Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Én egy állat vagyok
Mentem 60 körös TA-t
Hát mit mondjak, egyrészt nem éri meg, másrészt majd elaludtam, de azért egy gyökér ébren tartott akit vagy 20x leköröztem és mindenáron ki akart lökni, de abban még nem profi én meg tapasztalt vagyok... 
Valaki azt mondja meg nekem Lécci, hogy miért ment el minden hangom? Ha belépek 1 szobába onnantól semmi, motorhang nulla, csak a zene megy. Realtek Audio integrált hangkártyám van Korábban is volt ilyen a legelején, akkor különösebben nem érdekelt, de most rohadt zavaró!!! De azért így is mentem wr-ot
Uninstall vagy mit csináljak??
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mentem 60 körös TA-t
Hát mit mondjak, egyrészt nem éri meg, másrészt majd elaludtam, de azért egy gyökér ébren tartott akit vagy 20x leköröztem és mindenáron ki akart lökni, de abban még nem profi én meg tapasztalt vagyok... 
Uninstall vagy mit csináljak??