meccs vagy ne. Ebben a formában mondjuk nemtudom mi értelme marad a ratingnek.
Másik. Lelőtték most a servert valami bug miatt. Aztmondják majd újraindítják ha találnak rá hotfixet...
Gondolom súlyos bug ha leállítják miatta a servert: annyit írtak, hogy "a bug with consumables". Tud valaki ennél többet erről az egészről?mod.: Közbe megtaláltom a játék fórumán:
Not very extensively tested since i don't really want to lose all of my consumables but it looks like if any one person in the room
is using backpack items they are deducted from all other players garage too.LoL.
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #3177 üzenetére
Lehet mondogatni, hogy csak egy játék, de mint ahogy sokmindent az ez által nyújtott szórakozást is tönkre lehet tenni. Amit ha valaki direkt csinál az elítélendő.
Szó sem volt arról, hogy nekünk is neki kell állni lökdösődni, sőt kifejezetten nem ajánlott. Hanem szépen menteni kell a replayt és jelenteni az esetet az adminoknak, pont erről is volt szó.
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #3174 üzenetére
Nem relax, mert ha hagyjuk az ilyeneket nyugodtan tombolni azzal magunknak is ártunk, mivel legközelebb sem fogja semmi akadályozni.
Viszont, ha kap valami kellemetlen büntit, akkor lehet 2x is meggondolja az illető következő alkalommal, hogy nekiálljon-e törni-zúzni. -
pisti
őstag
válasz
Romeo23 #3170 üzenetére
Meglógni csak akkor lehet, ha nem figyel eléggé a másik pilóta, mellesleg ennek csak utolsó körben van jelentősége, addig viszont párban érdemes menni mert úgy jóval gyorsabban lehet.
A slow sávban még nem kell lassabban menni. A pit elején meg utána belül van egy vonal, eddig a belső vonalig kell lelassítani ~55 mph alá, a sebesség mérő már valamivel ez előtt megjelenik. A külső vonalnál, kicsivel utána elég elkezdeni fékezni, viszont egész addig padlógázzal mehetsz be a pitbe. Jah igen, kihajtásnál is figyelj oda a sebességre. Ha túlléped a megengedett sebességet a pit-ben, akkor áthajtásos büntit kapsz, amivel vagy 3/4 kört vesztesz, szóval érdemes odafigyelni.
Egy full tank 9 körre elég (feltéve, hogy hatosban furikázol olyan fél - 3/4 tanktól), 3/4 tank hét körre, 1/2 tank olyan 4,5, talán 5 körre, 1/4 pedig kis híján 3 körre elég -> itt kezd el villogni az alacsony üzemanyagszintet jelölő felirat, ergó ha épp átmentél a célvonalon, akkor megpróbálhatsz még 3 kört menni, valszeg a pitbe már kicsit sebességvesztve mész be a kifogyó üzemanyag miatt ilyenkor, én inkább 2,5 körrel szoktam számolni. Tehát ha mondjuk letudtad az első kanyart már és elkezd villogni a felirat, akkor még azon a körön kívül amiben vagy 2-t tudsz menni.
Mégvalami, a pitben ne nyomj rescue-t mert bebugzik a játék és léphetsz ki emiatt. -
pisti
őstag
Mentsél replay-t, aztán töltsd fel ide. Macera, lassan működik, de ha valaki folyamatosan szemétkedik az simán kaphat egy 3 napos bann-t.
Két feltöltöttöm replay-em alapján most kaptam a visszajelzést, hogy két ilyen mallymot mint ez is akiről írtál bannolni fognak 3 napra. Igaz ezek nem laggoltak "csak" direkt törtek-zúztak versenyt közben, helyett...
Aztán ha továbbra sem jön meg az eszük, még rosszabbul is járhatnak. -
pisti
őstag
válasz
msgt.fubar #3128 üzenetére
Tudod ez olyan minta az alaktalan tintafoltok, mi jut eszedbe róla.
