Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Én egy állat vagyok
Mentem 60 körös TA-t
Hát mit mondjak, egyrészt nem éri meg, másrészt majd elaludtam, de azért egy gyökér ébren tartott akit vagy 20x leköröztem és mindenáron ki akart lökni, de abban még nem profi én meg tapasztalt vagyok... 
Valaki azt mondja meg nekem Lécci, hogy miért ment el minden hangom? Ha belépek 1 szobába onnantól semmi, motorhang nulla, csak a zene megy. Realtek Audio integrált hangkártyám van Korábban is volt ilyen a legelején, akkor különösebben nem érdekelt, de most rohadt zavaró!!! De azért így is mentem wr-ot
Uninstall vagy mit csináljak??
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mentem 60 körös TA-t
Hát mit mondjak, egyrészt nem éri meg, másrészt majd elaludtam, de azért egy gyökér ébren tartott akit vagy 20x leköröztem és mindenáron ki akart lökni, de abban még nem profi én meg tapasztalt vagyok... 
Uninstall vagy mit csináljak??