Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PaJa1

    őstag

    Na az AP témával kapcsolatban 1 kicsit részletesebben.
    Van ugye a szokásos vásárlós téma. TEgnap erre volt akcio 2 is. HA tegnapig vettél APt, sajna nem tudom mikor kezdődött csak a végét láttam, akkor 90 nap mulva újra megkaptad a vásárolt AP mennyiséget és ha most vásároltál először APt akkor plusz 35% ot is jóváírtak, azt ne mtudom hogy az újramegkapott APra is jár e a 35%...
    Először be kell jelentkezned a honlapon vagy fórumon (persze az eredeti Aeria Games-esre :) ) Van mindegyiken olyan hogy LOGIN jobb felül. Azán elmész mondjuk a PT honlapjára és a DOWNLOAD altt van olyan h GET AERIA POINTS, erre kell kattanni. És ott majd kiválasztod h milyen módon akarsz fizetni. Szerintem a PayPal a tuti, azonnal megkapod az AP-t és péjpálos acc sem kell hozzá, ott megcsinálod septiben. Az árfolyam: 1 dolcsi 100 AP körülbelül.
    A másik, olcsóbb de időigényesebb módja az AP szerzésnek ha ezt-azt megcsinálsz amivel pl a játékot népszerűsíted, öregbíted a nevét, új játékosokat toborzol stb... Ezek az események a forumon vannak kiírva. Érdemes a Forum index » Active News, Events, & Contests részt is nézni a külön PT-s eventek mellett meg magát a Forum index részt is.
    APból csak azt érdemes megvanni amit CSAK APért adnak, ilyen példul az eredeti/licenszelt autók. A tuningolásra csak RP kell, persze ha nagyon el vagy engedve APval akkor vehetsz abból is, de nem érdemes. A gyenge cuccokat meg tán csak RPbol lehet venni.
    RP-t a versenyek után kapsz, vagy ha a PTs eventeken csinálsz valamit akkor azért is kaphatsz, a kiírástól függ, hogy mik a jutalmak.
    PT=Project torque, AP=Aeria points, RP=Reward points
    Ha bármi kérdésetek van akkor tegyétek fel, talán tudok válaszolni.
    Ha nem megy az angol annyira hogy értenéd a különböző események leírását akkor is zóljatok, nagyából értem mind :)

    A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

Új hozzászólás Aktív témák