Neki a PH-ról ez jut eszébe, azthiszem ez a tény már magában elég beszédes... -
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #3066 üzenetére
A honlapon szokták írni. Bár úgylátom az alapján egy órás késésben voltak a kezdéssel.
Meg a végeredménynél, ahol a pontokat összegzi, a képernyő alján írja, hogy van-e XP vagy RP bónusz. Külön kis rublikák vannak az RP-nek, meg az XP-nek is. -
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #3064 üzenetére
Izé, ha olvassa valaki, úgylátom tíztől +50% RP rush hour van!
Jól mentem, de az a keybrd gyerek még jobban. Lehet speedbug miatt volt, nemtudom. Nincs stock kawanával viszonyítási alapom. A TA jóvolt, egyszer kilökött a srác bár valszeg tényleg véletlen volt, meg aztán úgyis ilyen 1:27-es pit köröket ment, laza fél percet vesztett a pitkiállásoknál összesen a srác.
-
pisti
őstag
Jólvan mentem mégegyet, próbálgattam ezt-azt.
58.233 mp a volt a legjobb 9. körben, úgy hogy végig amennyire csak tudtam a belső íven mentem a kanyarokban (a döntött pályán szigorúan, a célegyenesben is). Ezen sokat már nem tudok faragni szerintem.Kíváncsian várom, hogy nálatok mi lesz az eredmény.
-
pisti
őstag
válasz
Plokijuma #3012 üzenetére
mert a "speedbug" valójában tapadási bug... ha jól tapad az autó, akkor képes vagy TA-ban is nagyobb kanyarsebességre, de a topspeeded nem nagyon nő. (ha nő is az azért van, mert a kanyarkijáratánál nagyobb sebességről kezdesz gyorsítani)
Nagyon úgy tűnik, hogy pontosan így van.
Kipróbáltam most is, ha egyedül megyek practice módban TA-t, akkor 58.3 a legjobb idő amit menni tudok. Ti is nézzétek meg kérlek benneteket, kíváncsi vagyok nálatok mi lesz ennek a kísérletnek az eredménye.szerk.:
Dr. Romano:
De mihez képest nagy? Elvileg p2p alapú a netkód, felteszem, hogy mindenki mindenkivel kapcsolatban van, akkor az annyiféle kapcsolat minőség (latency, folytonosság), ahány player rajtad kívül játszik és nagyon úgy tűnik, hogyha más nete nem bírja az iramot, abból a saját oldalon is probléma van. -
pisti
őstag
Hát nem tudom ezt a speedbug dolgot...
Ja valóban nem tudod, örülj neki hogy nem tapasztaltad a lassító hatását. Legutóbb mikor macsekkal együtt mentem egy B-roadot nemhogy lassabb voltam, de az autó se kanyarodott úgy, mint rögtön utána egy másik B-roados versenyen. Röhej.
Az 57.x-es idő meg szerintem hozható bármi bug nélkül is, csak finoman kell kormányozgatni.
Lenne egy javaslatom, bár nemtudom, hogy tényleg a netkód szüli-e ezt a dolgot. De kísérletnek jó lehet. Szóval. Megkérnélek rá, hogy practice módban egyedül menj 9 kört padlógázon és figyeld, hogy mi a legjobb idő amit a pályán menni tudsz. (nem a füvön levágva és a döntött pályarészeken maradva) Nálam 58.3 környéke volt a legjobb mikor ezt próbáltam.Másik a billentyűzeteseknek van egy ívtartás segítség TA-ban, ezzel és jól belőtt konfiggal simán lehet ívet tartani.
-
pisti
őstag
válasz
csige791 #2975 üzenetére
1. Szerintem ez több problémát csinálna (ebben a formában), mint ami megoldana.
Gondolj mondjuk csak arra az esetre, ha balszélen mész messze a felezővonaltól, a hosszú egyenesben meg valaki balról melléd jön, kilök és te kapod a büntetést... Vagy nem legszélen mész, valaki hátulról belédbikáz egyet, de ő kintebb volt ezért megintcsak a vétlen kapja a büntetést.
Egyébként az ötlet jó, de sokat kellene rajta csiszolni, hogy rendesen működjön minden esetben.2. Olvassatok figyelmesen. Azt mondtam, hogy komoly megrendezett versenyek esetén lenne ez jó. Tehát ahol tétje van a dolognak és event szintű. Oda mindenképp kéne.
3. Na ez egy jó ötlet szerintem is.
4. Ha bugmentesítik rendesen a TA-t, akkor jólesz az.
-
pisti
őstag
válasz
msgt.fubar #2954 üzenetére
A játékot megrendelésre fejleszti az Invictus és a megrendelő üzemelteti (Ageia Games). Szerintem legalábbis ez a felállás. Tehát ha valami nyűgje van az embernek azzal az Ageia adminja (ezek a GameSage-s srácok ha minden igaz) foglalkoznak, tehát az üzemeltetők intézik ezt és nem a fejlesztők.
-
pisti
őstag
válasz
Plokijuma #2950 üzenetére
Ez sajnos bőven nem ilyen egyértelmű. Gondolj bele pl., kipörget vmi b@ßom és nekedmennek (akár többen is) miközben irányíthatatlanul sodródsz. Sokan kaphatnak büntetést, ami mind visszavezethető egy személyre, azt az egyet kéne bütnetni, nem azokat akik egyébként is szívnak a tömegkarambol miatt.
Ezen felül még szerintem azt kéne büntetni, aki hátulról nekimegy az előtte menőnek (egy bizonyos sebesség felett), egyrészt. Másrészt meg azt, aki nem tartja az ívet és/vagy a sebességet és emiatt valakit kipörget vagy kilök (itt az esemény amihez ezt nézni lehetne az két autó ütközése), a legtöbb baleset ilyenek miatt van. Ha belegondolsz, hogy itt miket kéne figyelnie a játéknak ezekhez, szerintem rájössz, hogy elég komplex dolog ez. Persze nem lenne muszáj rögtön jönnie az ítéletnek sem, a replayt úgyis menti a játék, tehát elvileg tárolja visszamenőleg a játékosok mozgásának rekonstruálásához szükséges adatokat, amiket aztán lehet elemezgetni utólag is. A versenybírók is egy-egy érdekes esetnél nem azonnal hoznak ítéletet általában, szóval még reális is lenne ez a fajta módszer. Esetleg még meg lehet fűszerezni a dolgot annyival, hogyha véletlen volt a dolog és békésen folyik tovább a verseny, akkor a sértett fél/felek belátására lehetne bízni a büntetés foganatosítását.
Szinte rendes bíráskodó mesterséges intelligenciát kéne írni kifejezetten erre a célra, hogy legalább valamivel jobban működjön a rendszer -> nem biztos, hogy megéri.Mindesetre annyi mindenképp kéne, ha az ilyenfajta MI nem is megvalósítható valamilyen ok miatt, hogy komolyabb versenyek alatt menet közben tudják az emberi versenybírák (admin/-ok) visszanézni a gyanús eseteket és ők osztogathassanak a helyzetelemzés eredményének fényében büntetéseket verseny közben. Komoly megrendezett versenyhez szerintem ez mindenképp kell.
Remélem eljut a játék arra a szintre, hogy megérje fejleszteni ezt a részét is. Nemkicsit szükség lenne rá már most is, addig meg marad az önbíráskodás, amitől ugyan jobban érzi magát az ember, ha valaki direkt kitol vele verseny közben és visszavághat, viszont a játék színvonala látja ennek kárát.De jól elkalandoztam. Szóval tuti tudnának szerintem jobb rendszabályozási rendszert csinálni, kérdés, hogy akarnak-e (a megrendelő elsősorban).
szerk.: Jah és az is bonyolítja az egészet, sőt kissé talán el is lehetetleníti az épkézláb mesterséges büntetési rendszer létrehozását, az az, hogy sok baleset a lagg miatt történik (két szereplő gépén, két különböző dolog történik).
-
pisti
őstag
válasz
Romeo23 #2911 üzenetére
Az F-V az a te szinted, nem az autóé. Ebből kifolyólag a legjobb szintre is el tudsz jutni akár a Kawanával is. A járgányt ha teljesen feltuningolod, akkor 115mph helyett majd megy 125mph-t, jobban kanyarodik stb., de a közepes vagy jó járgányokkal így se nagyon tudja felvenni a versenyt.
Ha ezt ami itt le van írva elolvasod és megcsinálod, akkor kaphatsz egy közepes járgányt (Quadro SF-6, meg egyéb cuccokat is), igaz azon is tuningolni kell, hogy normálisan el lehessen terelgetni, de legalább ingyen van. -
pisti
őstag
válasz
#31757056 #2744 üzenetére
Ahogy a start után is pitből kijövet sem muszáj rámenni a döntött útfelületre az első kanyarban. Én ott alul megyek ha nagy a forgalom, azt meg, hogy szabad-e épp a pálya elég jól lehet látni a minimapon.
A pitet megközelítve a célegyenesben (najó kanyar) száguldva meg szintén figyelni kell a minimapot, hogy valaki van-e épp benn, kb. mikor jön ki, stb. -
pisti
őstag
válasz
Seraph 16 #2735 üzenetére
Nah hallhattunk minden szereplőt.
Remélem lenyugodott mindenki.
Ilyenek sajnos megesnek (shit happens -> Egy kifejezés ami sokkal elegánsabb angolul, szerintem).
Seraph te is gyakorolgass kicsit aztán lesz ez még így se.
Az elején eléggé kell figyelni. Utána mikor szakadozik a mezőny már nem olyan vészes a helyzet. -
pisti
őstag
Ha minden igaz így működik a rendszer.
Kilépsz. Viszont azon a versenyen szerzel valamilyen helyezést ezzel együtt is, a végén is beleírja az eredménylistába a kilépett embereket is. Tehát ott a verseny végén kapsz valamennyi - jó eséllyel mínusz - ratinget. Amit a következő verseny végén "kapsz meg".3 fps, az egy picit kevés. Azzal a renszerrel van ez ami az aláírásodban van? Csak mert ez nekem gyanúsan kevésnek tűnik.
-
pisti
őstag
Logitech sem túl erős driver írás terén.
Sajna az a típus most is ugyanannyi még, vagy inkább több, olyan 5k kiskerekben ahogy nézem.
Ez a Saitek P480 ami ilyesmi még viszont valamivel olcsóbb.
Azthiszem erősen elgondolkodom egy ilyen vezérlő beszerzésén.Cayman: Elhiszem én, hogy direkt kilökött valakit, de azt kétlem, hogy direkt tömegkarambolt akart volna ebből kihozni. Egyszerűen szerintem csak bepöccent mert b@lf@x volt a gyerek, kilökte, a mögötte jövők meg nem tudták lereagálni a dolgot. Mondom énis jártam már így, ph!s ember kilökött egy agresszív kismalacot énmeg nem tudtam kikerülni, úgyhogy még penaltyt is én kaptam. Ott se direkt velem akartak kitolni, de úgy alakult. Ezvan.
-
pisti
őstag
válasz
#31757056 #2672 üzenetére
Várom a videót, ezt a magázást meg sürgősen felejtsd el, mert a hideg kiráz tőle.
szerk.: Erről jut eszembe egyik alkalommal mikor hasonló esett meg velem, előjött egy csúnya bug. Hogy penaltyt kaptam-e vagy sem arra most nem emlékszem, de azt tudom, hogy miután kiforgattak nyomtam a retryt, viszont a játék teljesen meghülyült, miután elindultam (előre a pálya felé) azt írta, hogy rossz irányba megyek, kaptam autó retry-t, utána megint hiába indultam el rendesen, megint rosszirányba mentem a játék szerint és így autóretryzgetett, ki is léptem a 'csába.
Tegnap egy sráccal ugyanez megtörtént, írta verseny közben. Szóval ez is egy csúnya bug, ha már valaki esetleg írja a listát nyugodtan rárakhatja. -
pisti
őstag
válasz
#31757056 #2662 üzenetére
Attól mert fórumlakók tudják csak a jelszót nehogy azt hidd, hogy nem fordulhat elő ilyesmi. Énis jártam már így, el kell felejteni. Szólni annak aki miatt szoptál, aztán legközelebb talán már nem csinál olyat.
Mondjuk ma énis kipörgettem egy srácot, mert egyszerűen nem volt más választásom. Annyira agresszív volt, vagy ő vagy én. Mondjuk a mezőny le volt már maradva kicsit, úgyhogy nem lett belőle baleset.
Egyébként ha megpörgetnek és totál irányíthatatlan az autó, akkor érdemes rögtön nyomni az "r"-t, legalább penalty ne legyen belőle. -
pisti
őstag
Ma este 10-től lesz egy 3 órás rush hour event ha jól értelmeztem a dolgokat. Ki jön?
-
pisti
őstag
válasz
msgt.fubar #2574 üzenetére
Én mondtam, hogy nem lehet komoly versenyt rendezni a játék jelenlegi állapotában. Aki mégis így vesz részt a versenyeken az magára vessen én biztos nem fogom ezen idegesíteni magam.
Kész röhej egyébként, hogy olyanok vernek meg néha, hogy egyenesen menni nem tud az illető, meg a kanyarban íven tartani sem tudja a gépet, de azért megy 57-es időket. Annyi szerencse van hogy rengeteg béna/kezdő játékos van. Úgyhogy azzal együtt is, hogy mostanában szinte folyton lassú a gépem, meg kilöknek az elején, a 30. kör végére többnyire vissza tudok jönni az élmezőnybe pontosan tartott pit taktikával meg a veszélyes elemek íves kikerülésével. -
pisti
őstag
Vagy csak szimplán nem szeret a játék.
Ahogy sokan írtuk már fentebb, valamiért eléggé változó, hogy épp milyen időt lehet egyedül kiautózni a járgányból (azonos vezetési stílus és üzemanyag mennyiség mellett), valószínű a netkód valamilyen rejtett hibája okozza ezt. Van, hogy 59 mp alá sem lehet bemenni, még szinte üres tankkal se, van hogy 57 alá is be lehet.
De számít mondjuk a pit taktika is. Három kiállásra a legjobb szerintem a 9+7+7+7 körös felállás, összesen 30 kör esetén nyilván. Hét körhöz ~3/4 tanknyi üzemanyag kell egyébként.
-
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #2492 üzenetére
Az a távolságmérős rendszer hogy működött?
-
pisti
őstag
válasz
Sam8888 #2489 üzenetére
Hol írtak ilyet? Én annyira emlékszem, hogy azt írták, hogy ez már olyan lesz mint a Nascar járgányok. Nascar járgányt meg magába szerintem nem lehet licencelni, hiszen azok mind ugyanazok a szabályok alapján készülnek, akkor kb. az egész Nascar sorozatot kéne licencelni, azt meg egy autó miatt nemtudom, hogy van-e értelme.
Én reménykedem, hogy RP-s lesz az új TA-s járgány is. -
pisti
őstag
válasz
UnConnecteD #2488 üzenetére
Hát azért pont ugyanúgy nem nézhetnek ki formára se, azért ez tévedés, szerintem. Ha ugyanúgy néznének ki mint igazi járgányok az jogi szempontból szerintem ugyanúgy problémás lenne, mintha a nevüket használnák.
-
pisti
őstag
Az egy dolog, hogy lagg van. Ez még érthető is, bármilyen ultraszuper netkód sem fog neked, a világ minden tájáról összesereglett játékosok között sima játékot biztosítani. Tegnap rákérdeztem pár emberre, hogy honnan játszanak (hajnaltájt) volt kanadai, amcsi, skót, vki japánból, ausztrál.
Viszont hogy a netkód milyensége miért befolyásolja az elérhető sebességet - vagy inkább időt - az érthetetlen számomra. -
pisti
őstag
válasz
Plokijuma #2458 üzenetére
Ez sajnos nekem is feltűnt, szerintem a netkódban rejtőzik valami nagyon csúnya bug amit le kéne vadászni, mert pöttyet idegesítő mikor olyan emberek vernek meg TA-ban aki egyenesen menni nem tud, falnak megy folyton, de úgy is elmegy, mert sokkal jobban megy az autója.
-
pisti
őstag
Event van emberek! +35% RP. Még megy vagy 4 órát, vmi Ausztrália nap van.
-
pisti
őstag
Beregelsz az MMOsite-ra, ha megvan akkor belépsz és megkeresed az oldalukon ezt a Project Torque-os ajánlatot. Ott kapsz egy kódot, akkor ha bejelentkeztél az Aeria oldalára, akkor megjelenik ásszm itt a leírás résznél az a mező ahova be lehet pötyögni, vagy másolni a kódot, beviszed és kész. Utána ha belépsz a játékba elvileg 5 gift fogad.
A csajszis giftet csak akkor bontsd ki, ha a következő 1 hétben van időd játszani, mert annyi a szavatossága a kicsikének. -
pisti
őstag
Lesz most össznépi ph!s TA?
-
pisti
őstag
válasz
UnConnecteD #2406 üzenetére
Pontosan, tudnak neki írni. Viszont őt nem fogja zavarni játék közben és így esetleg két futam között alt-tab-olva meg is nézheti, hogy írt-e neki valaki vagy akár válaszolhat is.
-
pisti
őstag
válasz
msgt.fubar #2401 üzenetére
Vagy lődd ki, vagy tedd magad Busy-Elfoglalt állapotba, akkor nincsenek felugró ablakok, meg hangüzenetek sem.
Szóval valóban nem tehet róla aki neked írt, sőt a saját hibád. -
pisti
őstag
Igen és összevissza változik? Nemtudom így hogy lehet komoly versenyt csinálni egyébként. Hol lehet menni 57 másodperces köridőt, hol meg 59 alá se lehet bemenni. Egyedül körözve persze és ugyanannyi üzemanyaggal.
Azért ez nagyon nem mind1.Legjobb mikor ketten mennek előttem egymás mellett, látom az egyik mögött a kék szélcsatorna effektet, na beállok mögé, mire beállok mögé átugrik a másikra, megyek át amögé, akkor visszaugrik, mintha direkt szivatna és így ugrál...
-
pisti
őstag
Csige, idő van, kreáljál.
-
pisti
őstag
válasz
#31757056 #2026 üzenetére
Énis kiléptem egy menetből.
Olyan balfaxok vannak, hogy nemigaz, 1 úgy akart kanyarodni, hogy többünket belökött a pitbe sikeresen első kör végén, moooroaan. Nyomom az "R"-t visszarak 1 negyed pályányit, elindulok aszondja "Wrong Way".
Autorescue, megint visszarak negyed pályányit, na itt untam meg...Jah azt már nem is említem, hogy némelyik úgy laggol, hogy olyan mint egy kvantum részecske, ottvan bazeg mindenütt a pályán, kikerülni nem lehet.
Úgy ezeketől eltekintve azért volt vagy 2 jó menet, a csajszi meg a rush hour együtt ütős.
-
pisti
őstag
válasz
#70869248 #843 üzenetére
szerk:A valóságban is müködik, csak nem így, ott a hátsó kocsi is gyorsítja az elsőt azáltal hogy a kocsi mögött keletkező légörvények visszaszívó erejét megszünteti, ezért mennek a nascar autók dragban sokkal gyorsabban mint szolóban, annélkül hogy előzgetnék egymást...
Nekem úgy tűnt ez ebben a játékban is megvan valamennyire, nameg ahhoz hogy az első könnyebben menjen teljesen a seggére kell állnia az utána jövőnek, úgy meg ebben a játékban csak nagyon kevesen tudnak közlekedni, főleg anélkül, hogy kilöknék a másikat. Mondjuk nehéz is, főleg billentyűzettel.
-
pisti
őstag
válasz
#70869248 #607 üzenetére
Igen most, miután felkeltem. Szerintem nagyon élvezetes, a Pit sebességre oda kell figyelni, de én is kaptam 1x 1 áthajtásos büntit, ezután sokkal jobban odafigyelek.
Az automata váltó be volt kapcsolva, manuallal talán meg lehet úszni 2 kiállással is egy 30 körös futamot.
Neked hány körre elég egy tank üzemanyag?
Nálam olyan 8 kör eddig. Igaz csak 2 futamot mentem, aztis autmata váltóval, amíg tele a tank folyton visszadobálta 5-ösbe sajna, olyan háromnegyed-fél tanktól már bírt hatosba is menni visszadobás nélkül. -
pisti
őstag
válasz
#31757056 #605 üzenetére
Megjött Cayman.
Vannak valamiféle eventek ahol lehet nyerni AP-t, meg itt fentebb ha visszaolvasol volt, egy hirdetési forma, akit bárkit csinálhat és adnak érte AP-t.Kipróbáltam a Thunder Alleyt. Nagyon nagy. Egy 30 körös verseny ilyen 4000-5000 RP-t ad, igaz el is tart vagy fél órát.
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #497 üzenetére
Na most had legyek lusta kicsit, nincs kedvem ezután kutatni.
Írni kinek lehet a betas tapasztalatokról?
Úgyértem a készítők közül.Egyébként meglesz a próba a többi móddal is, idővel. Egyelőre nagyon tetszik a sima versenyzés is, majd ha kicsit ráunok.
-
pisti
őstag
Nagyon jó kis játék ez, nekem is egyre jobban tetszik, főleg mióta rájöttem, hogy RP-ért is lehet vásárolni.
És még csak 1 autót próbáltam és Amateur VS módot, még van 1 rakat dolog benne. Ez a játék szerintem sikeres lesz, legalábbis remélem.
Megérdemelnék az Invictus-nél az átütő sikert végre. -
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #472 üzenetére
pesta007, ha jól emlékszem.
De én még csak az alapjárgányt terelgettem, azzal is rendesen meg kell küzdeni billentyűvel. Meg kéne vizsgáznom egyet, hogy átlépjek E osztályba végre.
-
pisti
őstag
Ohh, akkor visszavontam minden rosszat.
Fogok is vele játszani, maga a játék kellemes. Csak azt hittem mindenért fizetni kell, ami nekem nagyon nem szimpi, de itt erről szó sincs.Kérdés: Billentyűzethez van valami spéci beállítás amivel a leg-irányíthatóbbak a járgányok?
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #463 üzenetére
Lehet akkor én értelmeztem félre a dolgot, de nekem úgy tűnt, hogy AP és RP kell szinte mindenhez. Ezek szerint AP vagy RP lenne ez a valóságban?
Ha igen akkor visszavonom amit írtam. -
pisti
őstag
Ez mekkora nyomorékság, hogy szinte mindenhez kell AP. Felejtős game.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces videók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Assetto Corsa Competizione
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gombászkönyvek egyben
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest